DaKar 09.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A tak wogóle to styropian chce ja także kupić w tym roku - Logistyka twierdzi ze styropian zdrożeje w przysżłym roku o 60% Sebo8877 coś Ty!!! a skąd masz takie wieści ja można wiedzieć O matko, to kupujemy chyba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 styropian to pochodna ropy i energii elektr. jesli składniki idą w góre - produkt finalny - równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 W logistyce robię Nie chćę was martwić ale od stycznia wszystko pojdzie o 5-15% w górę. Oby te prognozy i przecieki sie nie sprawdziły - bo wali nas po kieszeniach wszystkich. Nadeszły czasy chorendalnych zysków dla producentów budowalnki - my cierpimy na tym bo trz to kupic Spójrzcie co stąło sie z najprostszym gipsem i wszystkimi pochodnymi poszedł o 20% i jak popatrze wstecz to średno od maja posżło wszystko o 10%. Z drugiej strony kochani - szusujemy do cen Unijnych - a ja sie pytam co z zarobkami???? gdzie te unijne zarobki ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.11.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Z drugiej strony kochani - szusujemy do cen Unijnych - a ja sie pytam co z zarobkami???? gdzie te unijne zarobki ??? Szkoda gadać. Ja rozmawiałam (u fryzjerki ) ze współwłaścicielką hurtowni mat budowl i ona sama jest w szoku jak ceny idą w górę na początku wiosny. Niby raziła, żeby kupować w grudniu-styczniu i pewnie tak zrobimy. Tylko ze styropian mieliśmy kupić na parter,a resztę na wiosnę a z tego co piszecie to lepiej teraz na cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 gdzieś, ktoś, kiedyś, podawałjakie materiały podlegają zwrotowi vatu mogę prośic jeszcze raz o ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 10.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 http://www.mtib.gov.pl/pliki/aktualnosci_sg/2147/doc/zalacznik_do_obwieszczenia.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 10.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ja mam rora w bph, a w millenium warunki bardziej mi odpowiadają ... decyzję czas podjąć To pochwal się jak już podejmiesz, bo ja mam ciągle (coraz więcej ) wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Brzoza dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam wszystki po weekendzie Co - u mnie - ???- a płytki układam - jakież to miłe zajęcie - robotę widać :) Żona się cieszy - a mi praca się kończy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cześć wszystkim! Paskudnie i u mnie - pada, wieje, brrrrr... Mam nadzieję Brzoza, że te wieści o suchej i słonecznej jesieni sprawdzą się. Sebastian! Nooo, pięknie!! Brawo!! Tylko prosto te płytki klej, bo jak żona dopatrzy się jakichś milimetrowych odchyleń, to będziesz miał przechlapane . A ja Wam jeszcze powiem, że byłam z moim Nadiuchem na Światówce w Poznaniu. Było ponad 200 czarnych terierów!! W życiu takiej ilości na raz nie widziałam i już pewnie nigdy nie zobaczę. Oczywiście nie ma mowy o żadnym miejscu medalowym, ale moje suczydło ma w opisie ocenę doskonałą i to mnie okrutnie satysfakcjonuje - mieć doskonałą na światówce to już jest duuuuże osiągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ludziska - dzieki za wspracie Co do pogody - to też slyszałem takie nowości - Kocham TAKIE WIDOMOSCI !!! Brzoza - dzięki za dobre wiadomości Baru - gratuluję - widze że suka nieźle wojuje - Oby tak dalej. A co do płytek - to staram się - narazie zdjęc nie pokazuje - bo efektu jeszcze nie ma AnetaS - A jak tam ten Twój maluszek ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam. Moje maleństwo nie było na światówce. I nie wiem czy kiedykolwiek będzie. No może, jeśli znajdę osobę, która zgodzi się wystawiać moją Loncię na tych wystawach. Zobaczymy.A na razie to jest bardzo niegrzeczna. Wykopuje za kolejnością wszystkie drzewka i krzewy, jakie posadziliśmy w tym roku. Zołza mała. Obszczekuje wszystko cokolwiek zbliży się do ogrodzenia. Łącznie z ludźmi. Poza tym, czekam aż mi drewno dojedzie. Chyba gdzieś mocno utknęło, bo jedzie już z 1,5 miesiąca. Jak myślicie jaki efekt może być, jeśli na mojej drodze dojazdowej położę papę z rozbiórki. Baru gratulacje dla Was obu. ja też mam nadzieję, że Brzozowe wieści o pogodzie się sprawdzą, bo moja droga robi się nie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Aneta - papa tak - położenie papy - sprawi ze wykonasz warstwę odsączającą - w jej granicach będzie płynęła woda. Na to niestety musisz wsypać piach i potem tłuczeń lub jakiś żużel. Jezlei połozysz samą papę na to nic to nie da - za 2 miesiace będzie w strzępach wmaglowana w błoto. Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 siedzę nad fakturami czy ktoś się rozliczał ? co trzeba wpisać w kolumnie : Kwota podatku VAT dotycząca inwestycji wymagającej pozwolenia na budowę I rozumie że muszę najpierw znaleźć dany materiał budowlany w liście która podała mi Anetka, jeśli dany produkt tam jest to mogę go wpisać do zwrotu ale po co mi sprawdzać PKWiU czy mam te numery PKWiU gdzieś wpisywać na wniosku ? znalazłam taką stonkę np gdzie można szukać PKWiU http://www.klasyfikacje.pl/index.php?baza=PKWiU poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 brzoza a stal czyli prety zebrowane bo u mnie tego sporo można odpisać ??? styropian, właz okno dachowe, rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts