wojciechb 29.06.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Jeszcze jedno pytanie w sprawie prądu. Na razie jestem wogóle niezorientowany jak z kosztami. A dokładniej za co ja płace podczas przyłącza stałego. Czy wszystko pokrywa zakład, czy tylko część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 29.06.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Kochani Budowlańcy pozdrawiam Was gorąco , tych co budują i tych co skończyli, a szczególnie Januszka bo się ponownie złapał w sieć. do zobaczenia w sobotę http://muzeumhumoru.onet.pl/_g/czartesciowejwin.jpg czerwone wino do karkóweczki .... pyszota i lody też przywiozę http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/lody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 01.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzięki wielkie za wszystkie wiadomości odnośnie poszukiwanego pieska. Spieszę donieść, że ... już go mamy! Co prawda ma dopiero 2,5 tygodnia i musimy jeszcze chwilę zaczekać zanim weźmiemy go do domu, ale radość w domu nastała niesłychana !!! To jest lekkie pomieszanie mastifa z bokserem - znam osobiście "rodziców" i są naprawdę "inteligentni" - mam nadzieję, że syn się do nich poda ! Pozdrawiam i do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 01.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ale cisza zacioroni wszyscy albo coś szykujecie jakąś imprezkę i nie chcecie sie pochwalić powiedzcie może i ja się załapię co podzrowienia dla wszystkich organizacja czeka I tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle słońca Wam życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 01.07.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ale cisza, poszliście szukać sprzedawce lodów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 02.07.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 A zaciorani, zaciorani... sezon urlopowy się zaczął, qrczę i zastępstwa za 1000 osób. Jak człowiek wyrzebrze już urlop dla siebie, to nie ma siły z niego skorzystać Jutro kończą mi centralne, w poniedziałek wylewki, a później przenoszę się do ogrodu. Już mi chyba skończyli te szemrane wykopy, będę mogła więc podziałać. I teraz problem: w życiu nie miałam ogródka, nie mam pojęcia co się tam robi i jak. Teoretycznie wiem co chcę w tym ogrodzie, praktycznie umieram ze strachu, że cóś spierniczę. Macie może jakiegoś cudotwórcę ogrodowego, który doradziłby co i jak? I - zaznaczam - nie chodzi mi tu o architekta krajobrazu!, który zedrze ostatnią skórę z grzbietu Organizacja donosi, że imprezka przygotowana, wszystko dopięte na ostatni guzik, a te malutkie guziczki zapnie się w sobotę Zapakujcie więc dobre humory na drogę i bawmy się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.07.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czy ktoś jadący na imprezkę mógłby mnie po drodze zabrać ?Nie wiem na którą godzinę organizacja ustaliła rozpoczęcie, ale się dostosuję.Proszę tylko na priva o wiadomość, Tatanka jak jedziesz, to daj znać, ale ja dopiero wieczorem odbiorę wiadomość, bo cały dzień ciorom na budowie.Baru, na wszelki wypadek też odezwij się wieczorem, bo bez Was nie dojadę.Pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 02.07.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witajcie ! Czasu brak...........pakuje sie na lipcowke.....hihihihi DO ZOBACZYSKA...............ORGANIZACJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 tatanko, a ja mam pytanko ... na pogode ... mozna liczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 02.07.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Szanowna ORGANIZACJO proszę o obiecaną mapkę lub jakiś opis jak znaleść dom Januszka na Niwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 02.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Mampka już jest . Dziękuję ORGANIZACJO. Jestem pod wrażeniem. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Brzoza jak widać o pogodę też nie ma się co martwić - nad wszystkim czuwa ORGANIZACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 02.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Kochani zycze wszystkim milej zabawy, pieknej pogody cieplego wieczoru i dobrego humoru pojedzcie i potancujcie za wsze czasy, jakie to mile jak sie ludzie raz na jakis czas spotkaja i sobie poopowiadaja i zdjecia poogladaja, posmieja itd. itp. pozdrowcie odemnie wszystkich pa i do zobaczenia koncem lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 02.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Melduje posłusznie , karkóweczka po staropolsku się marynuje czyli dochodzi, jak dojdzie to przyjedzie. czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.07.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Aniko, dziękuję za szybkie działanie, jadę z Anetką.Indyk też już się marynuje.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Mampka już jest . Dziękuję ORGANIZACJO. Jestem pod wrażeniem. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Brzoza jak widać o pogodę też nie ma się co martwić - nad wszystkim czuwa ORGANIZACJA no jak czuwa... to ja juz nic nie mówie ... Grześ - mniemam, ze dzieciaki masz przy kim zostawić, bo myśle, że "Ciotki" - wrazie co (jakbyś nie miał) beda do dyspozycji i chętnie sie nimi zajma - oczywiście te nietańczacew tym czasie przy rurce ... Gregor 456 ... dziekujemy ... a Twoja sympatia i wielkoduszność bardzo nas ujmuje ... mowie za wszystkich - ale niech mnie ktos poprawi jesli przekłamałem Janon ... karkóweczka - karkóweczką ... ale my musimy usiać przy czymś słodkim ... pamietasz jak nam tamtym razem smakowały andruty ? siadamy przy andrutach ... co nie ? Renia Ty masz super! z Anetka to ja też bym chciał ... coz ... mnie ktoś inny obiecuje porwac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.07.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 melduję, że skrzydełka marynują się i mam nadzieję że będą jadalne Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 03.07.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 BYŁO PRZEPYSZNIE OT CO... Anika, przepis na sosik... migusiem!!! przesyłam serdeczności i pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 03.07.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Porada dnia nie budujcie za dużych domów Ciężkie życie człowieka, który wygrał w Lotto )) http://www.funiaste.net/czerwiec/28_czerwca_2004/w_palacu.mpe a po za tym ... http://www.funiaste.net/czerwiec/27_czerwca_2004/roznie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2004 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 ... a ksiezyc u januszka świeci zupełnie inaczej ... poznałem fantastycznych ludzi odnowiłem przyjaźnie ludzie podkarpacia sa chyba inni inni.... szczerzy.... szczersi .... umieja sie zorganizowac spotkać bezinteresownie pomoc w odwiezieniu czy dowiezieniu gdybym komukolwiek indywidualnie zaczał dziekowac ... popełniłbym foux paux dziekuje ... gospodarzom i dziekuje gościom niezapomniany wieczór Gregor z zona i dziecmi ... cudowni nowo poznani (w realu) ludzie ... o fantastycznym humorze i otwartym sercu ... rekuperator i łazienka januszka .. to cos na co januszek moze sprzedawać bilety ... i warto je obejrzec ...polecam a rodzina januszka .... .zona.... córa ... syn ....jestem pod wrazeniem ! SYN - (powiem w zaufaniu) przejawia juz wielki talent TATY Niwa ... cudowne osiedle mozna było i zatańczyć przy Nil'u Sedace czy Polu Ance ... mozna było zjeść i wypić ... do syta !!! ale uczta duchowa ze wspaniałymi ludzmi .... to coś ... co postaram sie aby w mojej pamieci trwało... trwało ... ... trwało dodam jeszcze ze ORGANIZACJA dokonała pewnych podsumowań i oceniła działalnośc Gupy Podkarpackiej .... ale o tym opowie Organizacja dziekuje Wam kochani p.s. janon wiedziałem, ze Jesteś najszybszy i za kierownica i ....wogóle ale ze aż tak ?!!! ja biegiem z samochodu i po schodach ... prosto do kompa aby pierwszy zdac relacje na goraco .... a tu juz post janoa !!! o quffa .... a wydawało mi sie ze jeszcze około 1 - sza siedzisz obok mnie ... i mówisz "brzoza ... strzemiennego"!!! widać, że to czar zamglonego ksiezyca na mnie zadziałał ... Ty ... mysmy te andruty jedli ? czy nie .... bo "Zwierzyńca" w puszce - Wojtkowa nagrode za udział w konkusie na "zlepieńce" - to pamietam, ze piłem ale andruty ... ... jednak u januszka ksiezyc swieci zupełnie inaczej ... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 04.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts