tomasz3211 04.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Max w Leżajsku jest producent 95 m3, nie posiadam jednak bliższego kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 04.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Oba, w Rzeszowie duży wybór ma DACH SYSTEM na ul. Przemysłowej 11, mała firma, można się dogadać co do ceny, robią karkulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Masakra - mojej żonie zachciao się tarasu Musze wymyślić jak go zrobic - najsensowniej no i zamówić okno balkonowe. Z tymi kobitami to udręka a bez nich to jeszcze wieksza Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 cześć "rzeszowiaki" nie orientujecię się jakie ceny za styropian? Najlepiej w okolicach Mielca. Lub gdzie zwyczajowo najtaniej pozdrawiam witaj max ! kiedys sprowadzałem styropian bodajże z Ożarowa ... teraz od czasu do czasu potrzebuje minimalne ilości i kupuje gdzie mam najblizej ... ...Z tymi kobitami to udręka a bez nich to jeszcze wieksza Sebo8877 hehehehh .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Kominek juz stoi brak mu półek z marmuru i kolorow(a moze wiecie gdzie bedzie najwiecej marmurow w okolicy? bylam juz w paru miejscach i nigdzie nie ma takiego jak ja chce, on ma byc bordowy)http://img216.imageshack.us/img216/1372/20060va.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 05.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 UPssss robi kominek wrażenie, poczucie piękna to ty masz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 05.07.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Sebo ale jakie to piękne wyjść bezpośrednio z kuchni przez salon na taras ...... i ci sie browar nie ogrzeje. A tradycyjnie dookoła domu to kto wie, ..... a o potkniecie nie trudno. Ty się lepiej słuchaj żoneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max1719500371 05.07.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 dzięki za podpowiedzi do kubolotek marmury Przyłek. Jest spory producent. To jest pomiędzy Kolbuszową a Mielcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tomasz3211 dziekuje max dzieki na namiary byc moze i tam dojade i sprawdze Sebo tez mysle ze wyjscie na taras przez salon jest dobry pomysłem:(, sama tak mam i nie chciałoby mi sie biegac po cos do kuchni na około domu, sam pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.07.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ja też będę mieć tarasik, kieeedyś... jak w końcu kasiurka będzie... Ale za to będę mieć dwa wyjścia na ów tarasik - z salonu i z kuchni . Pozdrawiam wszystkich z rana i udaję się na zasłużony odpoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pozdrawiam wszystkich z rana i udaję się na zasłużony odpoczynek. z rana i ... odpoczynek Baru, ale masz dobrze Kubolotku - ładny kominek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.07.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 tomasz3211 dziekuje max dzieki na namiary byc moze i tam dojade i sprawdze Sebo tez mysle ze wyjscie na taras przez salon jest dobry pomysłem:(, sama tak mam i nie chciałoby mi sie biegac po cos do kuchni na około domu, sam pomysl Sam pomysliwam tylko wychodzi na to ze z tego tarasu na dzień dzisiejszy to będą zrobione tylko dzwi balkonowe by móc kiedyć na niego wyść - mam wysoki parter tak więc trochu towaru tam pójdzie - napewno nie w tym roku - ale cóz robi się wiele dla żony jak sie ją kocha - a najwyraźniej ja ją kocham stąd tez trza sie rozejrzeć po 1 primo za wolnym czasem po 2 primo - za dodatkowymi recami do kupienia - mam dwie przydałoby sie jeszcze ze 2 albo 4 po 3 primo damy radę (ale nie w tym roku Baru a Ty co - odpoczywac Ci sie chce- roboty jakotakiej nie masz do wykonania ??? Fajnie masz- ja to dopiero wypocznę i sie wyśpię na poziomie 2,2 poniżej poziomu terenu Pozdrawiam serdecznie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 06.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Baru a Ty co - odpoczywac Ci sie chce- roboty jakotakiej nie masz do wykonania ??? Fajnie masz- ja to dopiero wypocznę i sie wyśpię na poziomie 2,2 poniżej poziomu terenu Pozdrawiam serdecznie Sebo8877 Sebo tylko proszę bez takich żartów. Jeszcze nie czas na taki wypoczynek. a Baru pewnie nocną zmianę ciągła. Miłego wypoczynku życzę. Ja też mam tarasik. Wyjście z jadalni i salonu. Kuchnia jest otwarta na jadalnie. Tylko brak czasu na imprezki przy grillu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 06.07.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Chyba caly rzeszow zaczal sie budowac... znalezc dzialke to jeden wielki problem- nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze wy juz budujecie swoje domki i domeczki a ja nadal w fazie szukania.... jesli cos wiecie to prosze w dalszym ciagu o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.07.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Chyba caly rzeszow zaczal sie budowac... znalezc dzialke to jeden wielki problem- nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze wy juz budujecie swoje domki i domeczki a ja nadal w fazie szukania.... jesli cos wiecie to prosze w dalszym ciagu o info Pisłem pare postów powyżej sprawdziłeś to ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Baru a Ty co - odpoczywac Ci sie chce- roboty jakotakiej nie masz do wykonania ??? Fajnie masz- ja to dopiero wypocznę i sie wyśpię na poziomie 2,2 poniżej poziomu terenu Pozdrawiam serdecznie Sebo8877 Sebo tylko proszę bez takich żartów. Jeszcze nie czas na taki wypoczynek. a Baru pewnie nocną zmianę ciągła. Miłego wypoczynku życzę. Ja też mam tarasik. Wyjście z jadalni i salonu. Kuchnia jest otwarta na jadalnie. Tylko brak czasu na imprezki przy grillu [/b] Te imprezke przy grilu to mozemy u Ciebie pomóc Ci zorganizaować sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Brzoza! Sebastian! Jak możecie mnie podejrzewać o takie okrutne lenistwo?? Dobrze, że chociaż Aneta stanęła w mojej obronie Ja już chwilę temu wstałam, zupka się gotuje i zbieram się psychicznie aby wyjść na ten zwalający z nóg upał i skończyć koszenie. A tak w ogóle to wczoraj miałam pracowity dzień - koszenie na przemian z plewieniem. Jak kosiara miała dość i trza jej było zrobić przerwę to rzucałam się z pazurami i wśiekłością na chwasty, spod których prawie przestało być widać moje krzaczki. I w związku w powyższym mam pytanko: czy wiecie gdzie mogę kupić agrowłókninę oczywiście chyba nie muszę pisać, że nie chciałabym za dużo wydać , a trochę mi tego potrzeba. A tak w związku z tarasem to my też będziemy musieli kombinować - jakieś fundamenty, ścianki, sypać ziemię do środka i dopiero potem na to uklepane - mój mąż se wymyślił cios - chyba on sie skalny zwie z bruk-betu. No i koniec siedzenia - zgodnie z zaleceniami Sebastiana - ruszam do boju. Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 A ta agro włoknina ma być po to by chwasty nie rosły czy po to by cosik własnie na niej rosło Jeżlei to pierwsze to najtańszym rozwiazaniem jest folia jutowa do dostania w kazdym składzie to drugie to pytaj w Resgalu tym co ostatnio Ci polecałem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 06.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pisłem pare postów powyżej sprawdziłeś to ??? Sebo8877 dzieki- moj maz zagladal. ten od kwasniaka sie nie nadaje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Brzoza! Sebastian! Jak możecie mnie podejrzewać o takie okrutne lenistwo?? ... upsss a to przepraszam ... ... czy wiecie gdzie mogę kupić agrowłókninę oczywiście chyba nie muszę pisać, że nie chciałabym za dużo wydać , a trochę mi tego potrzeba... agrowłóknine chyba sie kupuje w jakims ogrodniczym - cen nie znam ale ... przypomniałas mi Baru, ze mój kolega sobie toto nalepił na sciany i sufit ... zamalował chyba ... czy jak i ma teraz takie fajniasto -mechate tynki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts