derbi 10.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ŻYCZĘ WSZYSTKIM TU ZAGLĄDAJĄCYM RADOSNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Mój sąsiad zgodził się w końcu na kopanie na jego posesji ciekawe co go przekonało Moje wszystkie papiery u architekta Zobaczymy ile teraz będziemy czekać. Może czeka nas niespodzianka i będzie szybko. Wojan odzwij się co udało Ci się załatwić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 10.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wojan odzwij się co udało Ci się załatwić. Papiery poskładane - elektrownia odpowiedziała pozytywnie,czekam na odpowiedź z gazu i wody, a po świętach bierzemy się za rysowanie projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.04.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dla całej grupy podkarpackiej życzę:Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 11.04.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Życzę całej Grupie pogodnych,radosnych zdrowych świąt i spełnienia wszystkich marzeń tych związanych z budową i tych pozostałych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 11.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Całej grupie podkarpackiej życzę Wesołego jajka I mokrego dyngusa - nie tylko dla panien Aylinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 11.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Całej Grupie Pokarpackiej ... : Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem,Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości! Agnieszka http://www.geobid.com.pl/aktualne/w/jajka2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 12.04.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam Całej grupie podkarpackiej życzę Wesołego jajka I mokrego dyngusa pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muratonczyk 12.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 HEJBedę robić remont w okolicach Ślubna i dlatego poszukuje sprawdzonej ekipy jaki i umowy o roboty budowlane .....................................................http://www.marka.lubelskie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.04.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 We Wielkanoc??? Daj se spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 12.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA Dla Całej Szanownej Grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 13.04.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam,ile płaciliście za wykonanie instalacji elektrycznej, interesuje mnie cena za punkt z materiałem (bez ewentualnie bez). Co definiuje sie jako punkt? Czy jest to dowolne wyprowadzene kabli? Czy oswietlenie liczymy 2 razy, doprowadzenie kabli do zarówki i do wyłącznika?Z góry dziekuje za odpowiedzi, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 14.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Moi elektrycy nie liczyli punktów tylko zaproponowali cenę za cały domek.I później byli dość "elastyczni" kiedy trzeba było dorzucić kabel czy gniazdko.Myślę że ten wariant jest szczególnie interesujący dla kogoś kto lubi wielopunktoweoświetlenie np. schodów czy salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 witam Grupę! zwykle elektrycy liczą pkt jako: gniazdko= 1pkt włącznik plus odbiornik = 1pkt rozdzielnia odrębna cena. moi powiedzieli cenę za pkt ale nie chciało im się liczyć i powiedzieli ile za całość- mi pasiło więc wszystko rozwiązało się w dżentelmeńskiej atmosferze. podobnie inst. wod- kan; pkt = ciepła woda, zimna woda +kanaliza ale: zimna woda +kanaliza to dalej pkt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 15.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wpadłam tylko na chwilkę i oprócz przywitania ma jak zwykle zapytanie . Jakie drzwi wejściowe kupujecie , w naszym przypadku drzwi wejściowe są od północy ( wiatry, deszcze ) i dlatego bardzo mało będą zadaszone , czy zdecydowalibyście się na drewniane czy raczej blacha to lepsze i pewniejsze rozwiązanie. Jak się sprawują wasze drewniane drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 15.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam szanowną grupę. Słuchajcie dostałam dzisiaj WZ! Wreszcie! Po 3,5 miesiącach czekania hurra Teraz podrzucę architektowi WZ i reszta w jego rękach aż do pozwolenia. Mam nadzieję że zmiany które ustaliliśmy są odpowiednie ale zawsze ma się jakieś wątpliwości. Dzisiaj wymyśliłam okna bez szprosów jednak bez Moje tulipany w przysposobionym ogródku blokowym są piękne Byłam dzisiaj na basenie i rozkłada mnie spanie. Ale było super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 17.04.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam po świetach.Derbi ja czekalam na wz 9 miesiecy !!! U nas zaczely sie prace ogrodowe. Rozwiezlismy 2 sterty ziemi, i powoli szykujemy sie do sadzenia tui. Ja płaciłam 25 pln za punkt elektryczny. + materialy. Moze tak za 156 punktow (schodowe liczy sie inaczej), rozdzielacz i cala reszte dalismy po rabacie 3.5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka83 17.04.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Szanowni forumowicze. U nas budowa ruszyła całą parą ach jak się cieszę. Mam pytanie czy orientuje się ktoś gdzie w Przemyślu lub okolicy można załatwić zagęszczarkę na jakiś czas. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 17.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Grupę! Dzisiaj na Podpromiu pierwszy z meczów o Wielki Finał Mistrzostw Polski w siatkówce!!!Gramy do trzech zwycięstw. Obecnie, po meczach w Kędzierzynie Koźlu jest stan 1:1. Nasi siatkarze stoją przed wielką szansą. Oby sprostali zadaniu dzisiaj a jutro potwierdzili swoja wyższość nad rywalami i wygrali obydwa mecze! Może jutro będziemy się cieszyć z historycznego wyczynu siatkarzy Resovii... Oby... Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 17.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ha ja też za naszą SOVIE trzymam mocno kciuki. a teraz coś u mnie . dzisiaj wybrałem papiery z ZUD-u i wysłałem do projektanta. myślę że w przyszłym tygodniu wyskoczę o pozwolenie .. będzie super jak bym w czerwcu zaczął budowę.. aaaaa tak do grupy zapytam : nie ma ktoś z was jakiejś ekipy murarzy, potrzebuje dobrych ludzi do murów w miarę nie drogich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 17.04.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam. Poszukuje, na razie w celach konsulatacji, sprawdzonego zduna - chodzi o postawienie tradycyjnej kuchni kaflowej z blatem oraz hydraulika - przepust do kanal przez fundament. Budowa bedzie k. Sędziszowa Młp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts