Baru 19.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Basia Ty Ty robaczku - pozdrawaim Cię strasznie Ciepło - a tak powąznie to ten kamień kupiłas czy czekasz dalej aż zdrożeje - od 1 sierpnia w gore ida wszystkie materiały kamienne i sypkie o około 10 % Kuuurnaaa! Nie kupiłam i nie kupię jeszcze chyba chwilę - casu ni ma, ojjj ni maaa... Z resztą - kto jak kto, ale budujący wiedzą jak to z tym czasem jest Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 jak u was z stalą bo mi zabrakło tonę a jak się dowiedziałam że teraz tona drutu 2500 to myślałam że padnę, klnełam jak z nut bo w tamtym roku kupowałam jeszcze po 1850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Beti a wyobraź sobie że miedź (taka co centralnego ogrzewania) w ciągu miesiąca zdrożała o 60% od nowego roku o 300% Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam wszystkich "nowych" w grupie czy dysperbitem warto izolowac wszystkie ściany fundamentowe wylane z betonu W10 od wew. i zew. czy tylko zewnetrzne i tylko od zewnątrz? B@ha - nie izolowałem - lałem beton prosto w grunt ...pracuję nad projektem mojego domu tzn. ustalam szczegóły z projektantem, dom z bali drewnianych, może ktoś z Was już taki wybudował?... Aga G-F" - dom z bali ... a moze raczej dobudówke z bali robił zdaje sie jako pierwszy na forum babis - pozdro Bartek z takim zamiarem nosiła sie Agnieszka31 - kiedys pisała w naszej grupie ... _Beti, stal kupowałem kiedy była znacznie tansza ... nie robiłem zapasu ... jesli zabrakło Ci tone - to przemysl czy nie masz przezbrojonego stropu ... moze tu warto poszukac rezerw ... lato w pełni ... a Iraku wiatr nam stącił jakis zdezelowany smigłowiec z wojskiem ... ale jak sie kiedys przesiądziemy na F16 ... to sobie odbijemy na terrorystach ... chyba ... a moze oni na nas ... zrobia poligon ... i postrzelaja sobie ... jak do kaczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 19.07.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam, wszystkich budujących na podkarpaciu, ja właśnie pracuję nad projektem mojego domu tzn. ustalam szczegóły z projektantem, dom z bali drewnianych, może ktoś z Was już taki wybudował? Myślę, że mnie przyjmiecie do swojego grona?? Cześć, Aga !!! Dom z bali...pięknie...jak w bajce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga G-F 19.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dzięki za serdeczne powitanie Bacha nie zabiję Cię za gadulstwo, w sumie mi to nie przeszkadza, Sebo8877 - jak będę na etapie budowy szamba dam znać, i oczywiście, możesz być miom kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Aga to stoi jestem Twoim kolegom A do Kaczek to cały świat strzela do kaczek tylko na Wiejskiej wszyscy sie jakoś powstrzymują Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 19.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Beti my tydzień temu za stal płaciliśmy 2250zł/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.07.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 kadya 8a, w Mrowli, blisko do centrum Rzeszowa, Mrowla, c.2.500zł/a do uzgodn. RUDNA WIELKA t.(0-17) 855-30-65, 0601-969-531. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 19.07.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 kadya 8a, w Mrowli, blisko do centrum Rzeszowa, Mrowla, c.2.500zł/a do uzgodn. RUDNA WIELKA t.(0-17) 855-30-65, 0601-969-531. dzieki tomku. czy wy tez mieliscie taki eproblemy ze znalezieniem tej "odpowiedniej" dzialki? bo ja juz zaczynam miec watpliwosci czy nie wybrzydzam. chce plaska, 10 arowa dzalke z przylaczami i przy innych budujacych sie ludziach zeby bylo razniej, a tu sie okazuje, ze ciagle jakiegos elementu brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.07.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no pewnie, że tak. Kupno działki to wiekszosci przypadków decyzja na całe życie, i kazdy szczegół musi być skrupulatnie przemyślany, a co będzie na "starość" sorki nie dotyczy kobiet, ale my faceci stajemy się na starość tacy niezaradni i dzicinni i każda duperela może być potrzebna, nawet ten przystanek autobusowy, czy apteka, albo przejezdność drogi w zimie, gdy cza pomocy medycznej do skaleczonego palca, albo taksówki z wodą utlenioną w przypadku pogaduchy sąsiedzkiej. ale się nie przejmuj w razie potrzeby jast nas wielu na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.07.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A tak wogóle : http://www.anonse.com lub do kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 19.07.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A tak wogóle : http://www.anonse.com lub do kiosku ha ha ha - to jest moja codzienna lektura- pasjonująca. nie uważasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.07.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upsssssss.. no ale na pewno przydatna dla oszczędnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 19.07.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 upsssssss.. no ale na pewno przydatna dla oszczędnych. zgadzam sie calkowicie. szczególnie jeśli uwzględni sie prowizję agencji nieruchomości- z drugiej strony te najciekawsze oferty jednak częściej pojawiają sie właśnie w agencjach... trudno znależć złoty środek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 niestety Brzoza na strop nad poddaszem pójdzie aż tona 10 i niestety już zamówiłam ją po 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Mam namiar na działke 22ar w Słocinie - prywatny sprzedawca - znam go osobiście jeżeli jest ktoś zainteresowany piszcie na PRIV Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.07.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 chce plaska, 10 arowa dzalke z przylaczami i przy innych budujacych sie ludziach zeby bylo razniej, a tu sie okazuje, ze ciagle jakiegos elementu brakuje... Znajomi w tamtym tygodniu kupili działkę - własnie 10a na ul Jazowej. Jakbyś była zainteresowana - daj znać popytam bo chyba coś tam jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 niestety Brzoza na strop nad poddaszem pójdzie aż tona 10 i niestety już zamówiłam ją po 2500 ja zbroiłem głownie fi 8 a fi 10 tylko na belki czy zebra poszło mniej - jakieś 650 kg a wogóle to ciekawa sytuacja z tymi podwyzkami jak cementownie sprzedali - zaraz cement skoczył w góre Hindus kupił hute - i momentalnie stal ... czy nasi nie umieja podnosic cen ...? co do działek - po sasiedzku sprzedano działke 21 ar z domem do remontu -za kwote 150 000 ... - coś jak u Sebo tylko ... własciciel sprzedał i wyprowadził sie na Sląsk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 20.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 kadiya Jak my szukaliśmy działki też nam się wydawało, że nie powinno być żadnego problemu skoro mamy pieniądze i niezbyt wygórowane wymaganie (min 8 arów, bez problemu z mediami, nie przy ruchliwej ulicy, w miarę równą, dosyć blisko sklepu, szkoły i przystanku, z sąsiadami, nie na terenie zalewowym, blisko Rzeszowa). Szukaliśmy przez ogłoszenia w gazetach, znajomych i wszystkie agencje nieruchomości. Po paru miesiącach ciągle szukaliśmy . Aż któregoś dnia....trafiliśmy na tą która spełniała nasze wymagania (cenowe również). życzę wytrwałości, bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts