sebo8877 25.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Reńka - Kiedy gdzie ile tego jest do połozenia ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 25.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Jak mi się wydaje tych tynkarzy potrzzebujesz do Warszawy tak??? Sebo8877 dokładnie tak pytałam po rodzinie mieszkajacej na podkarpaciu ale nikogo nie znają, albo nie bardzo chcą polecić - ten pije, tamtem źle robi... i jestem w kropce. szukam juz na wszystkich forach, może tzw. górale??? od poniedziałku mi trzeba, najpóźniej od środy... we wrzesniu musimy się wprowadzić, bo mieszkanie które wynajmujemy musimy opuscić... a z dwójką małych dzieci do niewyschniętego domu - nie zabardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reńka1719500453 25.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Reńka - Kiedy gdzie ile tego jest do połozenia ??? Sebo8877 Hej Sebo Miejscowość Krasne koło Rzeszowa . Jeżeli chodzi o ilosc metrów to nie wiem...ale pomieszczeniami to garaża Wc, łazienka, wiatroła, kuchnia Pozdrawiam Reńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ąska -nie pomogę mój tynkarz do Warszawy nie pojedzie Reńka - pisże na piriv sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELFiatko 26.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam Mam pozwolenie na budowę. Powiedzcie mi skad wzišć kierownika budowy, nie znam nikogo takiego. Ile mu sie płaci. Może kto poleci mi jakiego dobrego ?Od wrzenia 2005 roku umawiałem się z wykonawcš firmš MADAKO z Białej na wykonanie fundamentów. Był swego czasu przez kogo polecany na grupie. Niestety okazał się zupełnie niesolidnym i niesłownym. Zmarnowałem przez niego wiele miesięcy. Czy znacie ekipę do fundamentów która pracuje na szalunkach acrow ? Jeli tak to proszę o informację. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 26.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja mam takiego inspektora ktory byl raz na poczatku zobaczyc dzialke i tyle, nawet domu nie widzial:) ale mi to nie przeszkadza, poszedl na wiele ustepstw, mi to wystarczylo, jak cos to on jest z krasnego i bierze 1000zl(w ratach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonsterHouse 28.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Halo... grupa Podkarpacka Jesteśmy z Rzeszowa, w prawdzie nie budujemy od podstaw... ale remontujemy i przebudowywujemy. Jesteśmy na etapie adaptacji strychu, materiały już są, centralne, woda i kanalizacja podciągnięte, okna wstawione... teraz wylewki i sucha zabudowa. I właśnie tutaj moje pytanie... Ma ktoś może namiary na dobrą firmę wykonującą wylewki miksokretem? Mamy do wylania około 130 m.kw. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witaj aśka(*)*(*)*, Reńka, ELFiatko, MonsterHouse Aśka - "mój" tynkarz o tej porze roku prawdopodobnie tynkuje gdzies w Warszawie ... niestety nie mam kontaktu ... nie wypił ani piwa (prowadził samochód ) robił szybko i dokładnie ... ale miał tez wade ...słownośc nie była jego najmocniejsza strona ... Reńka - z tego co wiem "mój" płytkarz nie jest zaiteresowany praca poza jego terenem jego działania ELFiatko - równiez nie pomoge ...MonsterHouse - poczytaj na forum o EIMUNDZIE i napisz do Niego na priwa, wykonuje jastrychy głownie na terenie W-wy i okolic ale to podkarpacianin i byc moze sie dogadacie dodam ze opinie napisane o Nim na forum - to same superlatywy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.05.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Tarnów na Kolanach !!! Rybnik przebudził sie z letargu - Mam ndzieję że tak będzie dalej. Sportowa zasada nr 1 NIGDY nie LEKCEWAŻ przeciwnika Dzięki za gratulacje Brzoza - Oczywiście z Marme tez trzymałem kciuki - szkoda bonusa. A co u mni nowego. Zdałem mój wynajmowany na ślasku dom - nie macie pojęcia ile mozna schomikowąc prze rok Wszystie moje schomikowane Rzeczy poprzewoziłem po rodzinie - w sierpniu jakiś dostawcza i sruu do Borku Przytargałem ze śląska AKWARIUM moje akwarium - wczoraj go oprózniłem zapakowąlem do samochodu przywiozłem do rzeszowa - zamontowałem i poszedłem spać o 3:30 Odziedziczyłem auto mam teraz nowe POLONEZ diesel (ojciec kupił nowe i Poldek trafił na budowę) - 1 zasadnicza zaleta mało pali i jest niesamowicie ładowny Poldek przewióżl wszystkie moje szpargały łacznie z całą sypialnią i kuchnia i innymi gratami Nie macie pojecia (co poniektórzy napewno maja) ile w nim sie zmieści Pozdrawiam ciepło Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sebo co innego usłyszałem w radio ... a co innego wyczytałem później o meczu ... edytowałem - ale walczyli dzielnie ! i co teraz ... 3:30 do łózka a raniutko do pracy .... jak Ty to robisz .... a akwarium kiedys miałem ... zostało w starym mieszkaniu wmurowane w sciane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Brzoza - człowiek przyzwyczaja się do wielu spraw -do braku snu także można przywyknąć - trudne to jest ale można. Komandosi brytyjskiego SAS bez snu moga wytrzymać tydzień egzystując 5-10coi minutowumi drzemkami (a raczej strasznie głębokim snem) Człowiek może wytrenowąc się do tego stopnia iż może spac świadomie - czyli wykonując rózne czynności spac Nasz oraganizm jest niezbadany:) A tak jak mówią niektórzy Brzoza telewizja , radio i prasa kłamia - wierzyć nalezy tylko przywódcy Brzoza a co sądzisz o mojim nowym wozie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Brzoza - człowiek przyzwyczaja się do wielu spraw -do braku snu także można przywyknąć - trudne to jest ale można. Potwierdzam, że tak jest. (praktyka na własnej osobie ) Komandosi brytyjskiego SAS bez snu moga wytrzymać tydzień egzystując 5-10coi minutowumi drzemkami (a raczej strasznie głębokim snem) Człowiek może wytrenowąc się do tego stopnia iż może spac świadomie - czyli wykonując rózne czynności spac Nasz oraganizm jest niezbadany:) skoro Sebo tak pisze, to pewnie to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 skoro Sebo tak pisze, to pewnie to prawda. Dzieki Anetko za zaufanie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Brzoza a co sądzisz o mojim nowym wozie Sebo - wóz marzenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 29.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zagladam i się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zagladam i się odzywam Niezmiernie mi miło. Wiecie, nie dostałyśmy awansu z Lonią. Część piesków z przedszkola przechodzi od czerwca na kurs PT a my z Lonią jeszcze na miesąc w przedszkolu Może to i dobrze, bo mało jeszcze umiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rzeszow 30.05.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Oddam gruz.Niestety nie mam transportu, ani niczego czym mozna to zaladowac.Lokalizacja to Rudna Mala k/Rzeszowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.05.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Cześć Rzeszow - ile tego gruzu jest- gdzie jak i kiedy mozna go zobaczyć.Jestem zainteresowany Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rzeszow 30.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Cześć Rzeszow - ile tego gruzu jest- gdzie jak i kiedy mozna go zobaczyć. Jestem zainteresowany Tutaj jest zdjecie http://www.rzeszowiak.pl/?oid=39412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Rzeszów - widze gruz jest ok - czy tranzitem - otwarta skrzynia ładunkowa wezme wszystko ???Tak na oko ta kupeczka jakie ma wymiary ???Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts