Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Ależ dużo się tu dzieje. Nie było mnie trzy miesiące (po zaledwie miesięcznej obecności, zresztą). Ale na swoje usprawiedliwienie mam dwa argumenty: 1). czytałam wszystko, co działo się na Podkarpackim Forum, 2). wyłączyłam internet w domu, ponieważ moje nieletnie dziecię za bardzo interesowało się niewłaściwymi stronami, a w Firmie wykonywałam tysięcy trzysta zadań na już i zdrowy rozsądek zakazywał mi czynnego uczestnictwa w życiu Forum :wink: . Ale mam nadzieję, że przez te dwa tygodnie będę miała szansę być z Wami. Bo w styczniu zaczynam szaleństwo z rocznym sprawozdaniem za 2003 r. Cóż, państwowa firma :cry: .

Cudnie to wszystko u Was wygląda. Ja zamknełam swoją budowę na zimę (znowu zdrowy rozsądek), ale jeżeli nie będzie mrozów w lutym jadę dalej. Nastepny etap: nieszczęsny drewniany strop (nawiązałam współpracę - a właściwie zaprzyjaźniłam się - z firmą WOŚ w Rudnej i mam załatwione wszystkie drewniane sprawy w domu) oraz instalacje. Dom wyszedł zgodnie z animacjami i podoba się wszystkim. I o to chodzi. Pozdrawiam ciplutko, buziaczki, Anika

P (rzed) scriptum: Ktoś mówił o murowanej kuchni. Mam specjalne wydanie "Muratora", w którym dokładnie opisana jest technologia takiej budowy. Polecam. Też będę sobie robiła taką w domu. Tylko zamiast drzwiczek, czy przodów szuflad wymyśliłam sobie drewniane (dokładnie dębowe) surowe dechy, o nieregularnych brzegach, zabejcowanych na palisander. Mam wizję... Mogę udostępnić numer. A

PS

Szalejcie w "Sylwestra". Ja wykonuje zabawę na mojej działce. Ogniska, tańce na powietrzu, itd. itp.

Witam serdecznie.

Nas w tym roku będzie o jedną osobę (osóbkę) więcej przy wigilijnym stole :) 17.12.2003 urodziła się moja druga córeczka :)

Życzę radości i zdrowia na Święta oraz zrealizowania wszystkich planów w nadchodzącym Nowym Roku.

Z oczywistych względów Sylwestra spędzę w domu więc i ja będę z Wami witał Nowy Rok :)

Pozdrówka

Dziękuję. Czuję się świetnie :)

Januszek n=2.

Poród przebiegł bez problemów i w terminie. Żona również czuje się dobrze. Jutro wybieram obie panie ze szpitala :)

Niestety tej najmłodszej i żonie nie będzie dane najeść się przy stole wigilijnym bo potem jak znam życie mała miałaby problemy :)