Gość 19.11.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 20.11.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 kris sorry na następny raz zamiast mordek będę smutasem powiedz nam co konkretnie wykonujesz wykańczanie to bardzo szerokie spektrum prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 20.11.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 21.11.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Więc tak wymienie po kolei:Zabudowy z plyt gipsowo kartonowych z szczegolnym naciskiem na nietypowe zabudowy oraz sufity o skomplikowanych ksztaltachMalowanie tradycyjne tzn. walkiem pedzlemMalowanie natryskowe urzadzeniem airless metoda bezpowietrzna szczegolnie polecane na gladkie szpachlowane sciany poniewaz niema sladu narzedzia tak jak przy walku czy pedzlu oraz do powierzchni chropowatych ze wzgledu na wieksza wydajnosc tej metodyEfekty dekoracyjne z lini francuskiej firmy Zolpan tzn miedzy innymitapety natryskowestiuki weneckie imitacje marmurustruktury antycznego woskowanego tynkuprzecierkiimitacja skuryi wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 21.11.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 No i w sumie zapomnialem jeszcze o szpachlowaniuoprucz tego panele oraz wykladziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.11.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Dzień dobry,jestem z Rzeszowa i zamierzam budować się na wiosnę. Na razie jestem na etapie projektów przyłączy, idzie mi to bardzo powoli, bez przerwy coś jest nie tak w papierach, projektach, coś brakuje, coś jest już nieaktualne, projektanci nie projektują jak do nich nie dzwonię i nie poganiam, w ZUD-zie w Rzeszowie czeka się po 5 tygodni na zatwierdzenie projektów i robią łaskę, że w ogóle załatwiają, a to brakuje kropki, a to przecinka, a to mapka niedobra, a to projektant źle oznaczył na rysunku projekt przyłącza. Do zwrotu, do poprawki, po raz kolejny składam do ZUD-u i znowu czekam następne pięć tygodni - i tak już od 4 maja. A jest już listopad. Załamałam się ostatnio.Napiszcie czy Wy też mieliście takie trudności? Co robić, żeby to przejść bez nerwów?Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.11.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 masz dwie możliwości: mieszkać w bloku lub w domku jeśli w bloku toś przepadł jeśli w domku to masz dwie możliwości: kupić lub budować jeśli kupić toś przepadł jeśli budować to: masz dwie możliwości: zlecisz komuś budową lub sam będziesz budował jeśli zlecisz komuś budowę toś przepadł jeśli sam to: masz przejeb.... tak na poważnie udaj się do zoi (plac wyzwolenia) podłap jakiegoś projektanta umów się z nim na wszyskie opracowania i cenę i termin i niech on za Ciebie wszystko załatwia (tyle mają do roboty) oczywiście musisz uzbroić się w cierpliwość powodzenia gdzie masz plac budowy(działkę) jak już mnie wszystko wku.. to idę na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 24.11.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Witaj ReniaJa równiez polecam ZOI. Dokładnie Plac Wolności 6.Korzystałem z ich usług i załatwili prawie wszystko a cenowo wcale nie było drożej niż bym to miał załatwiać osobiście. O zaoszczędzonym czasie i nerwach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.11.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dzięki za rady, nie wiedziałam, że przez ZOI nie jest znowu tak strasznie drogo i zaczęłam sama, a właściwie z projektantem który mi doprojektował garaż do budynku i robi projekt zagospodarowania działki. On nie ma czasu, bo chyba ma dużo zleceń i nadzorów i wszystko robi z dużym opóźnieniem. Chyba jakoś dociągnę do końca sama, bo dla samej energii el. nie opłaca mi się angażować nową osobę. Ale gdybym wiedziała wcześniej o ZOI, to na pewno bym skorzystała.A działkę mam przy ul. Olbrachta, po prawej stronie, jest oddalona 180 m od głównej ulicy, ciche, spokojne miejsce, przystanek blisko.Tylko nie wiem czy sąsiedzi okażą się w przyszłości sympatyczni? Mam nadzieję że tak.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 25.11.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 to gdzieś tam na Wilkowyjipo której stronie drogi głównej (tej na Przemyśl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.11.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Tak, na Wilkowyji. Jak się jedzie na Przemyśl, to po prawej stronie jest cmentarz żołnierzy radzieckich, trzeba skręcić zaraz za światłami w prawo, jest taka szeroka ulica Olbrachta biegnąca ukośnie to tej ulicy na Przemyśl. Trzeba zjechać w dół około kilometr, po prawej stronie, 180 m w bok od głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 25.11.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 25.11.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 to już wiem gdzie a jaki stan czy jest tam wbita łopata czy tylko dzialka? kiedyś dotykałem tapet natryskowych wygląda to mniej więcej tak: jakieś niteczki, jakieś ścineczki papierków jakiś papierek toaletowy taka mieszaninka celulozy z klejem i farbą, rzucona agregatem na ścianę jest toto przyjenme w dotyku (ciepłe) z orginalną fakturą grubą dającą możliwość zakrycia dużych nierówności, jakiś przewodów itp. nie wiem jak z czystością bo zapewne sie toto kurzy ale niech się wypowie kris kris czekamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 25.11.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 To o czym piszecie to japonski tynk sklada sie z wloknin i dodatkow typu zlote nitki itp.Ja oferuje francuskie tapety natryskowe system sklada sie z gruntu regulujacego hlonnosc podloza kleju ktory naklada sie tuz przed natrysnieciem platkow i platkow ktore sa w wygladzie jak skorupka jajekprzynajmniej do tego poruwnuja ja klienci tak serio jest farba w formie wyschnietych platkow po natrysnieciu jest najkladany lakierpowloka jest niezniszczalna hyba ze mlotkiem ja potraktujecie miejsce w ktorym ostatnio byla kladziona to market ALBERT dębica oraz szpital dębica cena calego systemu ~20 zl /m2kolekcji jest 91 mozna je mieszac miedzy soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 25.11.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 jeszcze link hoc powiem ze zdjecia nie oddaja wcale wygladu tapety jezeli ktos jest powaznie zainteresowany tapeta lub innymi dekoracjami zapraszam do mnie lub mozemy sie gdzies w okolicach debicy umowichttp://www.zolpan-tokato.home.pl/zol_01.htmla jezeli chodzi o mycie i brudzenie to powiem ze mozna to szorowac twarda szczotka bez obaw o zniszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 25.11.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 hmm przepraszam alewprowadzilem was w blad cena podana to cena za material bruttorobocizna to osobna sprawa ale ksztaltuje sie na poziomie od 8 do 12 zl /m2 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.11.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 działka jest pusta, nietknięta ale już ogrodzona z trzech stron siatką, z przodu od wjazdu nic nie robiłam, bo będą musiały wjeżdżać samochody z materiałami, szkoda teraz robić bramy.W marcu będę musiała zabezpieczyć wygódkę i jakiś budyneczek gospodarczy na czas budowy na narzędzia i materiały.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.11.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 ale jestem znawcą tynków reniu jak tam sprawy dokumentacyjne ja już niestety nie mam wychodka, ale jest to bardzo potrzebna rzecz na budowie, zamiarujesz budować systemem gospodarczym czy zleczas budowę jakiemuś wykonawcy. jaki domek (projekt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts