Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czegoś tutaj nie rozumiem :o

Ze dwa dni temu był post RS'a i zniknął. Chyba wczoraj byl post Brzozy - też go nie ma. Wdaje mi się że ilosc postów na grupie przekroczyła kilka dni temu liczbę 69 400. Teraz jest trochę ponad 69 100.

Czy ja źle widzę czy jest coś nie tak?

Wiem, ze można bezkarnie skasować swój post, jezeli jest ostatni w wątku, ale to niewiele wyjasnia :-?

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam EIMUND tak się okazało ze 1 własciciel tego mojego domu był murarzem. Jakież było moje zdziwienie kiedy przyłozyłem 2,5m łate do scian i okazało sie że odchyłki max to 1cm. spowodowane sa one "wystającą zaprawą". Okazuje sie że mozna wymurowac prosto - jestem pełen podziwu za tak wymurowane ściany stąd też takiej tresci moje pytanie.

Zastanawiam sie nad połozeniem gladzi samodzielnie ale chyba agragat byłby bardziej wskazany - bo z ta gładzią to byłaby robota wymagająca cierpliwości - skucie całej "wystającej" zaprawy. połozenie tego ręcznie - chyba nie na moje nerwy :-?

Dzis odbiór podjazdu u Baru- bedę mial sposobnośc poznać tę forumowiczke osobiście :)

Pozdrawiam

sebo8877

Beti próbowałam w zeszłym tygodni dodać się do mapy, ale coś mi nie wyszło. Juz miałam nastawiony balonik na mojej działce i później uciekł gdzieś. Chyba odleciał :wink: I dałam sobie spokój. Chyba zbyt tępy ze mnie człowieczek. :oops:

Fajna jest ta mapa. Można dokładnie zlokalizować miejsce.

I tak według mapy wygląda że

Maciejon mieszka na dworcu w Rzeszowie. (przepraszam ale tak jest na mapie)

Beti w Hotleu Rzeszów

tigermoth na Staromieściu

Aga44 w Rudnej Małej

i przyznam się, że to xxxx w niemczech to moje dzieło i nie mam pojęcia jak to usunąć. :oops: I uznałam, że więcej tam już mieszać nie będę

A jeśli chodzi o mój domek to za 2 tygodnie przeprowadzka. :p

sebo8877 no ja wcale sie nie przejmuje moim wiekiem :) a nawet jestem zadowolony że jestem taki młody :D:D

AnetaS no gratuluje :) i powodzenia przy przeprowadzce :D:D

_Beti_ Ja tez sie wpisałem :D:D tylko nie wiem czy czegoś tam nie schrzaniłem :oops: no ale jestem :D

A ja tez zauważyłem że znikają posty :x

Pozdrowienia dla wszystkich :)[/b]

.... I tak według mapy wygląda że

Maciejon mieszka na dworcu w Rzeszowie. (przepraszam ale tak jest na mapie)

Beti w Hotleu Rzeszów

tigermoth na Staromieściu

Aga44 w Rudnej Małej

i przyznam się, że to xxxx w niemczech to moje dzieło i nie mam pojęcia jak to usunąć. I uznałam, że więcej tam już mieszać nie będę

Qurczę jat Ty to zobaczyłaś :o , że tak dokładnie to jest zlokalizowane. Ja myślałam, że w miarę dokładnie to ustawiłam, a tu podobno wylądowałam w we wiosce obok. Ustawiając balonik nie miałam podanych, żadnych nazw miejscowości, a powiększenia nie mogłam uzyskać większego niż mniej-więcej na mapie 1: 30 000. Próbując powiększyć bardziej pojawiał mi się komunikat:

"We are sorry, but we don't have maps at this zoom level for this region.

Try zooming out for a broader look."

Może ktoś mi powie co to oznacza? (tak to jest jak się nie uczyło języków :wink: )

Miłego dzionka :p

Wiejski internet jest jednak dobijający. Przez tydzień nie miałam netu w chacie. I teraz cud to chyba, że mi się strona otowrzyła.

Meldujęszybko, że kostka zakończona, sebastian był, ale powiedział, że na wiosnę to dopiero wszystkie braki wylazą. Ale póki co - można przejść nie zabłoconą nogą od garażu do domu. Ale piaskownica na ganku jest.

OOOOO

ale sie grupa rozrosła to dobrze bo brać podkarpacka nie zaginie

Kochani witam wszystkich tych "starych" i tych młodych

długo mnie nie było, ale nadrabiam zaległości czytam z wypiekami..

u mnie nic nowego, mieszka się i jak to w życiu są uroki domu :lol: i nie tyle wady ile obowiązki :(

trzeba sprzątać, dbać , poprawiać, to się zepsuje, tamto trzeba zrobić jeszcze, klasyka...

Baru powiedz mi Ty dalej kominkiem jedziesz...

a jak sie sprawuje komin?

acha wiejski klimat nie jest taki zły, mam teraz dostęp do netu prawie szędzie tylko jak mam otworzyć zdjęcia to ..... oloboga mijają godziny

pozdrówka tym co mają kolorki i tym co jeszcze ich nie mają..

:wink: