Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

No i mam scianki dzialowe. Samemu zrobilem 1/4 a reszte zrobil w ladnym stylu zawodowy murarz. Dwa razy szybciej, dwa razy rowniej i wogole...

W poniedzialek ma niby dojechac ekipa ktora zrobi mi wode-kanalizacje i tynki, ale to sie okaze dopiero. W kazdym razie cos sie ruszylo w koncu. Jak dobrze pujdzie to moze faktycznie bede mial przed zima stan developerski...

Pozdrawiam,

Dz.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć ludziki :p

Studzienka moja jest już czyściutka - ponad beton szlamu w niej było- cała studnia ma 13m głebokosci i przelotowe żródło:)

Dwa napływające i jedno odbierające.

Januszek - ciesze się ze wreszcie mogę Cie poznać - a że do Chin Cie wywiało too :) tylko pogratulowac.

Dziki- dlaczego tak szybko sie poddałeś ????

Zaczynam szukac mebli kuchennym - ma ktoś może jakiś sprawdzony dobry namiar na solidny i tani salon mebli kuchennych pod zabudowę ???

Sebo8877

Niestety moj murarz byl z Krasnegostawu i przyjechal do mnie tylko na prosbe mojego ojca. Chcial skonczyc wszystko jak najszybciej i wrocic do domu (prawie 180km).

Prad mam miec skonczony we wtorek.

Ekipa tynk/woda/kan nie przyjechala, maja byc jutro lub pojutrze, ech budowlancy...

Pozdrawiam,

Dz.

A mi nie chca podłaczyc gazu, tzn wszystko juz zrobione pozostało załozyc licznik ale ... stwierdzili ze nasza skrzynka od gazu jest niewymiarowa(48x57) i musimy ja wymienic, chyba zwariowali ze ja teraz bede burzyc elewacje i zakladac nowa skrzynke, tylko po co sprzedaja takie , jesli nie wolno takich zakladac! moze tos z was zna sie na tym, poradzcie co robic?

Miałem podobną historię. Też zamontowana skrzynka była za mała. Okazało się jednak, ze wymiana jej na większa jest trywialnie prosta. Może to wynikało z tego, że moja skrzynka to w rzeczywistości jedynie pokrywa (drzwiczki) i boczne ścianki na głębokosc ok. 10 cm. No i miało to miejsce przed położeniem elewacji.

A wyglądało to tak:

http://www.maciejon.republika.pl/images/gaz.jpg

...moze tos z was zna sie na tym, poradzcie co robic?

kubolotek ... pewnie trzeba pofatygowac sie z flaszka do gazowni :-?

Te Brzoza patrz jaką flaszka ma moc persfazji - a odnosi sie ta jej tajemna moc do kazdej dziedziny żzycia.

Ciekawe co nie ??? :wink: :wink:

sebo8877

Tak dziki - tylko sęk w tym że ta wylewka jest w wykopie pod POś :( Fakt że 2.8 m ppt ale zawsze -3 to mróz .

brzoza co do jabłek - to te wszystkie wczesne pojechały juz na skup - zostały tylko te zimowe a im to nieszkodzi (Renety szare i złote znaczy się)

Sebo8877