Gregor 456 01.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 wyplulem, slowa nie ma w dziecinstwie to jest normalne, pozniej drogi sie rozchodza nie ma obawy, ale pilnuj ich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 rrmi: jak miło Cię powitac na południu bardzo dziekuje Aniko ale kto wie gdzie ja zamieszkam ? a moze na poludniu , tak tam ladnie , lubie te okolice Aniko , a ile Twoj Jakub ma lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 rrmi!! Witam, witam!! Jak tam jest tak daleko od nas?? Długo jeszcze?? A Kuba Aniki ma 15 lat... Brzoza!! Jak mi mój mąż podczytał o Nalepie, tak nabrał smaku i zaraz pognał i se zapuścił mjuzik w jego wykonaniu. Dobrze, że o pifku nie wyczytał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 czesc Baru , juz rozumiem o czym Anika pisze , moj ma 16 na nastepna lipcowke napewno sie zamelduje szykuj synowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Rrmi!! A nie za młoda ta synowa?? PS. W porzeczkach mają powstać dwa domki!! I co teraz?? Dalej mam szykować?? PS.2 Czy tam masz coś w rodzaju GG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Baru jak mloda to dobrze czy Ty o tych porzeczkach tak posagowo podjezdzasz? jesli tak odezwij sie na GG , omowimy szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 03.09.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 tak wogóle to czy na Słowacji są tańsze materiały budowlane ???Np. jak wybrałabym się z przyczepką po jakieś niezbędne materiały to mnie bez problemów przepuszczą przez granice ?Na Ukrainie to napewno taniej ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 jak tak mówicie o tych ziemniaczkach to powiem Wam że przypomina mi sie dzieciństwo tak tak może to niewiarygodne ale kiedyś byłem dzieckiem (dla niektórych nadal jestem) kiedy to z chłopakami z naszej bandy robiliśmy ognisko a ziemniaczki pozyskane były z pola kradzione i te spalone chrupiace mundurki, takie gorace. parzyły w ręce, twarz osmolona, kolana brudne, krótkie porteczki przesiakniete dymem z ogniska, ale to były najsmaczniejsze ziemniaczki a teraz kiedy zasaidamy w knajpie i przynoszą kartofle z folii lub inne pachnace kuleczki to smak tych ziemnaków ciagle jest gdzieś w pamieci i jak dym z przygasającego ogniska snują sie teraz wspomniena a ileż to razy przy tym ognisku bawilismy sie w indian, łapaliśmy jakąś "skuo" jako bladą twarz i.... poźniej z tą "skuo" siedzieliśmy razem i marzylismy o gwiazdach o podróżach i tak rodziły się przyjażnie i ... co ja bredzę trza się wziąśc do pracy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 03.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 bardzo ladne opowiesci o ziemniaczkach Brzoza i Januszek, teraz jest wlasnie na to okres i czas, piekna pogoda, wykopki ....... oh marzenie, Januszek, Twoja zona tez jest ta jedna "skuo" zlapana przez indian ? pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza ... 05.09.2005 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Kochani - dziekuję za wspaniałe popołudnie i wieczór ... nastrój i atmofera tego spotkania zostanie w mojej pamięci na zawsze ... RS wspaniale śpiewa i gra na gitarze popłyneły wiec blusy i ballady ... "Rzeka dzieciństwa" w Jego wykonaniu to majstersztyk ! pospiewaliśmy sobie razem w tę noc ...oj pospiewali ... Halinko sprawiliscie nam frajdę i człowiek dla takich chwil jak wczorajszy wieczór - wie ze warto było wybudowac dom ... znaleść swoje miejsce na ziemi ... zacharowac sie po to aby rozkoszowac sie takim wieczorem płonące ognisko ... pieczone ziemniaki ... piwo ..."rzeka dzieciństwa" dziękujemy Wam p.s. prawdopodobnie spotkał mnie los AGI 444 ... może się komus naraziłem ... albo moje poglądy były niezgodne z "oficjalną linią ..." - privy obiore juz z nowego nicka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 05.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 05.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 RS ale fajnie okazales rzeke i chodzoco-rosnace obiekty wokol domku brzozy, widze ze mieliscie przepiekna pogode i mila atmosfere, sa tam rybki w tej rzece ? brzoza szkoda ze zabrali Ci starego nicka, ale nowy jest bardzo ladny ! i dziekuje za cieple mysli i pozdrowienia dla calej rodzinki ode mnie i od Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza ... 05.09.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 RS .... widać musiałem narozrabiać skoro taka kara ... problem tylko ze nie wiem kiedy ? a wczoraj po połnocy grzecznie spałem sobie w łózeczku po Waszym odjeździe dziekuje za zdjęcia ! - masz nie tylko zawalisty aparat ale i dobre oko Grześ ... rybki są choc ja juz dawno wędki nie trzymałem w rekach to moze wybiore sie kiedyś nocką na węgorze ... teraz mam blisko a dzieki skanalizowaniu seri miejsowości w dorzeczu - zrobiła sie znow czysta woda ... moz wróca raki ... a wiesz ze mi mój nowy nick tez bardzo podoba ...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 05.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 05.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 RS my bylismy za daleko, ale za rok moze u nas, jak nam szczescie dopisze i jak Bog da osiagnac cele to zjedziemy do Polski, wiecie czego ja teraz slucham odglosow natury : lesny strumyk w maju, poranek w lesie, swit , drozdy o zmieszchu, deszcz w lesie - to jest to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 05.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 mmniam mniam jak widzę te ziemniaczki to ślinka cieknie a najbardziej na tę baterię "żubrów" zawsze wydawało mi się że są tuż za rogiem a tu patrz na ławce w ogrodzie te kotki też były na ognisko? gregor ta moja squo to nie z ognska raczej zapolowałem w górach na kozicę chi chi chi (mam nadzieję że się nie obrazi) Wy tak sobie robicie przyjemnosci a człowiek cioro i cioro prawdą jest że nie na budowie więc na tym forum to się nie liczy dobrze że jesteście czasami coś powiecie ciekawego, czasami coś można zobaczyć ciekawego np buraka myślę że koniecznym jest spotkać się i to predzej niż drugi rok. Trzymajcie się dzielnie ci co budują i już mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Brzoza, a dlaczego zmienileś ubranko??? Czy to z powodu przeprowadzki do nowego domu? Pozdrawiam Grupkę Podkarpacką ...... i zazdroszczę jesieni w Bieszczadach, co powoli zacznie przybywać w Wasze strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts