januszek 12.12.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 średnio 8 zł za m2 robociznamateriału idzie tyle że musisz sam sobie policzyć metraż x grubość wylewki masz objętośćtyle kupujesz piachu i jakieś 250kg cementu na m3 betonuwartości średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 12.12.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garo 14.12.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Januszenk. Masz może namiary na jakąś ekipę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 15.12.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Woźniak Władysław tel. 8545648, kom. 602600634 wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garo 15.12.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.12.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 uff.odkopałem się ze sniegu i lodu i dotarłem tutaj i co widzę brzoza jak zwykle na stanowisku.u mnie cieplutko kominek grzeje, babram się z obudową kominkaz płytkami itp. chcę wejść do domu na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 17.12.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.12.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 te klonowe za 55 deska jest extra (co drewno to drewno) a nie płyta HDF lub inna. pomyśł nad jakimś wiatrołapem bo jak Cię wyciągnie a nie zdążysz złapac klamki to gdzie Cię będziemy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 17.12.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.12.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 tak tak ja myslałem właśnie o takiej zabudowie na zewnątrz a nie o klasycznym wiatrołapie widziałem takie właśnie w tym nowym sklepiku takie z piliwęglanu ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 17.12.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Witajcie, Ależ dużo się tu dzieje. Nie było mnie trzy miesiące (po zaledwie miesięcznej obecności, zresztą). Ale na swoje usprawiedliwienie mam dwa argumenty: 1). czytałam wszystko, co działo się na Podkarpackim Forum, 2). wyłączyłam internet w domu, ponieważ moje nieletnie dziecię za bardzo interesowało się niewłaściwymi stronami, a w Firmie wykonywałam tysięcy trzysta zadań na już i zdrowy rozsądek zakazywał mi czynnego uczestnictwa w życiu Forum . Ale mam nadzieję, że przez te dwa tygodnie będę miała szansę być z Wami. Bo w styczniu zaczynam szaleństwo z rocznym sprawozdaniem za 2003 r. Cóż, państwowa firma . Cudnie to wszystko u Was wygląda. Ja zamknełam swoją budowę na zimę (znowu zdrowy rozsądek), ale jeżeli nie będzie mrozów w lutym jadę dalej. Nastepny etap: nieszczęsny drewniany strop (nawiązałam współpracę - a właściwie zaprzyjaźniłam się - z firmą WOŚ w Rudnej i mam załatwione wszystkie drewniane sprawy w domu) oraz instalacje. Dom wyszedł zgodnie z animacjami i podoba się wszystkim. I o to chodzi. Pozdrawiam ciplutko, buziaczki, Anika P (rzed) scriptum: Ktoś mówił o murowanej kuchni. Mam specjalne wydanie "Muratora", w którym dokładnie opisana jest technologia takiej budowy. Polecam. Też będę sobie robiła taką w domu. Tylko zamiast drzwiczek, czy przodów szuflad wymyśliłam sobie drewniane (dokładnie dębowe) surowe dechy, o nieregularnych brzegach, zabejcowanych na palisander. Mam wizję... Mogę udostępnić numer. A PS Szalejcie w "Sylwestra". Ja wykonuje zabawę na mojej działce. Ogniska, tańce na powietrzu, itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.12.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Ca va. Spędzam Sylwestra w domu, wypiję z Wami szampana o północy !!! WSZYSTKIM z naszej Podkarpackiej Grupy życzę najwspanialszych Świąt Bożego Narodzenia, wielu radosnych i przyjemnych chwil w gronie rodziny i przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.12.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Niech Bożonarodzeniwa radość rozświetli Wasze domy, napełni pokojem i dzieciecym uśmiechem zaś Nowy Rok nie skąpi zdrowia, szczęścia, dobrej passy finansowej no i byście Wszyscy wreszcie zamieszkali u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 19.12.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 19.12.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Witam serdecznie. Nas w tym roku będzie o jedną osobę (osóbkę) więcej przy wigilijnym stole 17.12.2003 urodziła się moja druga córeczka Życzę radości i zdrowia na Święta oraz zrealizowania wszystkich planów w nadchodzącym Nowym Roku. Z oczywistych względów Sylwestra spędzę w domu więc i ja będę z Wami witał Nowy Rok Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.12.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Aniko co to za numer tego muratora z tymi kuchniami proszę podaj. greg jak się czujesz w roli taty po raz n-ty tylko tej najmłodszej nie dawaj barszczyku jak będzie siedziała przy stole wigilijnym. i jak tam malżonka? wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 19.12.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 19.12.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Dziękuję. Czuję się świetnie Januszek n=2. Poród przebiegł bez problemów i w terminie. Żona również czuje się dobrze. Jutro wybieram obie panie ze szpitala Niestety tej najmłodszej i żonie nie będzie dane najeść się przy stole wigilijnym bo potem jak znam życie mała miałaby problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts