Anika 21.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Januszek: jak myślisz, że Ci podarujemy, bo nie będzie Ci się chciało do kafejki czasem zaglądnąć, to się grubo mylisz!!! Żadne pożegnania, nie ma takiej możliwości!!! Bo inaczej dowiesz się, co to znaczy Organizacja Taka Ośmiornica przy niej to pikuś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 21.06.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.06.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Januszek!! Ty tu nie wymyślaj głupot i się nie wymiguj! Myślisz, że tak łatwo Ci odpuścimy?? To się grubo mylisz! Może wkrótce i na Niwę zawita internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 21.06.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Januszek - nie desperuj - bądź mężczyzną wszystko się dobrze skończy, zobaczysz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 21.06.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dziękia za otuchę. Sąsiad jest jaki jest i nic na to nie poradze. Renia, dzieki za zaprosznie , niestety bede w stolicy Olbrachta rzeczywiscie blisko, ja z przeciwnej strony E4, Mazurska. Chyba mniej malownicza okolica , bloki tuż, tuż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 21.06.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witajcie Tatanka, jechała do Ciebie „kontrola” ale nie dojechała (tzn. nie trafiła) Mam prośbę jakbyś mogła się ze mną skontaktować. Wysyłam Ci na priva moje namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.06.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Pomór na Podkarpaciu, czy co???? Ja nie wiem, czy nie należałoby Wam zabronić tego budowania, bo nie macie czasu już na nic! Nawet ze znajomymi się spotkać Powiedzieć, że wszystko w porządku... Podejrzewam, że wielu z nas czyta tylko posty, nie odpowiadając, bo rzeczywiście ten czas galopuje, więc chciałabym o coś Was poprosić. Mianowicie, jak wiecie, znowu zbliża nam się godzina W. Poproszę o kontakt w celu uzgodnienia obowiązków "czerwcówkowych" Nie pracujcie tak ostro, tylko wyhamujcie ciut, ciut... Wakacje się zbliżają... Pozdrawiam cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 23.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie wszyscy. Jak zwykle pezeczytałem szybko co u Was się dzieje. Gratuluję postępów (tynków, wylewek ścianek, dziurek, rurek itd ) Pochwalę się, że plan zrealizowany! Od ubiegłej soboty mieszkamy już w swoim domu Jest SUPER! Chociaż przez pierwsze 2 dni czuliśmy się jakoś dziwnie. Od razu pierszej nocy przeżyliśmy potężną ulewę Najbardziej obawiałem się o starszą córkę ale akurat ona najszybciej się aklimatyzuje. Ma swój pokoik i jest zadowolona W salonie siedzimy po turecku na podłodze a do domu wchodzimy po paletach W jednym pokoju zrobiliśmy wielką garderobę, w której przechowujemy większość rzeczy w kartonach. Jest jeszcze dużo pracy...... Z przykrych niespodzianek związanych z przeprowadzką to ta, że zdechła nam rybka, która była u nas już 4 lata i nie przyjęła się w nowym miejscu Złożyliśmy w TPSA podanie o telefon już 2 razy i kiszka Chyba się na nich wypnę. Tylko szkoda bo nie będę mógł podłączyć się do Sieci. Pogubiłem się w terminach tych czerwcówek/lipcówek. Możecie napisać konkretnie co, gdzie i kiedy? Aniko jakie obowiązki mam wziąć na się? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 23.06.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Pomór na Podkarpaciu, czy co???? Ja nie wiem, czy nie należałoby Wam zabronić tego budowania, bo nie macie czasu już na nic! Nawet ze znajomymi się spotkać Powiedzieć, że wszystko w porządku... Podejrzewam, że wielu z nas czyta tylko posty, nie odpowiadając, bo rzeczywiście ten czas galopuje, więc chciałabym o coś Was poprosić. Mianowicie, jak wiecie, znowu zbliża nam się godzina W. Poproszę o kontakt w celu uzgodnienia obowiązków "czerwcówkowych" Nie pracujcie tak ostro, tylko wyhamujcie ciut, ciut... Wakacje się zbliżają... Pozdrawiam cieplutko... wywołany i wyszarpniety z pieleszy - melduje sie ... choc post januszka mnie zgnebił ... januszek trzymam kciuki a Organizacjabedzie dopingowac abyś wrócił jak najszybciej ... Witajcie wszyscy. Jak zwykle pezeczytałem szybko co u Was się dzieje. Gratuluję postępów (tynków, wylewek ścianek, dziurek, rurek itd ) Pochwalę się, że plan zrealizowany! Od ubiegłej soboty mieszkamy już w swoim domu Jest SUPER! Chociaż przez pierwsze 2 dni czuliśmy się jakoś dziwnie. Od razu pierszej nocy przeżyliśmy potężną ulewę Najbardziej obawiałem się o starszą córkę ale akurat ona najszybciej się aklimatyzuje. Ma swój pokoik i jest zadowolona W salonie siedzimy po turecku na podłodze a do domu wchodzimy po paletach W jednym pokoju zrobiliśmy wielką garderobę, w której przechowujemy większość rzeczy w kartonach. Jest jeszcze dużo pracy...... Z przykrych niespodzianek związanych z przeprowadzką to ta, że zdechła nam rybka, która była u nas już 4 lata i nie przyjęła się w nowym miejscu Złożyliśmy w TPSA podanie o telefon już 2 razy i kiszka Chyba się na nich wypnę. Tylko szkoda bo nie będę mógł podłączyć się do Sieci. Pogubiłem się w terminach tych czerwcówek/lipcówek. Możecie napisać konkretnie co, gdzie i kiedy? Aniko jakie obowiązki mam wziąć na się? Pozdrówka Grześ ... ale tempo ! gratulacje a u mnie czuje ze o pewien pokoik moze być ostra walka bo spodobał sie wiecej niz jednej młodej osobce ... tatanka i Anetko wiem jakie teraz macie urwanie głowy ale jak miło jak piszecie ... piszcie RS oj - to czuje ze ORGANIZACJA dostała poteżny zastrzyk swieżej krwi ... mówisz, ze Tomek zapowiada sie na rokujaco ... dla Organizacji ? zamawiamy wiec pogode na łikend ? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t-man 24.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 I jeszcze jedno. Wczoraj t-man wraz z rodziną zaszczycił obecnością mój domek. Mogliśmy porozmawiać już jak sąsiad z sąsiadem....... . Będzie wielkim wsparciem dla ORGANIZACJI. A zaszczycil, zaszczycil... ale mnie kolega z rodzina swoim przyjeciem. Jestesmy pod wrazeniem. A co do tego wsparcia... obawiam sie ze na poczatku to moze byc odwrotnie (przynajmniej w sprawach bezposrednio zwiazanych z Organizacja). PS. w sobote szaleje u mnie geodeta....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t-man 24.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 brzoza i co Ty na to. może zorganizujemy wsparcie dla t-man `a ? http://www.republika.pl/sten1/dostal.gif !!!!!! RATUNKU !!!!!! http://www.republika.pl/sten1/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Brzoza,przesyłam Ci pozdrowienia od ślivki. Przy okazji pozdrawiam Grupę podkarpacką-trzymajcie się ciepło i słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.06.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 24.06.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam wszystkich cieplutko! Bardzo fanie się cichutko siedzi i czyta Wasze posty, ale musialem w końcu się odezwać, ponieważ ... "namierzyła" mnie Organizacja i urzeczony jej urokiem osobistym ( !) ... nie byłem w stanie odmówić i ... nie mogę się już doczekać kiedy Was wszytkich spotkam na czerwcówce. Żałuję, że nie byłem poprzednio, ale teraz ... nie zmarnuję tej okazji ! Nie, żebym się podlizywał, ale ... Dzięki o Wielka Oraganizacjo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.06.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Noo taaak... Organizacja to zawsze nas namierzy... Samo czytanie nie wystarcza... trza się jeszcze meldować... Czynię to więc niniejszym.I pytanko mam, do wszystkich: czy ktoś ostanio robił rozeznanie w cenach kostki (z ułożeniem oczywiście) albo czegoś innego w celu utwardzenia i odbłotnienia podłoża trwiastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 24.06.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam wszystkich Gratulacje Greg z okazji przeprowadzki, tylko rybki szkoda UWAGA UWAGA Anika sprawdza obecnosc, jak nie bedziecie regularnie odwiedzac forum to nasza organizacja wystawi wam na koniec semestru obnizone zachowanie jak na czerwcowce wystawi swiadectwa, to wszystkim opadna sz...i lub cos innego czy wie z Was ktos co sie dzieje z filipsem ??? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 25.06.2004 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witajcie w piękny słoneczny poranek. Dziś WIELKI DZIEŃw południe będą zalewać strop. Śniło mi się dzisiaj, że w betoniarni brakło piachu i nie mieli z czego zrobić betonu. Ale co tam sny. Rzeczywistość jest wspaniała. Baru jeśli jeszcze nie sprzedałaś tego styropianu, to może odkupię. (Tylko sprawdzę, czy mi taki potrzebny. Dam dziś odpowiedź.) Szanowna Organizacjo melduję że 3 lipca będę tak na 99,99 % i proszę o narzucenie mi jakiegoś obowiązku, bo jak sama zacznę myśleć co mogę zrobić to ta data minie, a ja dalej będę myśleć co by tu przygotować. Jeśli ktoś nowy pokazał się to witam serdecznie - mam zaległości w czytaniu i pisaniu również. Ale kończy mi się urlop, strop będzie zalany to będę mieć trochę więcej czasu. Ale numer chodzę do pracy aby odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2004 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 brzoza i co Ty na to. może zorganizujemy wsparcie dla t-man `a ? RS wysyłam Ci na priva mój nr Przypomnij swój ... Baru - sróbuje sie zorientować o płytach yomb kostka kosztuje w zalezności od grubości kostki - inna cena chodnikowej - inna jezdniowej Anetko trzymam za Twój strop kciuki ... i równiez witam nowe postacie bo tak jak Anetka miewam zaległości ... miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts