Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

RS!!

Nie mów, że taki masz widok od siebie z domu!! :o :o

"Debeściarski" jest i tyle!

Nie wiem jeszcze jak u mnie wschody wyglądają, ale zachody niczego sobie 8) .

Witaj, Pirania!

Napisz coś o sobie. Budujesz, zamierzasz budować, remontujesz? Może się załapiesz na nasze spotkanie w lutym? Szczegóły kilka postów wyżej. Serdecznie zapraszamy!!

Wiesz Baru, tak do końca, to nie mam pojęcia co sie działo :oops: ...obudziłem się rano (tak coś ok, 11-tej), a oni juz sobie latali, więc wyskoczyłem z łóżka, chwyciłem tylko aparat i sruuu! - coś takiego mi wyszło :lol: :lol: :lol:

...i pokazy to raczej nie były, tylko ćwiczenia chyba jakieś - ale nikogo u nas to nie zdziwiło, bo w końcu jak się mieszka prawie na poligonie, to coś takiego, to normalka :-?

jeszcze jedno takie śliczne zdjęcie i już nigdy nie wejdę na tę strone litości :(

dzisiaj wchodziłem od 7 do teraz

ale warto było zobaczyć te wschody ja mam takie same z balkonu nad lasem (to po przeciwnej stronie od wiaduktu)

pozdrawiam cieplutko

ps: zachęcam do spotkania tych niezdecydowanych, chorych, cierpiących, mam pewne lekarstwo na wszelkie dolegliwości

i mam.....

bombową informację , muszą być tam mocne krzesła bo pospadacie, zresztą ja jak się dowiedziałem też spadłem z wrażenia :o :o :o

Reniu, nie ma takiej sprawy, której nie można rozwiązać. Takiej rady, której nie można znaleźć. Przyjdź na spotkanie... może kiedy zetkniesz się z innymi problemami, będzie Ci raźniej? A może uda się coś poukładać? Może coś doradzimy, pomożemy? Zawsze przecież było tak sympatycznie :D Trzymaj się dziewczyno i nie pozwól, żeby jakieś głupie przeciwności zniszczyły Twoje marzenia. Tyle udało Ci się już osiągnąć...

Baru: menu - w porządku, koszty również realne i rozsądne. Jeszcze tylko humory dobre i... :wink:

Cudny był wczorajszy wschód słońca, prawda? Akurat zrobiłam sobie przerwę na kawę i siedziałam na podłodze, wśród papierzysk wpatrzona w niebo. Coś niesamowitego.

Aga 444 - nici z moich namiarów, bo po prostu nie mam aktualnych. Chciałam zadzwonić i uprzedzić o Twoim ewentualnym telefonie i lufa w krzokach... niestety.

A u mnie? Sprawozdanie od świtu do nocy, a od nocy do świtu - Eliza. Mam tylko nadzieję, że zdążę z wszystkim do wiosny, żeby przerzucić się na ogród, który wymaga chyba tylko saperów. Może do jesieni jakoś go ukształtuję :-? zeby od przyszłej wiosny zacząć upiększać.

Pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich i do rychłego zobaczenia :)

Witajcie.

Baru dla mnie wszystko w porządku. A przypadkiem nie robiłaś zakupów w ubiegłą sobotę w sklepie mięsnym na Ofiar Katynia w Rzeszowie?

Reniu posłuchaj poprzedników. Takie pesymistyczne nastroje dotykają wszystkich. Wszystko to jest jednak nieważne, życie szybko mija. W ubiegłum miesiącu w ciągu jednego tygodnia zmarło troje moich znajomych w wieku 22-30 lat. :( :( :(

Potrzebne są takie spotkania, żeby się człowiek odstresował - a to gwarantuje ORGANIZACJA.

Brzoza jechałem dzisiaj rano tą trasą od Niechobra ale była taka mgła, że nie znalazłem Twojego domu. On jest po tej samej stronie co cmentarz? Zgłoszę się do Ciebie po namiary na to drewno ale w późniejszym czasie bo jeszcze mam czym palić :)

Okazało się, że mam źle zamontowane zawory do podłogówki na parterze :evil: Jak podniosłem temperaturę na kotle to podłoga nie grzała. Patrzę do skrzynki a tu RTLe mam zamontowane na zasilaniu :o Nawet nie spodziewałem się, że mogą być źle zrobione bo to wszędzie piszą jak się montuje takie zawory. Zadzwoniłem do hydraulika, przyjechał potwierdził, że źle i powiedział, że inaczej nie było miejsca :evil: Musiałem pokazać jak ja bym to zrobił i oczywiście się da. Dobrze, że nie ma zimy bo był by problem. Teraz zaczekam do wiosny, spuszczę wodę i niech poprawiają. Ręce opadają :cry:

Baru A przypadkiem nie robiłaś zakupów w ubiegłą sobotę w sklepie mięsnym na Ofiar Katynia w Rzeszowie?

Ależ oczywiście!! Nie tylko w soboty tam bywam, ale i w tygodniu. Po prostu mieszkam ze 150m od tego sklepu i tylko tam kupuję mięso i wędliny!

Dlaczego mi nogi nie podstawiłeś? Ja zakręcona jestem i wiecznie się spieszę - jak ten zwierz na avatarku obok - i to byłby najlepszy sposób na zwrócenie uwagi, że jesteś obok. "Następną razą" proszę mnie zatrzymać!! :lol:

Januszek!! Określ że się w końcu czy przychodzisz z połówką...

Kogo mam jeszcze dopisać do listy?? Jak ktoś ma telefony do Tampiko, Tatanki czy kogo tam jeszcze - podzwońcie i zapytajcie, dobrze??