RS 23.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 RS, dobry pomysl i jak sie pogodzicie to Wam cos fajnego powiem, dla mnie sensacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 ja aż płone z ciekawości ... bo Grześ jak mówi "fajne" to to jest z pewnością przesuper fajniste ! ! ! Grześ zawsze jest skromny ... :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 dzieki brzoza, mam nadzieje ze oni tez sa juz tacy ciekawi ze zaraz cos napisza, a to cos to bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 własnie Grześ ! sa słowa które palą jak ogień ale sa słowa które lecza jak balsam mam nadzieje ze opowiesz - NAM WSZYSTKIM ! to coś bardzo fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 jestescie dobrej nadziei ? zawsze trzeba ja miec ! pozdrawia Was optymista z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 i zyczy milego weekendu, cieplutkiej pogody i mniejszego wiatru,no ale wiatr musi tez zrobic swoje tzn. rozsiac nasiona po polach i lakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A ja odbiegnę od tematu i zaproszę Was do obejrzenia nowych zdjęć w linku poniżej. Grześ!! Lepiej powiedz i to szybko, bo ta sprawa, która pogmatwała naszą grupę chyba nie tak szybko się wyjaśni. Obym nie miała racji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A ja odbiegnę od tematuNie odbiegłaś od tematu, bo przeciez My głównie o budowaniu A zdjęcia ładne, tylko dlaczego ona taka całkiem czarna i czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Maciejon!! Powiem Ci w zaufaniu, że ona powinna być czarna - w końcu to CZARNY TERIER ROSYJSKI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witajcie czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć dlaczego nie widzę żadnych nowych zdjęć? ostatnie to te zimowe a na nich raczej biały kolor dominuje, nic czarnego nie widzę (no może oprócz własnej przyszłości) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 26.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Przepraszam Was za tego mojego posta. Byłam bardzo strasznie zdenerwowana. Emocje wzięły górę. Dzisiaj inaczej odebrałabym wypowiedź Januszka. Pewno już wiecie, ale nic nie słychać na forum: Tampiko wróciła zza wody. Odchudzona lepiej niż przy budowie Kajja: dobry wybór Baru: a Nadia boi się dalej szczekania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 26.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No prosze same dobre wieści. O i nawet tampiko wróciła. Tampiko zaglądnij tu do nas i opowiadaj co słychać w "Wielkim Świecie" no i oczywiście jak tam domek Baru oglądłam tą czarną plamkę na zdjęciach wygląda super i taka kochana. Ja też chcę pieska, tylko na razie nie mam gdzie go trzymać. Januszek może nie tą stronę otworzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Januszek!! Z tego co kiedyś pisałeś - to nie możesz oglądać nic na republice, a moje zdjęcia są teraz zupełnie gdzie indziej, więc powinieneś jednak coś widzieć, poza swoją czarną przyszłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Widziałem widzałem już wiele więcej widzę, łacznie z republiką, monarchią i innymi takimi najbardziej mi jednak się podoba ten wschód słońca, takie cudowne wschody mam na co dzień, takie słoneczko zagląda mi do okienka na poddaszu tam gdzie śpimy razem z Kingą, to ona nas budzi swoim eee, eeee wówczas promienie jeszcze czerwonitkie głaszczą mnie po nosie i .... Zawsze uważałem że nowy dzień, przyniesie nowe wieści i to całkiem całkiem dobre. Przepraszam Anikę za zdenerwowanie, proszę Ją o zrozumienie i spenienie mojej prośby (bardzo, bardzo proszę) muszę się wam pochwalić co prawda nie w domu (ooo!! co to, to nie) (narazie nie ) ale mam pieska na ogrodzie i ..... zajączka znalazłem go jak był taki (tutaj wskazuję palcami jakieś 14cm) schowałem go w gąszczu zarośli przed napastliwym ptactwem i patrzę a on żyje sobie w nalepsze do dziś, czasmi podrzucę mu liść kapusty (jak bystre oko nie widzi ) wiecie co mam wspaniałych sąsiadów (to wielki skarb tak dobrze trafić) a Wy jak Wam się udało???? grześ nie daj nam dłużej czekać bo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 26.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ha ! a nie mowilem Wam ze wszystko sie skonczy jak w bajce, ok.tym razem blefowalem ze mam dla Was rewelacyjna wiadomosc chcialem Was przekupic cukierkiem dla mnie jest ona rewelacyjna tzn. udalo mi sie dostac URLOP i i za tydzien przyjezdzam na pare dni do domu bede wreszcie mogl zobaczyc nasz domek w nowej szacie (elewacja, podbitka i cokol) i wszystkie plytki w domu, czy nie jest to rewelacyjna wiadomosc (dla mnie ) a u zony w gorach pojdziemy na grzyby ! ale za rok dam Wam najlepsza wiadomosc na swiecie, obiecuje pozdrawim radosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cukierki nie cukierki ważny jest efekt !!!! chmmmm o ile mnie pamięć nie zawodzi, a muszę Ci się przyznać że w tych sprawach mam najświeższe doświadczenia to tę najlepszą wiadomość będziemy mogli usłyszeć już po 9 miesiącach od tego "pójdziemy na grzyby" mam nadzieję że się nie obrażasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 26.09.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 26.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 jeszcze musimy wypelnic plan, lecz juz niewiele zostalo jeden rok w stosunku do dziesieciu to jest nic ! przeleci ja nicjanuszek, Ty to masz nosa, skad wiedziales ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.09.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 cisza tutaj wielka no co Wy ludzie śpita? noc taka czarna , taka długa a do switu jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts