George 31.12.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Cześć tampiko Pozdrawiam z Nowej Dęby - jakby nie było mi najbliższa tzn. jesteś najbliżej mnie budującą forumowiczką Życzę powodzenia i mam nadzieję, że budowa będzie dla ciebie super przygodą. Przy okazji dla wszystkich z grupy podkarpackiej i nie tylko WSZYSTKIEGO NAJ ... NAJ ... NAJ ... W NOWYM ROKU i oczywiście specjalne pozdrowienia dla Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 31.12.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Jeszcze mnie tu niebyło. Choć góry uwielbiam Więc korzystam z okazji i składam Wam życzenia noworoczne. Niech wam się dobrze dzieje buzia jak najczęściej się śmieje Moc zdrowia to najważniejsze wtedy życie stanie się przyjemniejsze. i aby nadchodzący 2004 rok był lepszy od 2003 a gorszy od 2005. Składam wam ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 31.12.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Fajnie tu z Wami i jak wesolutko Emems my to widzimy gory ale na fotkach do Rs nie chciales sie "zaprezentowac' i dlatego padlo na brzoze ale sadze ze od niego napewno nie odstajesz, a Renia napewno wie co mowi ze tutaj sa tylko sami fajni faceci Czesc George sasiedzie zza miedzy milo mi bedzie Cie kiedys spotkac skorzystaj kiedys z uslug ksero w Tarnobrzegu vis a vis dworca PKS A teraz zycze Wam wszystkim udanego Sylwestra,szampana na tacy i dobrej pracy, szczesliwego Nowego Roku i romansu na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.12.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Dla wszystkich z naszej podkarpackiej grupy dużo zdrowia, dobrego humoru, pogody ducha, radości na co dzień, sukcesów w pracy zawodowej oraz pieniążków na realizację wymarzonych domków w Nowym Roku 2004 życzy Renia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2003 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 31.12.2003 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Wszystkiego najlepszego w Nowym 2004 Roku!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Z zaprzyjaznioną grupą podkarpacka zawsze chetnie wypije lampke szampanapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2003 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 31.12.2003 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 I juz mamy Nowy Roczek jeszcze taki malutki ale jaki huczny jak sie drze .strzela, tlucze hahha .Jestem z Wami ale dlaczego na czacie Was nie widac a umawialismy sie na balety Bawmy sie szampansko cza cza cza i lalalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 03.01.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Witajcie w Nowym Roku Szczególnie serdecznie witam nowych grupowiczów. Cieszę się niezmiernie, że jest nas coraz więcej Noc Sylwestrowa szybko minęła. Nie mogłem być dłużej na forum bo byli u nas znajomi: kolega z żoną w 9-tym miesiącu ciąży. Dzisiaj właśnie urodziła . Ale do rzeczy. Muszę zamówić parkiet. Właśnie byłem dzisiaj oglądać w jednej z wytwórni. Na parterze na pewno będzie to dąb. Mam problem co dać w sypialniach? Cenowo najbardziej przekonuje mnie buk. Co o tym sądzicie? Wesprzyjcie radą Próbowałem przekonać się do paneli ale mi się nie udało Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 06.01.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dzięki Brzoza. Na Ciebie zawsze można liczyć Właśnie buk jest kolorystycznie cieplejszy i przez to pasuje mi do sypialni. No i przede wszystkim cena. Słyszałem jednak opinię, że jako drewno najbardziej "pracuje" i lubi się zsychać. Ale to może też kwestia ułożenia. Pozdrówka P.S. Nie spotkaliście się przypadkiem z wykonawcą o nazwisku Froń Bogusław z Domaradza? Wykonuje on elewacje, maluje, kładzie płytki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 06.01.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 podkarpacie odezwijcie się i jak w nowym roku śnieg, śnieg śnieg i zimno a mialo być lepiej i po to te lamki szampana Reniu co tam u Ciebie. Anika wpadnij tu jeszcze raz. Robercie a dokładnie to gdzie w Głogowie się budujesz bo ja też tam na Niwie. Greg a nie rozważałeś jesiona (jest twardy, jasny, i ma piękny rysunek słoi) Brzoza ty lubisz buka a nie brzozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 06.01.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Greg! Boj sie boga tylko nie panele.Jak masz chudszy portfel pomysl raczej o mozaice. Nie mowiac juz o parkiecie, a nie wspomne o tym, ze zona bedzie zachwycona.Ale wiesz tak krawiec kraje jak mu materii staje Panele-koltuny po wszystkich katach,koszmar.Jak masz psa albo kota to nawet nie trzeba zamiatac bo wszystko lezy na kupie po katach taki plus paneli .Tylko DREWIENKO. Do Januszka: Jako elita forum moglbys luknac na moj projekcik no i pozdrawiaj mnie Ja to lubie I zasypalo nam wszystko na bialo posylam Wam sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kaj 06.01.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Wydaje mi się, że mało osób z Podkarpacia bierze udział w Forum. Podejrzewam o to tylko Długiego. Budowniczy Podkarpacia łączcie się. To dlatego, że na podkarpaciu buduje się mało. DOŁĄCZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 06.01.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Czesc Kaj! Wszyskie budowy spia teraz Ale na wiosne jak sie to wszystko ruszy to poczawszy od stalowej woli a skonczywszy na bieszczadach domy beda rosly jak grzyby po deszczu Fajnie ze do nas dolaczasz bo jak sie tak wszyscy kamufluja to nic dziwnego,ze reszta Polski mysli ze podkarpacie to zadupie A w tej naszej grupie to fajne ludziki,zyczliwi i rozumni.Budowniczy podkarpacia laczcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 07.01.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Januszek rozważałem jesion tylko, że jest on nawet droższy od dębu Tampiko napisałem, że próbowałem się przekonać do paneli ale nie udało mi się. Na pewno będzie parkiet tylko mam problem z wyborem jaki dać w sypialniach na poddaszu. Chodzi oczywiście o cenę - buk jest tani. Ostatnio polecali mi też czereśnię. Witaj Kaj. Nowy Rok zaczął się nieźle. Tampiko podoba mi się to o zadupiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 07.01.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 tampiko czy ty budujesz ten domek czy zastanawiasz się nad projektem? a greg (jego połowa ) kupiła panele drewniane( deska barlinecka) co drewienko to drewienko Witaj kaj buduje się sporo ale dostęp do netu jest ograniczony. budowy nie śpią u mnie praca wre aż miło (płytki, malowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts