Anika 24.09.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Witaj, gregByłam w Bystrem. To jest tuż obok Baligrodu. Ale z rozmów wykonywanych z miejscowymi wynika, że w Bieszczadach w ogóle jest zatrzęsienie grzybów. Jeżeli wybierasz się do Bystrego, polecam miejsca przy stoku narciarskim. Pomarańczowe polanki rydzów (mroczne i wilgotne miejsca) i dodatkowa atrakacja - wspinaczka bez mała na kolanach na szczyt. Natomiast na takich nasłonecznionych polankach, między brzózkami są prawdziwki i kozaki. Powodzenia, pozdr A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 24.09.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Dzięki Anika. Byłem niedawno w Baligrodzie ale było to przed deszczami i grzybów nie było . Na początku października mam wyjazd do Bystrego właśnie i mam nadzieję, że nie wyzbierają wszystkich grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.09.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 25.09.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 RS wysłałem na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t-man 07.10.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witajcie, wprawdzie coś już tu kiedyś skrobnąłem, ale nie w Grupie Podkarpackiej a więc - miło mi bardzo was powitać. Jak już gdzieś tu widziałem - ja też jestem totalnym lejkiem w srawach budownictwa . Załatwiam papiery w UG Tyczyn, jestem na etapie planu zagospodarowania - a wiec praktycznie na samym początku... Mam już jednak projekt (Twoje Domy, N02) i mam oczywiście pytanie: w projekcie mam ścianę 3-warstwową, ta jednak koncepcja nie bardzo do mnie przemawia. Zastanawiam się raczej nad BK-400 z Prefabetu Kolbuszowa. Czy zmianę techologii ściany mam gdzieś zgłaszać, uzgadniać, dostać na to pozwolenie? Interesuje mnie to juz teraz, bo może uda mi się kupić materiał na ściany jeszcze w tym roku. Pozdrawiam P.S. Dlaczego od jakiegoś czasu jest tu taka CISZA !!!! ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 10.10.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 23.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Hej, hej Znowu cisza na Podkarpaciu Witam t-man. Byłem nie raz w Kielnarowej. Kupowałem tam bloczki fundamentowe. Ładna okolica U mnie na budowie niewiele się dzieje - głównie prace porządkowe. Teraz na plan pierwszy wysuwają się sprawy rodzinne. A co u pozostałych Grupowiczów? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2003 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2003 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.10.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2003 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 27.10.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Panowie jestem pod wrażeniem U mnie niestety budowa nie wywołuje takich nastrojów. Ale przynajmniej w sobotę dostrzegłem piękno jesieni na mojej działce chociaż było bardzo zimno. No i przypomnieliście mi żebym zabezpieczył drzewka przed zającami. Wszystkie 3 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 01.11.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 ""światła szarego blask sączy się senny... O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny... a kto to napisał .... ? ""-------------------------------------------------- ----------------------------------------------Leopold Staff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 05.11.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 -------------------------------------------------------------------------------- ... skorpionka zapraszamy zaglądaj cześciej ... a wogóle to moze do nas sie przeprowadź ... - są u nas Zajaczki i Sarenki ... ---... "--------------------------------------------------------------------- --Mam nadzieje ze nie jest to zaproszenie na polowanie ? Niemniej -dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2003 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 06.11.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Wlasciwie firma Pana Jana K. z Tywoni zakonczyla zywotnosc a szkoda bo dopiero teraz nauczylismy go troche roboty budowlanej ktorej nie umial od 20 lat. Ucierpieli tylko na tym 4 inwestorzy ktorzy buduja w Koniaczowie ich dachy pokrywac bedzie tylko folia przez zime. Juz nigdy chyba nie beda wykonywac robot budowlanych bez odpowiedniego nadzoru. A wplacone zaliczki na poczet robot budowlanych trzeba bedzie odebrac sadownie i przy pomocy dobrego windykatora. A szkoda bo tak fajnie sie zapowiadaly te budynki pieknie polozone sliczne widoki i teraz beda straszyc ale tylko do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 06.11.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 07.11.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 przepis na dobry angielski trawnik kosić i podlewać przez sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts