sebo8877 25.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ale ten pies ... cos w sobie ma .... Facet miał wypadek samochodowy, w którym oprócz rąk i nóg doznał również złamania żuchwy. Leży w szpitalu prawie cały w gipsie, szczęka też unieruchomiona jakąś szyną, gdy wtem wpada jego żona : - Kochanie, ble,ble, ble... tak mi przykro... ble, ble, ble... musisz się teraz lekko odżywiać... ble, ble, ble... przyniosłam ci sucharki... ble, ble, ble... muszę już lecieć do pracy, co ci przynieść jutro? Facet patrząc na nią z błyskiem w oku mamrocze zły: - Oszechóf, kurfa Dobre Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 25.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja niedługo też będę się chwalił swoim Wyprzedzasz mnie o rok, tak więc życz mi szczęścia Oczywiście życzę szczęścia a oprócz tego dużo cierpliwości - też się przyda a jaki masz projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 muszę zamówić w tym tygodniu okna, czy powiecie mi jakie sa zamontowane u was i czy jesteście zadowoleni chętnie tez poczytam gdzie kupowaliście swoje okna, i jakie upusty udało wam sie utargować Będę wdzięczna za każdą sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Beti - u mnie to juz chyba wszyscy wiedza - Pampplast - r-cio komorowy profil deceunicka - z zewnątrz oleina zoty dąb. Rabat 42 % - salon na wjeździe na ul Przemysłową w Rzeszowie, na drzwi rabat 37% (drzwi drewno - red meranti) sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 sebo skąd taki duży rabat czemu te okna ? ja też chcę w okleinie złoty dąb, jeśli to nie jest tajemnicą, to ile Cie kosztowały te okna ? ten sklep jest na początku ul. Przemysłowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 25.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 brzoza - ale się uśmiałam Mam jednak problem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=297&sid=4af32f05bef862b3ff30a68985f0d91e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 sebo skąd taki duży rabat czemu te okna ? ja też chcę w okleinie złoty dąb, jeśli to nie jest tajemnicą, to ile Cie kosztowały te okna ? ten sklep jest na początku ul. Przemysłowej ? Beti - tak ten sklep to na pocżteczku Przemysłowej w tym samym budynku co Toton. Rabat był taki bo okna na całą chałupe (w dwóch etapach) wyszły mnie 8 000 brutto z montażem. Mam tak: wys 1.5 m szer. - 1,75 - 4 sztuk; 1,2 - 1szt, 1,5 - 2 szt, 0,8 - 1 szt. wys 0,75 m szer - 1,75 - 2szt; 1,5 m - 1 szt; 0,75 - 1 szt. i 1 stałka 0,75 x 1,5 sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 sebo to i tak nie dużo Ja liczę około10 tyś ten kolor zewnętrzny, cenę bardzo podwyższa ale sklep postaram się odwiedzić może jeszcze ktoś się podzieli inf o oknach bo za godzinkę sie wybieram na łowy z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Bo zewnętrznie barwi się w sposób dwojaki - okleina -to trochę tąńszy sposób (ja tak mam) oraz okleina + barwienie w masie (poprostu profil - plastik jest np brązowy) ale czy ja wiem czy to jest sens ??? Wg mnie najwazniejszt to profil (dobry) okucia- sensowne - współczynnik K to bajki pomiędzy wiersze gdyz argon swoja droga a argon w szybach swoją drogą - róznie to z tym bywa. Jak masz ochotę zobaczyć okna jak wygląda ten pamoplast zapraszam do siebie. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Sebastian!To barwienie w masie ma sens wtedy, gdy sobie zadrapiesz ramę. Jeżeli masz okleinę - wylezie białe, jeżeli barwione w masie - poza sznitem nie ma różnicy w kolorze. I za to właśnie się płaci. Beti!My mamy 5-ciokomorowe thermoplasty, profil Royal i kosztowały nas coś koło 15tys z montażem. Nie są to okna tanie, ale mieliśmy już thrmoplasty w mieszkaniu - najtańsze, 3-komorowe i były bez zarzutu, więc jak przyszło wybierać do domu to w zasadzie nie zastanawialiśmy się długo. Sprawdziłam na ich stronie - mają teraz jakąs promocję na tego royala - może zaglądniecie i posłuchacie co wam powiedzą: http://www.thermoplast.pl/__podkarpackie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Sebastian! To barwienie w masie ma sens wtedy, gdy sobie zadrapiesz ramę. Jeżeli masz okleinę - wylezie białe, jeżeli barwione w masie - poza sznitem nie ma różnicy w kolorze. I za to właśnie się płaci. Beti! My mamy 5-ciokomorowe thermoplasty, profil Royal i kosztowały nas coś koło 15tys z montażem. Nie są to okna tanie, ale mieliśmy już thrmoplasty w mieszkaniu - najtańsze, 3-komorowe i były bez zarzutu, więc jak przyszło wybierać do domu to w zasadzie nie zastanawialiśmy się długo. Sprawdziłam na ich stronie - mają teraz jakąs promocję na tego royala - może zaglądniecie i posłuchacie co wam powiedzą: http://www.thermoplast.pl/__podkarpackie.htm Toz to ja wiem - Tak tylko po kiego grzmota ci barwione w masie od zewnątrz - ciął nożem tych ram nie bedę a żeby zadrapac to co trza robić ??? A jak białe wylezie to zawsz emozna go markerem sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 az ciężko uwierzyc ze to końcówka wrzesnia ... taka piekna pogoda miłego dnia - wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Sebo, nie pogniewasz się że wkleję zdjęcie Twojego domku? http://www.bastki.friko.pl/domek/slides/5.JPG Podoba mi kształt tych okien. Jakie miały wymiary? A jakie wstawiłeś teraz? http://www.bastki.friko.pl/okna/slides/PICT0007.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Szukamy okien, i juz mamy taki mętlik w głowie Mam do wyboru takie oferty, wszystkie SA 5 komorowe w zewnętrznym kolorze złoty dąb, z montażemFirma OknostylOkucia roto, profil Deceuninck, 5 lat gw, okna podstawowe bez bajerów, profil półlicowany od zew. Cena 8,800 Firma AdamsOkcia roto, profil aluplast, 5 lat gw, okna bez bajerów, profil półlicowany cena 9,470 Firma PeteckiOkucia roto, profil Rehau, 5 lat gw, profil półlicowany ciepła ramka, cena 9,630 Firma DAKOOkucia winkhaus, profil weka, 8 lat gwarancji, klamka secustik, ciepła ramka, profil licowany od zew cena10,300 Firma okno resOkucia Aubi, profil ropiasto, 6 lat gw. O bajerach nie wiem, profil licowany, cena 10,800 Firma WidokOkucia roto, profil Veka cena 10,800 Firma M&S pomorska fabryka okienOkucia silenia, profil brugman, 5 lat gw, okna z bardzo szerokim wyposażeniem, cena 11,100 Dziś jeszcze będziemy atakować Rzeszów, bo to SA oferty z lokalnych biur, Ale i tak mam już o czym główkować, proszę doradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Beti ja odrzuciłbym Adams - profil - na który większość nzaczyna narzekac Alupalst zaczyna robić się badziewiem. Firma M&S pomorska fabryka okien - tez ze wzgledu na profil . Zdecydowąłbym się naFirma Oknostyl - dołozyłbym ciepłe ramki - technicznie okna wyglądają ok. Spróbuj uderzyć jeszcze w ten Pamoplast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 26.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kubolotku - czekam na wiadomości. Beti - trzymam kciuki za Ciebie. Też się przymierzam do okien i straszną kołowaciznę mam we łbie. A to dopiero początek. Biorę się w garść - dzięki Forumowiczom i przepięknie nam nastałej jesieni! Wymyśliłam sobie aby komin obłożyć kamieniem, najlepiej piaskowcem.Czy możecie coś - kamienie, płytki, żywice itp. a także kogoś - zakłady kamieniarskie, składy itp. doradzić. Co w ogóle o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 26.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Beti ja się nie wypowiem co do wszystkich, ale u mnie u teścia wymieniali okna - z Oknostylu.Fachowcy ok, szybko sprawnie i w miare możliwości - czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikislon 26.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Dramat! Moi "fachowcy" od scianek dzialowych wystawili mnie do wiatru. A bez scianek leze i kwicze chocby z elekryka czy tynkami. Jesli macie kogos kto moglby podjac sie od zaraz, nawet po godzinach zrobienia scianek dzialowych to dajcie prosze znac. Scianek jest malo okolo 40m2. Domek jest w Rzeszowie kolo wiezy telewizyjnej wiec z dojazdem problemow nie ma. Help? P.S. Sebo! Moze chcesz sie najac do scianek dzialowych?! Chcesz chcesz? Powiedz ze chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.09.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 no to daliście mi do myślenia, bo przecież okno styl jest najtańszy a M&S mi się bardzo spodobał tylko cena nie ta Sebo byłam na przemysłowej i nie znalazłam Pamoplast., była tylko jakaś firma pod koniec l przemysłowej, ale ceny mieli przeciętne dzikislon moi fachowcy odpadają, nie mają czasu nawet na moje ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 26.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Wybaczcie że tutaj ale ..............Beti znam Pamoplast znam okna Deceunick. Nic dodać nic ująć dobre okna za dobra cenę. Problem z Pamoplastem może byc taki iż mają bardzo długie terminy realizacji dochodzące do 6 tygodni, dłużej się czeka niz na drewniane. Sebo ma racje poproś o dodatkowe "bajery" w Oknostylu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts