Gość 07.05.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 WITAJCIE - a szczególnie tych, których "chwilę" już tu nie było. AnetaS - owocnego urlopu .... Baru - gratulacje okrągłej ilości postów. A z tymi oknami to idziesz z lekka na łatwiznę .... Powiem Ci jedno Ty chyba masz totalnego pecha z tym domem jak nie urok to sr.... a. Współczuję. Sierpień to 9 miesiąc, jakby nie liczył tak mi wychodzi a później czas mleczkowo- pieluszkowy już wiesz???? oraz Baru obiecujemy, obiecujemy, byle by przed sierpniem, bo póżniej nic tylko i nieprzespane noce. Tak, tak januszek będzie wyglądał mniej więcej tak http://www.gify.org.pl/rysunki/postacie/dzieci/131.gif na imprezki, raczej się nie będzie nadawał I na koniec żarcik: Pytanie z Ziemi do kosmonautów ze stacji MIR orbitujących drugi rok: - Co Wam wysłać statkiem transportowym? Kosmonauci odpowiadają zgodnym chórem: - Kobietę. Jakąkolwiek. Nadmuchiwaną, plastikową, gumową. Jakąkolwiek!!! - OK - odpowiada Ziemia. Przylatuje "PROGRESS, kosmonauci zaczynają rozładunek. W samym końcu ładowni znajdują pudełko z napisem "Kobieta w płynie". Otwierają pudełko i wyjmują z niego tubkę taką jak do pasty do zębów. Czytają instrukcję załączoną do tubki: - Wycisnąć 2 - 3 gramy "Kobiety w płynie" na dłoń i wcierać według uznania do pełnego zadowolenia Pozdrawiam. Liczę dni od złożenia wniosku o pozwolenie na budowę: 18 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 07.05.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 WITAJCIE - a szczególnie tych, których "chwilę" już tu nie było. To też trochę i o mnie, ale to miłe Tak, tak januszek będzie wyglądał mniej więcej tak http://www.gify.org.pl/rysunki/postacie/dzieci/131.gif na imprezki, raczej się nie będzie nadawał Nic nie widzę. Jakiś brak uprawnień. Wycisnąć 2 - 3 gramy "Kobiety w płynie" na dłoń i wcierać według uznania do pełnego zadowolenia[/i]W co wcierać? Liczę dni od złożenia wniosku o pozwolenie na budowę: 18 dniI tutaj życzę Ci, by ten licznik zatrzymał sie jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Luuuudzieee!!Mam już czystą wodę z kranu!!! Jest zamontowany i odżelaziacz i filterek na piachy i inne tego typu świństewka. Jutro jadziem zobaczyć, bo z panem rozmawialiśmy rano jak zabierał się do podłączania całego ustrojstwa. Musieliśmy jechać do domu, bo byliśmy z całą brygadą, która dziś była wyjątkowo upierdliwa i nieprzyjemna w obsłudze.Teść tylko zadzwonił, że pił (wodę z kranu znaczy się) i żyje. Tzn żył wtedy bo wieczorem z nim nie gadałam.Chyba późno już, bo głupoty piszę.Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 maciejon - mam nadzieję, że masz już uprawnienia ... (przynajmniej teraz o 24,00 gif jest widoczny). Co do wcierania - to myślę, że najlepiej w ... . baru - mam nadzieję, że w końcu zakończyłaś rozdział "woda w domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.05.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 baru - mam nadzieję, że w końcu zakończyłaś rozdział "woda w domku" Eeeee, no coś Ty!! Mam dopiero zimną wodę, jeszcze ciepłą przyjdzie nam robić, hehehehe PS. Zrobiłam zdjęć kilka dzisiaj i postaram się wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Baru no i super ze wode masz ! ja mam jej czasem w nadmiarze ... ale takie sa i "uroki" wody nieuzdatnionej ... ta uzdatniona za to smierdzi chlorem a zdjecia wklejaj ... chetnie zerkne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 a zdjecia wklejaj ... chetnie zerkne ... Też na nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Już są!! Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Baru - Ja pierwsza widziałam i są GIT!!! maciejon - no niestety z tym Gifem jest tak, ze raz jest raz go nie ma. Trudno Liczę dni od złożenia wniosku o pozwolenie na budowę: 19 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 09.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witajcie muszę się wam przyznać do czegos mam za swoje i juz w sobote cichcem przed Krzysiem wyszedłem kosić owe mlecze niestety zobaczył w domu niemal tragedia " nie zaśmiercaj jego kiatuszków" a ja jak głupi wykosiłem wszystko pomiedzy jednymi kroplami deszczu a drugimi w podmuchach wiatru i dzisiaj ani rączką ani nózią, i chyba coś mnie dopadło, jakas grypka albo co. Z wodą tak: jest raz jest, raz jej nie ma to zupełnie tak jak z tym gifem wogóle go nie widzę ale z wody jest sie z czego cieszyć prawda, i miej nadzieję że ciepła popłynie bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 09.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 to zupełnie tak jak z tym gifem wogóle go nie widzę A widzisz moje zdjecia? (Wysłałem Ci mail'a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 09.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 chmmmm ostatni mail dotarł do mnie 7 marca o te zdjęcia Ci chodzi? bo innych nie otrzymałem pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 09.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Nie, wysyłałem 5.V.Powtórzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 NARESZCIE: AGA444 FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Liczę dni od złożenia wniosku o pozwolenie na budowę: 21 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 10.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witajcie Maciejonie zdjecia otrzymałem dziękuję oodają one atmosferę Twojego domku, zwłaszcza roslinki w odgrodzie byle tak dalej. powodzenia ja niestety muszę się przyznać że chyba poległem w walce z "kiatuszkami" juz na drugi dzień powstały nowe dzisiaj dalsza walka. Ago widzisz jakie to praste jeszcze tylko jakies 1000 postów i juz bedziesz mieszkać, mówię Ci jakie to uczucie zamieszkać na swoim . pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 obejrzałem zdjęcia budowy i sierściucha finisz masz juz blisko Baru ... a co z drogą ? jest lepiej ? dzis robie "podejscie " do swojej ... bo deszcze wykazały jej braki ... jak u Was wygląda z dojazdem do budowy ? teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 11.05.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aga gratulacje z okazji 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witajcie Baru zabrzmiało to jak pytanie "koniec już blisko" trochę to jak groźba a co dalej ?? a dalej no własnie, droga, drewutnia, śmietnik, ogród, i remonty..... jesli chodzi o moją drogę to własnie jest tak że śmieciarze tak ją rozwalili swoim sprzętem że nic tylko pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 11.05.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 a dalej no własnie, droga, drewutnia, śmietnik, ogród, i remonty..... A altana? Jak patrzę na zdjęcia Baru to widze ogrom tego co zrobione jak i uświadamia mi się, ze trzeba to wszystko jeszcze umeblować, urządzić,... Dużo tego "co dalej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 OOOOO faktycznie no właśnie zapomniałem altana, pregola, oczko wodne, kiatuszki, dzidzius, drzewo posadzić, sciąć, porabać i .......samo życie. acha jeszcze droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts