maciejon 23.02.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 No, niezła okolica! Ciekawostka też niezła Taki widok jaki zastałeś rano musiał mocno zaboleć i wkurzyć. Wiem, bo też to przerabiałem. Życie! A z innej beczki - gratuluję Ci fajnego reportarzu, obrazującego powiedzenie, że "najciemniej po latarnią". I nocne zdjęcia zupełnie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 23.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.02.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 RS! Sprawozdanie z placu boju suuper!! Sluchajcie!! Co tu taka cisza? Nuda, dłużyzna... jak w polskim filmie... Kto wie skąd ten cytat?? (noo... nie tak dokładnie zacytowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witajcie dzisiaj miałem bardzo dłuuuuugą stresujacą noc czy mógłby się ktoś podzielić ze mną łykiem kawy i ciepłym słowem. Basiu nie wiem jak Ty to robisz ale zarazić kogos przez net to wielka sztuka mam 39 i antybiotyk przykro mi ale nie rozmawiam z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Januszek za chwilkę nie będzie już gorączki, gówka przestanie boleć, słoneczko zaświeci, okaże się że wygrałeś 13 mln w totka ....a teraz proszę napij się ciepłej kawki.http://www.kawa-online.com/img/filizanka-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Anetko dzięki za ciepłe słowa miód na moją duszękawusia pyszna jaka cieplutka z tym 13mln to już się okazało że nie bo ja szczęściu nie pomagam w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 24.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Janueszek: ja do kawy AnetyS dokładam Ci miodu a zdrowia życze i (mam nadzieję) rekonwalescentce Baru i Tobie:) A to "szczęście" w postaci połowy z 13 milionów było bliżej Was niż mnie, bo w Przeworsku Ja kupiłem jeden kupon "chybił-trafił" i g..., tj. "nie trafił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.02.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Basiu nie wiem jak Ty to robisz ale zarazić kogos przez net to wielka sztuka mam 39 i antybiotyk przykro mi ale nie rozmawiam z Tobą. Widzisz, jaka ze mnie zdolniacha?? Ale jak to takie samo jak moje - to Twoje choróbsko, to szybko przechodzi. W piątek mnie zaczęło brać, sobota i niedziela wyjęte z życiorysu, poniedziałek jeszcze gardło bolało jak fiks, ale od wtorku idzie zdecydowanie ku lepszemu. Już nawet łykać mogę bezboleśnie A co do tego gadania... proszę bardzo Maciejon! Dzięki, rekonwalescencja przebiega w tempie ekspresowym, chyba doping mam, bo od przyszłego tygodnia poligon mi się zaczyna budowlany. A odnośnie toto lotka... Co można zrobić z taką obrzydliwie dużą ilością kasy? Chyba tylko we łbie się popaprać może od tego... Ja rozumiem, 100, 200, czy 400tysięcy - kończymy domki (niektórzy budują od podstaw) i mamy wszystko w chałupkach czego tylko chcemy. Ale 13 milionów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 24.02.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 RS oglądnąłem sprawozdanie ze spotkania "od zachrystii". Super Tylko ten geodeta W tym roku będę tyczyła garaż i mam nadzieję, że będzie lepiej To prawie wszyscy mieli jakieś niespodzianki po spotkaniu. U nas np. nie było prądu. Podobno od 19:00. Wróciliśmy to w domu było zimno i ciemno. Januszek to ja Ci doleję "prądu" do kawy. Chociaż to się chyba dolewa do herbaty Ale co tam. Szybkiego powrotu do zdrowia. Przejeżdżałem wczoraj przez Przeworsk i coś mi mówiło, żebym puścił totka. Może powinienem jednak posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dzieki za miód i za prąd, kawusia z prądem (bodajże po irlandzku) kopie tak że nawet nieboszczyka stawia na nogi, juz mi lepiej zwłaszcza że Basia mnie pocieszyłe że to krótko trwa. No co ty nie wiesz co byś zrobiła z 13 mln ja to bym spłacił urząd skarbowy, zus a reszta??? reszta niech czeka :P Rs jedynie mozna współczuć nic dodać nic ująć, tzn mogę jedynie dodać że przyjdzie do Ciebie list po kilku miesiacach o treści "ze względu ....ble ble ... sprawę umorzono" w końcu zyjemy w ciekawym kraju i w ciekawych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 24.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Baru ten cytat z kilku postów wcześniej to z Rejsu Januszek u mnie po podobnej przygodzie list przyszedł po 2 tygodniach. Może w Rzeszowie Policja szybciej działa. Pozostał mi zdejmowany panel w ładnym futerale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 24.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A propos włamania do samochodu i radia: Wybito mi szybę pod praca, bezczelnie, na bardzo ruchliwym, chodniku. Widziano nawet dwóch młokosów, ktorzy to robili. Wyjęli ze schowka panel radia. Zgłoszenie, policja, ... Po kilku tygodniach telefon z policji: PRAWDOPODOBNIE JEST PANEL. I był! Jakiś patrol zauważył chłopaka idącego z panelem w reku. Wylegitymowano go. Skad panel - dostał od kolegi, gdzie - opisał okolice. To był mój panel. Zwrócono mi go:) To jednak nie reguła A ja od tego czasu nie zostawiam panela w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A ja to mam spokój z radiem po prostu z takich aut radia sie nie pożycza zresztą nie mam radia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 24.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ja też myślałem, że z takiego auta jak moje radia się nie pożycza. Zresztą przez prawie 3 lata zostawiałem go w tym samym miejscu i nic się nie działo. Tylko po co im radio bez panela A przy okazji zniszczyli mi tapicerkę i z tego byłem i jestem najbardziej zły Teraz też nie mam radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.02.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Baru ten cytat z kilku postów wcześniej to z Rejsu brawoooooo!! A jak mi kiedyś ukradli radio - pod blokiem oczywiście, to zachowli się bardzo kulturalnie. Żadnej tam wybitej szyby, ładniutko zamek otorzony, radio - wtedy jeszcze bezpanelowe zostało wyciągnięte. Nawiasem mówiąc magnetofon był zepsuty, radio dwie stacje tylko łapło, nie wiem czy ze 40 zeta było warte... A panowie w mundurach pobierając odciski stwierdzili, że złego sprayu używam do plastku bo nic się nie chciało odbić. No i sprawa skończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Słuchajcie zastanawiam się tak jak to jest, każdemu skradziono radio, więc gdzie te radia są teraz??? jak myslicie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 25.02.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Wiecie Co ja chyba jestem chorynie nie nie na ciele to fakt ale na umysle to sie często zastanawiam czy nie teżwybudowałem dom (to wiecie) że z garażem to tez wiecieale nie wiecie że auto stoi przed garażem na mroziei dsisiaj rano???? przymarzło do podłoża wczoraj było nieco ciepło ziemia pusciła a dziś piekne półkoliste wgłębienia wypełnione lodem, w których są koła mego autka za cholerę nie moę ruszyć ani w tył ani w przód, no i jak nadal uważacie że jestem normalny??? nie ma co brzoza czy nie moglibyśmy przejść od razu do III etapu tak aby wiosna juz wróciła byle szybko. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 25.02.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 wzorem Wielkich Tego Świata bez fałszywej skromności, powinno byc dalej: "My Wielcy z Podkarpacia" w krajach demokratycznych panuje demokracja ... no tak, ale każda jest inna, jak ... opinia u januszka "My - Organizacja" - - jak w amerykańskim kongresie, ale brzmi! gdy dojdzie do zaciesnienia stosunku do III stopnia - oby nie zdusić w zarodku A tak generalnie to jestem "za" a nawet... bardziej PS. januszek, widziałem bagażnik samochodowy (u normalnej), w którym wneka na koło zapasowe była w 3/4 wypełniona lodem - przeciekło, zamarzło. Ale ona nie miała garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts