Gość 19.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Anetko - owszem warunki dopuszczaja ... ja pisze o wygodzie ... wyobrażasz sobie dźwiganie wersalki po tych schodach lub dwu pralek automatycznych do tych dwu łazienek na poddaszu ? wnosiłem niedawno meble po schodach ... wiec wiem co mówie ubranko mi przywrócili ... ale ... miła osóbka osoba piszaca również w Naszej grupie pyta w "uwagach o forum " Dlaczego nie moge sie zalogowac na Forum? czyzby dosiegnał Ją syndrom ? AGI444 i mój ... Anetko ... Słoneczko ładnie dzis świeci ... bedzie lepiej ... uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Anika u Ciebie robli ogrzewanie, chyba ci co u mnie przyłącz kanalizacyjny . Komórkę do ich szefa mam przy sobe mogę podać. Anika a co do decyzji ciągle mam mieszane uczucia i szczerze mówiąc nie wiem co robić. Część osób mówi że się trochę pośpieszyłam. Może mają rację, a może nie. Ale zawsze jakiś rozdział w życiu kończy się a inny zaczyna. Brzoza z wygodą przyznaję Ci rację, ale nie można negować bo jest to zgdone z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Anetko ... zgodne jest ... ale kiedy projektuje się 3 łazienki w jednym domu, a brakuje miejsca na spocznik ... a Wojtek pewno świetuje ... to, ze Rzeszów jest mistrzem Polski na żużłu ... Darek Śledź i Maciek Kuciapa dali popis jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.09.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 co prawda nie oglądałam całości tylko urywkami, ale widziałam tą ostatnią jazdę Śledzika. Rzeszów górą. a między czasie oglądałam taniec z gwiazdami - "hydraulik odpadł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 "hydraulik odpadł" bo był najgorszy a w program udała mi się wciągnąc nawet męża ale on niestety tylko słuch jak jakiś facet gra na basie taniec go nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 19.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Anetko, komórkę do szefa też umiem (na pamięć), ale myślałam raczej o chłopakach, którzy tam robią. Myślę, że warto sprawdzić i jedno i drugie, bo koszty to ważna rzecz A co do decyzji. Trudna jest, bo zyciowa. Ale myślę, że zawsze lepiej jest pracowac "na swoim". Im wcześniej to się zrobi, tym korzystniej. Są teraz dobre ulgi i dofinansowania dla osób zakładających działalność gospodarczą. Będzie dobrze, zobaczysz Też zerkam na "Taniec z gwiazdami" Tylko dobija mnie jedna sprawa:czy musimy wykupywać licencje innych stacji i produkować to samo u nas? Oglądam równolegle na BBC brytyjski "Taniec z gwiazdami". Ta sama formuła, te same zasady, taka sama scenografia, nawet te same słowa padają. I jakoś tak mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witajcie po przerwie! Witam Anna_ i kajja Koniec urlopu. Koniec harówki. Wróciłem do pracy Na budowie coś tam poszło do przodu. Są nowe zdjęcia na mojej stronie w działach Elewacje i Ogród oraz nowy dział Kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 kajja: Niektórzy ludzie montują w łazience np. dwie umywalki, bo lubią myć zęby wspólnie Ja tak mam w górnej łazience - wiecie, bo widzieliście. I wcale mi to nie przeszkadza, że obok mnie szoruje kłyki mój małż, albo któraś z córek . Ale ja mam tylko dwie łazienki i sześć sztuk na pokładzie. W razie "w" można se zlecieć na dół i tam dokonać ablucji w samotności. PS. Dobrze, że moja psica się nie pcha do łazienki rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 19.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Baru: toteż dlatego mówię, że można i tak. Ja jakoś jednak wspólnie mogę korzystać z łazienki tylko tego... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Baru (...) tylko tego... no... Aaaaa... to co innego... To zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.09.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 OOOOO no wreszcze zaczyna się ciekawie Anice jest potrzebna łazienka do tego... no ... ciekawe od kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No maaszszsz... Januszek się odezwał!! Jak zwykle tendencyjny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ubranko mi przywrócili ... ale ... miła osóbka osoba piszaca również w Naszej grupie pyta w "uwagach o forum " Dlaczego nie moge sie zalogowac na Forum? czyzby dosiegnał Ją syndrom ? AGI444 i mój ... no ja to sie mimi narazilam Ale w sumie to fajnie bylo , najgorsza trauma byla z tym , ze myslalam , ze komp mie siadl , ale i nowy nick mi doszedl Tak przy okazji Baru -zdjecia prosze , tzn, wiecej zdjec pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 20.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Anice jest potrzebna łazienka do tego... no ... ciekawe od kiedy?? Potrzebna, jak potrzebna, ale przydaje się od kiedy mam dużą kabinę prysznicową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 20.09.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam, witam A zaczęło się tak niewinnie ... od zwykłego projektu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 20.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witaj witaj Ty też przepraszam że nie odniosłem się do Twojego projektu, ale wszyscy mądrzy już poradzili a ja ? już niewiele mogę dodać oprócz jednego czas pokaże. wszystko zaczyna się tak niewinnie, póżniej zaczyna się rozwjać, gnać cieszyć oko i radować serce aż wreszcie wymyka się spod kontroli i..... kończy się różnie, czasami jest tak jak chciałaś (czego Tobie życzę) ale są inne sytuacje a bo majster krzywo, a bo franiu nie przyjdzie bo zapił, a bo wresczie finanse będą tak zszarpane, że nie wsponmę o psychce, tylko usiąść i się załamać, wtedy też zobaczysz ilu masz przyjaciół, ilu odwróci się od Ciebie plecami. Weźmy dla przykładu Anikę, albo nie, dajmy jej jeszcze szansę i zlitujmy się jeszcze raz nad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 21.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witaj witaj Ty też przepraszam że nie odniosłem się do Twojego projektu, ale wszyscy mądrzy już poradzili a ja ? już niewiele mogę dodać A więc proszę dodaj to "niewiele". Bardzo liczyłam na Twoją opinię i sugestie w sprawie zmian Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 21.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witaj witaj Weźmy dla przykładu Anikę, albo nie, dajmy jej jeszcze szansę i zlitujmy się jeszcze raz nad... Rozumiem, że mam złożyć partyjną samokrytykę i poprosić o litość? Chyba jednak nie skorzystam Więc... żegnajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.09.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Więc... żegnajcie... Tyyyyyyyyyyyyyyyyy!1 Palnąc Ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 21.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Więc... żegnajcie... Anika co to ma znaczyć?? Tak się nie robi. Nie pozwalam. Proszę więcej takich żartów nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts