Gość 25.08.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Aga - dziękuje http://blues.pl/Tadeusz_Nalepa/black_na.gif a On dalej spiewa ... sny kolorowe ... dzis są Jego urodziny 26.08.1943 Tadeusz Nalepa urodził sie w Zgłobniu (ok. 15 km na zachód od Rzeszowa) grał w rzeszowskich restauracjach "Parkowa" i "Przodownik" II festiwal Młodych Talentów w Szczecinie wyróżnienie w kategorii zespołów wokalnych wraz z Mirą Kubasińską z rzeszowskiego kabaretu "Porfirion" Nalepa zakłada w Rzeszowie zespół Blackout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.08.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 moi drodzy kochanieńcy nawet nie wiecie ile jest racji w słowach Aniki "doba stała się krótsza" to nie wrażenie to fakt własnie dopiero kończę pracę i jadę do domciu pokołysać tę malutką gdyby kto kolwiek miał ochotę odwiedzić moje Panie to serdeczne zapraszam, ale naprawdę nie obiecuję że bedę w domu, nawet nie wiem jak wyglada teraz moja żona, wracam w nocy i na " macanta " wskakuje do łuzia, jedynie takie "łeeee, łeeeee ...... i aaaa, aaaa" upewnia mnie że dobrze trafiłem to są moje Panie. budowa ???? kochani jak nawiozłem ziemi i wyrównałem ogród tak już nic wiecej może dlatego że jak już wiozłem ostatnie taczki to musiałem stawać na paluszkach bo rece były tak długie że nie mogłem podnieść trzeba odsapnąć. Pempkowe?? jestem jak najbardziej za, tylko niech ktoś to jakoś zorganizuje plisss..... serdecznie pozdrawiam wszystkich a szczególnie rozrabiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 29.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Będzie zwrot Vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 29.08.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 30.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 jak ja bardzo chetnie czytam takie rzeczy jak pisze RS, mialem jechac do domu zeby zrobic ogrodzenie a tu kolega z urlopu prosto do szpitala i dalej zero odpoczynku 100 % roboty i ogrodzenia nie bedzie pozostalo mi tylko powiedziec, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 30.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 31.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 kto lubi ziemniaki ? zapraszam na na pieczone ... Jaaaaaa! ja, ja, jaja!!!!!! No lubię, pasjami... mniam mniam,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Tadek Nalepa ... "Rzeke dzieciństwa "ćwiczył w kanjpie zwanej Relax ... koło poczty głównej ... tak, zwłaszcza piwo .... a kto nie lubi piwa .... ? no ja nie lubie piwa pozdrawiam podkarpatczykow , Baru i Age 444 w szczegolnosci szukam tego pieknego opisu pieczonych ziemniaczkow , ale juz nie ma chcialam sie smakiem obejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 szukam tego pieknego opisu pieczonych ziemniaczkow , ale juz nie ma chcialam sie smakiem obejsc rrmi.... przemiła osóbko ... zapraszam i podam Ci [przepis na priva jak faktycznie chcesz ...] p.s. mimo ze sie czasem nie zgadzamy w poglądach ... szanuje Cię za Twoje słowa ... Jestes bardzo elokwentna ... światowa ... kulturalna ... pozdrawaim serdecznie miło mi ... glodna bylam i tak szukalam co lepszych kawalkow tylu komplementow to ja dawno nie slyszalam , dziekuje to dobrze , ze sie nie zgadzamy , bedziemy mieli o czym rozmawiac a ktory temat masz na mysli? nie chce Wam tu w tej milej grupie przeszkadzac pozdrawiam raz jeszcze , wprosze sie moze tylko na nastepna lipcowke do Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 szukam tego pieknego opisu pieczonych ziemniaczkow , ale juz nie ma chcialam sie smakiem obejsc rrmi.... przemiła osóbko ... zapraszam podam Ci przepis jak chcesz .... miło mi ze czytasz polske "B" ... a u nas /.... sami murzyni ...mulaci ... ukraińcy ...mahometnie ... żydzi ... łemkowie ... bojkowie ... itd ...itp ... swołocz ... znaczy ... jak to bieszczady ....wiesz .... czytam rozne rzeczy , a na podkarpacie wybieram sie na wakacje w przyszlym roku nie dziele Polski na te A czy B dla mnie jest jedna moj dziadek sp mawial zawsze Ty swolocz jedna mam ciotke goralke , ale Jej nie lubie pozdrawiam murzynow , mulatow i reszte wymieniona , chciaz tak sama sobie rasistka zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 01.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No, w końcu wróciłąm na stare smiecie Nie ma jak w domu rrmi: jak miło Cię powitac na południu Brzoza, czytałam Wasze posty na szybciutko, rankami (pretekst miałam: nowinki dla szefa ściągałam ) i narobiłeś, oj, narobiłeś. Na dzisiaj już jestem umówiona z moimi ulubionymi sąsiadami na pieczenie ziemniaczków i pifko, a w niedzielę jadę do rodziców, bo wyłudziłam od nich stary adapter i płytotekę No i muszę się zaopatrzyć w nową szafkę do salonu Bo gdzie te cudowności będę trzymała, jak moje rozbisurmanione koty włażą dosłownie wszędzie? Ja Ci radzę, weź drugiego kociaka. Duet - to jest to. Lepiej się wychowuja, są fajniejsze. A powiem Ci, że dwa maluszki szukają domów. Cudownościowe są! Ich matka zginęła pod kołami samochodu i kolega wychowuje je od 2 tygodnia życia. Karmi butelką, podaje termoforki. U mnie też już zawitała jesień. W stawie nie ma już malusich kijanek, chociaż Masza (nasz domowy ropuch) dalej kumka przed deszczem, jest za to narybek, więc zakładajcie staczka, na wiosnę będę rozdawała rybki Na poranną kaweczkę wychodzę na taras w szlafroku i z pledzikiem, bo poranki zimne, a cały ogród spowijają mgły. Brzózki żółkna, kwiaty przestają kwitnąć. A dwa dni temu zatrzymał się u nas czarny bocian. Pierwszy raz widziałam czarnego bociana (poza ZOO, oczywiście). Pewno leciał na południe. Ale niedługo będzie znowu wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 01.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Anika tak fajnie pisze az mi sie lezka w oku kreci, mysle sobie kiedy ja takie doznania i te inne takie tam przezywal i widzial ze swojej dzialki bede, ten bocian pewnie narybek wyczul, a moze potomka sie tam ktos spoodziewa, jestes pewna ze to byl prawdziwy czarny bocian, czy moze go Kargul z Pawlakiem pasta wysmarowali bo ..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 01.09.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ten bocian pewnie narybek wyczul, a moze potomka sie tam ktos spoodziewa, Grzesiu, Ty wypluj te słowa, bo...!!! Jakub - mój pierworodny - tak się skumał z córką naszych przyjaciół zza płota, że sami się obawiamy, co to dalej będzie! Generalnie przebywają ze sobą jakieś 16 godzin na dobę. Siedzą w jednej ławce, razem "odrabiają" lekcje i jedno bez drugiego się nie rusza praktycznie nigdzie. Po 20-ej mam rozmowy za darmo, ale nikt do nas, ani my do nikogo nie możemy się dodzwonić, bo telefon jest non stop zajęty. Więc z tym boćkiem to, mam nadzieję, raczej narybek Ale w poprzednim poście walnęłam ortografa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts