maciejon 25.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 No i dołożeniem wiekszej ilości zdjęć (jeśli poradzicie jak je powiększyć to zobaczycie więcej efektów mojej pracy) Przyznam, że tego nie rozumiem. Umiesz zmniejszac zdjecia, skoro takie zamieściłeś. Dlaczego pytasz jak je powiększać? Albo nie zmniejszaj albo zmniejszaj mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 25.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Zdjęcia, które umieściłem w albumie pochodzą bezpośrednio z cyfrówki. Nie były zmniejszane, więc dlatego pojawiło się moje pytanie w jaki sposób je powiększyć. Ale już sam nauczyłem się obrabiać zdjęcia. http://foto.onet.pl/upload/22/51/_546000_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 tigermoth piękny ten Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 26.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Beti napisała piękny ten Twój domek aż mi się tak przyjemnie zrobiło na sercu że nie tylko nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 02.11.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 tigermoth, piekny domek wystawiles, pasuje do bieszczad, taki maly elegancki dworek, musze powiedziec ze piekny, macie gust, kiedys Was odwiedzimy jak bedziemy jechac do biedzczad przez Sanok, zawsze chcialem zabrac zone ta droga do Bieszczad aha, hyba trzeba bedzie zamknac forum, bo nikt tu pisac nie chce, ale nie mnie o tym sadzic, sedzia by sie przydal, lawa przysieglych itd. albo damy jakis fajny temat i bedziemy o nim pisac, co Wy na to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Cześć wszystkim!!Jest do sprzedania drewno kominkowe - buk i grab w metrówkach po 115zł za kubik. Czy jest ktoś chętny??Mam drewno z tego samego źródła i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekg11 03.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witam grupe podkarpackaczy ktos buduje "asa II"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2005 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 04.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 halo Baru, ja bym kupil drewno ale musi mi ktos przywiesc do domu, nie do Wiednia lecz do Jaroslawia daj namiar, lub od razu wyslij mi pare kubikow, zaplace jak przyjade (na wiosne), oczywiscie zartuje zaplace od razu Brzoza, masz racje z ta oszczednoscia slow na jesien, ale mam zamiar rozrusszac nasza grupe juz wkrotce, co wy na to ? pomozecie !!! witaj jaceg 11, ja tez nie znam nikogo takiego, napisz skad mieszkaz i cos o sobie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekg11 04.11.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 WitamJestem z Leżajska i na wiosne ruszamy a AS-em IISzukam kogoś kto buduje właśnie AS-a IIProjekt do oglądnięcia na http://www.domoweklimaty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 04.11.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 tak czytam Was i czytam i już chcę napisać i już wyskakuje okienko ""Napisz odpowiedż"" i... sam nie wiem co pisać, Wy o betonie, o fundamentach, o domach, a ja co mogę powiedzieć że przykleiłem płytkę na silikonie tę która była na dylatacji i pękła, brzmi to wobec Waszych spraw tak jakoś niepoważnie, czy mam chwalić się tym że właśnie rozpaliłem w kominku, saczę zółty napój i napawam się ciepełkiem w domku, to stało się normalnością, nie ma już tej gonitwy za majstrami , materiałami tego napięcia, już nie ma. Powiem Wam szczerze że powoli zapominam tą wiedzę, już nie potrafię oszacować ile cegłówek na dom, jaki materiał lepszy, etc trochę tego żal, ale mieszkaie na swoim rekompensuje wszelkie żale. Baru szkoda że wcześniej nie wiedziałem kupiłem już brykiety, ale namiary możesz podać przecież jest jeszcze kolejna zima prawda? witam Jackag11 (trochę to brzmi jak agent 007) toż my są prawie sąsiedzi chi chi chi ja jestem z Głogowa chmmmm ??? no prawie sąsiedzi Ggregor myślę że po tym okresie wyczekiwania a to na ciekawą informację, a to na fajny temat, czy wreszcie na rozruszanie, przyszedł taki czas aby obudzić się ze snu budowlanego i w tango.... cokolwiek by to nie znaczyło. pozdrawiam ps maciejonie czy musiałeś aż tak ostro palić że Ci ściana pękła (ta na kominku) super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.11.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam, jak miło tu zaglądnąć, choć ostatnimi czasami niedużo do czytania. Januszek jak mi się marzy to o czym piszesz. "mam chwalić się tym że właśnie rozpaliłem w kominku, saczę zółty napój i napawam się ciepełkiem w domku, to stało się normalnością, nie ma już tej gonitwy za majstrami , materiałami tego napięcia, już nie ma." Przecież to jest cudowne, A u mnie co? totalny zawrót głowy. Całkowity brak czasu. Praca, praca i praca. Wychodzę z domu do pracy o 7 wracam ok 19, coś niecoś trzeba przygotować, to rzuty, to wyliczenia, albo coś jeszcze patrzę na zegarek a to już dobrze po północy i pasuje iść spać, bo po 6 trzeba wstać i zacząć nowy dzień. Dziś został mi jeszcze kosztorys do zrobienia. Witaj Jacekg11 ja mam inny domek, Choć muszę przyznać że patrząc na byrłę budynku jest roszkę podobny do mojego, albo ja już jestem taka śpiąca i nie wiem co piszę. W środku jest całkiem inny. Życzę powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.11.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Januszek!Biega o to, że to drewno jest do wzięcia właśnie teraz, a co będzie za rok?? Uuuuuu... tego nawet najstarsi Indianie nie wiedzą...P.S. Czy Wy już odpaliliście centralne?? Bo my ciągle tylko kominkiem jadziem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 07.11.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 no tak!!! jednym się marzy inni zazdroszczą a tu naprawdę nie ma czego no chyba że myślicie o tym złocistym napoju, ale to żaden problem tylko hasło do boju i znajdzie sie jakowyś prezyde... jak nie lech to może jakieś tuskie nie myślcie sobie że mam wszystko wykończone na ostatni guzik no nie teraz zaczynam hołdować powiedzonku "Bóg nie po to stworzył czas abyśmy wszystko musieli robić od razu" i z tą myślą i z napojem w ręku siedzę przed kominkiem robiąc analizy, cyfry, wykresy etc.... Anetko praca to nasze całe życie nie uciekniesz ne przerobisz.. Baru my cięgle tylko kominkiem i to jest aż nadto, pamiętacie te moje okna (telewizory, określenie Tatanki) przez te okna jak ostatnio było słoneczko to tak dawało że temp w domu oscylowała między 23- 26 stopni jak na zewnątrz były już mrozy pieknie nie ma co!!! ale ja lubię ciepło (każde jedno) No to dość na dziś przyjemności jeszcze tylko cenniczek i budżecik i idę nynu Buziaczki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 08.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 no to się zaczęło Panowie wzięli się za wykończenie i od razu mają tyle pytań. Gdzie będzie sufit podwieszony? jakie oświetlenie? co na podłogi? gdzie jaka zabudowa? jakie płytki? itd. tak trudnych pytań i tylu to mi już dawno nikt nie zadawał. a ja nawet nie mam czasu popatrzeć po hutrowniach horror Muszę wam powiedzieć, że to najtrudniejszy etap budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.11.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam serdecznie Rodacy (myślę że moge tak Was nazwać) Pozwólcie że sie przedstawie. jak po nicku widac mam na imie Sebastian. Razem z żoneczką Gośka - zaczynamy właśnie urządzac domek Kupilismy 1,5 ha ziemi z juz istniejącym domem z 1965 roku. Stan surowy zamkniety z oknami do wymiany (w grudniu będa juz nowe) w środku nowa instalacja pradowa - woda z własnej studni kanalizacja - własna OŚ. Woda i kanalizacja jeszcze do zrobienia. Oczywioście ogrzewanie C.O tez nas czeka. Ogolnie rzecz biorąc sporo robory ale witamy serdecznie całą grupe podkarpacką Sebastian i Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 08.11.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Miło Was widzieć u nas sebo8877 Pochwalcie się co Was do nas przyciągnęło. Czy to Wasze rodzinne strony? Czy piękne widoki i czyste powietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 08.11.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam i ja wszystkich po dłuższej przerwie. Szczególnie witam sebo8877 Z mojej działki zniknęły "kretowiska" które pokazywałem ostatnio. Zmiany widać na zdjeciach na końcu działów Elewacje i Ogród. Januszek: Kominek "pękł" do pewnego stopnia. Teraz stan już się ustabilizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts