sebo8877 19.12.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 WitamU mnie bez szkód ale na strychu mogłem w sobote lepić bałwana - tak mi podwiewało sniegiem pod dachówki. Zmieniam dach na wiosne tak wiec wyszuflowałem snieżek na dworek i jest wporzadeczku.Aneta dzieki za namiar.Pozdrawiamsebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 19.12.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witajcie kochani !!!! Ale, żeście się rozpisali ....., po prostu nie nadążam z czytaniem. Urwało mi się "domowe lenistwo" więc czas na necik mam tylko wieczorkiem . Cieszę się z waszych osiągnięć budowlanych i wykończeniowych .... A u mnie stagnacja, czekam na wiosnę i mam nadzieję, że oswoję się szybko z nową sytuacją i będę mogła pogodzić budowę z innymi obowiązkami. Przy okazji chciałabym z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia złożyć WAM I WASZYM RODZINOM najserdeczniejsze życzenia szczęścia, radości i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia wszystkich, nawet najskrytszych marzeń. Niech magiczna atmosfera tych wyjątkowo rodzinnych dni towarzyszy Wam przez cały rok!!! http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/choinki/6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 21.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witajcie wszyscy zarówno rodzaju żeńskiego jak też tego gorszego rodu. Zima nas pięknie owineła śnieżkiem i święta oraz Nowy Rok zbliżają się pierdziutko. Z tej też okazji chciałem Wam wszytkim oraz waszym rodzinom złożyć życzenia na samym początku zdrowia bo to najważniejsze w życiu a potem tych wszystkich rzeczy, które są dla was najważniejsze oraz dużo siły do odsypywania się spod zasp haha. Życzę również wszystkim posiadaczom urządzeń wytwarzajcych ciepło, aby te nigdy w zimie Was nie zawiodły, a jeśli już by śmiały to żebyścieprzy boku zawsze mieli flaseczkę okowity, albo cosik podobnego do rozgrzewania się. Składam te życzenia dzisiaj bo ja już strzelam sobie urlopik świąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 21.12.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ja również skaładam wszystkim serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia.Życzę dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń. Gdyby czasem nie dane mi było dostać się do netu przed Nowym Rokiem to życzę również szczęśliwego Nowego Roku, i aby był lepszy do tego który się kończy. Dziś jest mój ostatni dzień mieszkania w bloku. Jutro musze wstać przed 6 bo o 6,15 przyjeżdża transport i zabiera meble i zaczynam nowe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Życzę Wam nadziei,własnego skrawka nieba,zadumy nad płomieniem świecy,filiżanki dobrej, pachnącej kawy,piękna poezji, muzyki,pogodnych świąt zimowych,odpoczynku, zwolnienia oddechu,nabrania dystansu do tego co wokół,chwil roziskrzonych kolędą,śmiechem i wspomnieniami.Wesołych Świąt! Życzy wam _beti_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 kochni wczoraj zaczęła sie zima ... a dziś najkrótszy dzień w roku ...pora na życzenia ... pora na wilije ...(jeśli macie Winampa, zaglądnijcie tu) ... i posłuchacie jednej z najpiękniejszych kolęd jakie znam ... która napisała Wanda Chotomska ... muzyka Zbigniewa Preisnera To już pora na wigilię ... To już pora na wigilię, to już czas, A tu jeszcze kogoś nie ma pośród nas, A tu jeszcze, a tu jeszcze ktoś ma przyjść, Bo przy stole wolne miejsce czeka dziś. Gwiazdo betlejemska, prowadź go przez świat, Żeby razem z nami przy tym stole siadł. Prowadź go tu do nas z tych dalekich dróg, Żeby razem z nami kolędować mógł. Daj mu światło, bo tak łatwo zmylić ślad, Daj nadzieję, kiedy w oczy wieje wiatr, Strudzonemu, zmęczonemu pomóż iść, Bo samotny nikt nie może zostać dziś... http://www.plusgsm.pl/magazyn/99_24/images/zdj8.jpg zdrowych ... pogodnych ... wesołych świąt Bożego Narodzenia życzy brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Życzę również tego samego co moji przedmówcy a od siebie dokładam jeszcze: ciepła domowego ogniska, bliskości ukochanych osób oraz czasu na załatwianie wszystkich nie cierpiących zwłoki spraw. Samych sukcesów na drodze kariery zawodowej i samozaparcia w dążeniu do celu w życiu prywatnym. brzoza tak na marginesie Zimy to masz racje zaczęła sie na grande - ale dzieki Bogu wydrapuję sie pod górę na razie bezproblemowo. Wczoraj została u mnie uruchomiona nowiteńka instlacja elektryczna - do 01.03.2006 Przerwa w pracach na budowie. Takiej Zimy na świeta Wam życze jaka była w styczniu tego roku w Brennej http://foto.recenzja.pl/ekran.php?pic_id=3302 Ten śnieg niech Wam dopisze tylko w świeta Pozdrawiam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 22.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Witajcie wszyscy. Aneto ale mnie zaskoczyłaś z tą przeprowadzką Gratuluję i życzę żeby przebiegła bezproblemowo. Brzoza jeden z tych górali na zdjęciu to Ty? Ja po woli wykańczam sobie górną łazienkę. Tak jak kiedyś pisałem zmieniła się koncepcja jej urządzenie ale już dokonałem wszystkich przeróbek. Mam juz prawie wszystkie płytki i w przerwie świątecznej zacznę układać. Pochwalę się jeszcze, że mamy nowego domownika - kanarka, ktory cudnie śpiewa Również chciałbym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowych, wesołych i przepełnionych miłością Świąt. Niech Nowy rok da Wam to do czego dążycie i oczywiście żeby był lepszy od obecnego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 22.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.12.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Mając troche luzu przeglądnąłem trochę stron z podkarpackiej Grupy. Szczególnie polowałem na te z okolic Świąt z lat ubiegłych. Ileż tam treści! Ileż tam osób których na grupie nie ma Ileż tam osób, które pojawiają się okazjonalnie już teraz! Ileż Ich jeszcze pojawi się przed Świętami. Nie ukrywam, że czekam na Nie, mimo, że znam Je jedynie wirtualnie. To wpaniałe móc mieć Taką Grupę. Wszystkim i piszacym i tylko czytającym Naszą Grupę życzę, by nadchodzące Święta przyniosły wiele wzruszeń, by pozwaliły optymistycznie postrzegać świat i nas samych. Życzę, by zaowocowały umocnieniem więzi z bliskimi i były okresem serdecznych, świątecznych spotkań. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 22.12.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Cześć Grupo ! Jestem tu odniedawna, bo będziemy próbować zbudować domek. Mamy działeczkę niedużą, projekt prawie wybrany. Strasznie podobają mi się Wasze domy, zwłaszcza Macieja - pięky (też taaaaki chcę ) Jako ciało doradcze służyc nie mogę (chybą, ze będę pytać męża), bo nie wiem o czym pisze połowa forumowiczów ale jeśli mogę, bedę Was czasami pytać o radę. Wesołych Świąt. Śnieżno u nas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.12.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Strasznie podobają mi się Wasze domy, zwłaszcza Macieja - pięky (też taaaaki chcę ) Witaj! Pojawiasz się na Gwiazdkę z takim miłym dla mnie prezentem Dziękuję A o rady pytaj. Napisz też cos więcej o sobie i swoim projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 22.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Już prawie na 100% wybraliśmy projekt taki: http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=2&nazwa_projektu=ISKIERKA Ale jeszcze kto wie... W kazdym razie jek mąż przynosi do domu kolejne katalogi z projektami to mam lekko dosyć Jesli widzicie jakieś ogromne wady to bądźcie bez litości Maciej Akurat dziś się odzywam, bo siedzę w pracy (jeszcze 1,5 godz) a tu nikt nie przychodzi więc biegam po forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 22.12.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Życzę Wam...Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień.Aby Święta były właśnie tym, czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 23.12.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie wszyscy Podkarpacianie Chciałbym Wam życzyć Spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół szczęściem i radością. Niech wszystko stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. Wesołych Świąt!!! P.S. na budowie przerwa, zimno, śnieg, teraz czas dla rodziny i szu.. szu.. na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 niech Wam Wszystkim darzy się jak nalepiej Wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.12.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Życzymy wszystkim zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt; spełnienia marzeń i zamieszkania w swoich domkachBaru i Jacek z damską brygadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Najlepsze zyczenia Bozonarodzeniowe blogoslawienstwa Bozego, radosnegoprzezywania chwil przy wigilijnym stole oraz zdrowego i pelnego sukcesow Nowego Rokuzycza Grzegorz i Ala http://us.greet1.yimg.com/img.greetings.yahoo.com/g/img/sn/lewan222.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelsiara74 23.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Życzę wszystkim aby wszystkie dni w roku byly tak piekne i szczesliwe, jak ten jeden wigilijny wieczor. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial usmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku szczytom. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts