AGA44 19.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Tak jakoś wpadłam niechcący na : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1709211&highlight=#1709211 Strasznie się cieszę, że wszystko u niej w porządku, że powróciła i że dalej buduje Pozdrawiam Reniu!!! Odezwij się czasem w naszej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 20.03.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Na targach wypatrzylem sobie system kominowy - bedzie to ZAPEL fi 20 - przekroj.I pytanie mam - gdzie najtaniej taki system mozna kupic w Rzeszowie - lub okolicach ?( interesuje mnie 10 mb ). Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Zapel jest w Boguchwale ... 8 km od rzeszowa ? w kazdym razie za torami ... o ile dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 20.03.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam co do zwrotu podatku VAT od materiałów budowlanych zużytych na potrzeby budowy to sprawa wygląda następująco: zwrot przysługuje za materiały zakupione do 31.12.2007, wniosek można złożyć raz w roku ale nie później niż 30.06.2008. Na razie nic nie wiadomo na temat przedłużenia stosowania tej ustawy na kolejne lata. Pewnie wszystko będzie zależało od ubytków w kasie państwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 20.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ...Na razie nic nie wiadomo na temat przedłużenia stosowania tej ustawy na kolejne lata. Pewnie wszystko będzie zależało od ubytków w kasie państwowej. Jeżeli tak to raczej zapomnijmy o zwrocie podatku VAT w przyszłych latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Na targach wypatrzylem sobie system kominowy - bedzie to ZAPEL fi 20 - przekroj. I pytanie mam - gdzie najtaniej taki system mozna kupic w Rzeszowie - lub okolicach ? ( interesuje mnie 10 mb ). Pozdrawiam Mirek Mirek a jaki kocioł będzie ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 20.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Tak jakoś wpadłam niechcący na : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1709211&highlight=#1709211 Strasznie się cieszę, że wszystko u niej w porządku, że powróciła i że dalej buduje Pozdrawiam Reniu!!! Odezwij się czasem w naszej grupie AGA44: Ależ Ty masz oko! I przyłaczam sie do Twego wezwania: Reniu, odezwij sie czasem na Grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 stefan z us tez nie pisze ... szkoda ... bo miał ładny avatar o taki ... http://img465.imageshack.us/img465/9398/zorro140in7.gif z Zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 stefan z us tez nie pisze ... szkoda ... bo miał ładny avatar o taki ... http://img465.imageshack.us/img465/9398/zorro140in7.gif z Zorro Najfajniejsze że ten stefan to był ktoś z nas.... To wiem na 100% - ale kto tego mi już nie powiedziano... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ja myslałem ze to jakiś agent ... i chciał tarcze antyrakietowa na podkarpaciu ulokowac ... skierowana oczywiście na Irak ... ( bo jak ze by inaczej ... ) a on nie z USA ... powiadasz swoja droga wydawał mi sie, taki samo p......y jak bush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 20.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 a on nie z USA ... powiadaszDo USA to Mu brakuje "A". Bardziej, tak jak Sebo, myślę, że to "nasz". W końcu po amerykańsku us = nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 20.03.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Mirek, kominy Zapela można kupić w Lutoryży, taki duży skład budowlany za torami (chyba o nim pisał brzoza). My kupowaliśmy tam komin w ubiegłym roku i dostaliśmy fajny (duży) rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 20.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Maciejon wiesz, oglądnęłam Twoje zdjęcia i fajnie jest widzieć realizację, która jest ładniejsza od projektu Zreszta Twój dom zawsze mi się podobał. U nas oki. Tulipany zakwitły, pięknie jest. Na targach nie byliśmy bo zabrakło czasu, a szkoda. POzdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 20.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Maciejon wiesz, oglądnęłam Twoje zdjęcia i ...Dziekuję Ja też je oglądam i stwierdzam z nostalgią, że szkoda, iż już nie ma budowy. Przedtem tyle sie działo. Tyloma sprawami trzeba było się intensywnie interesować. Było tyle zmian a każda cieszyła bardziej niż poprzednia. Na stonie nie będzie juz przybywało zdjeć z poszczególnych etapów budowania. Najwyzej z ogrodu Ech, budowa "to jest to" Tak podczytuję sobie grupe i niewiele pisze, bo nie jestem w kursie cen, materiałow, ... Poza tym Nasi Naj są zawsze na miejscu i w temacie I cóz mi pozostało - konsumowac i cieszyć się tym co mam. I robię to I wszystkim tego życze PS. A jeżeli to nie będzie przeszkadało, to od czasu do czasu "wcisnę" jakieś zdjęcie na Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daw13 20.03.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 poradżcie kupować teraz pustki w cenach jakich są czy poczekać np do wakacji orientacyjnie w Sanoku najtaniej po 8,40 na kwiecień lub po 8,80 od ręki pianowy siporex ceramiki nie można dostać za żadne skarby a i z pianowymi jest problem keramzybeton też niedostępny i silikaty też. każą się zgłaszać koło czerwca po zamówienia dostawa jesień jeśli się załapie. Chyba ze ktoś wie gdzie można kupić bez problemów ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 20.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Na targach wypatrzylem sobie system kominowy - bedzie to ZAPEL fi 20 - przekroj. I pytanie mam - gdzie najtaniej taki system mozna kupic w Rzeszowie - lub okolicach ? ( interesuje mnie 10 mb ). Pozdrawiam Mirek Mirek a jaki kocioł będzie ??? producenta jeszcze na 100 % nie wygralem - albo SAS. albo MODERATOR, albo cos innego o mocy w okolicach 14-17 kW - na wegiel oczywiscie + nadmuch i sterownik Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam Was wszystkich gorąco, poczułam się wywołana do odpowiedzi. Jak miło, że pamiętacie o mnie i zapraszacie mnie tak serdecznie ! Naprawde jest mi bardzo przyjemnie, w życiu prywatnym nie mam wielu przyjaciół, Wy do nich należycie. W bardzo trudnym dla mnie pierwszym etapie budowy zawsze mogłam na Was liczyć, na dobre slowo i poradę. Nigdy nie zapomne spotkań z Wami, wizyty u Januszka na Niwie i i u RS na wielkiej górze. Moje wspomnienia obejmują tez piwnice Domu Polonii, gdzie wszystko sie zaczęło. To były wspaniałe chwile, wszyscy mielismy jeden wspólny wielki temat, ogladalismy projekty, zdjęcia....Bardzo często wracam do tych chwil myslami, zapadły mi w pamięci na zawsze. Tyle osób z tamtego okresu odeszło z forum, tyle przybylo nowych.....nadal wszyscy mamy współne tematy. Wszystkim "starym" i "nowym" forumowiczom życzę powodzenia we wszystkich poczynaniach, budujcie swoje wymarzone domy i mieszkajcie w nich szczęśliwie. Sobie tez życzę tego samego, czeka mnie znowu kolejny etap budowy. Po dłuzszym odpoczynku, nabraniu sił i ochoty nie boje sie już niczego. Jestem o wiele bardziej pewna niż na początku. Ale to chyba naturalna kolej rzeczy.... Wiele zmienia się w moim życiu, czas nie tylko leczy rany (jak mówi znane przyslowie), pozwala nam równiez na dojrzewanie ..... po czasie wiele rzeczy inaczej oceniamy, mamy też do nich inne podejście.Wstepuję w kolejny etap mojego życia z nadzieją na lepsze jutro. Wszystkiego najlepszego jeszcze raz dla wszystkich. Obiecuje wpadac jak czas pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 20.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 maciejon oglądanie twojego dziennika to duża przyjemność!!! Gratuluję zapału przy budowie i prowadzeniu dziennika oraz efektów jednego i drugiego. Naprawdę super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 20.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Nigdy nie zapomne spotkań z Wami, wizyty u Januszka na Niwie i i u RS na wielkiej górze. Moje wspomnienia obejmują tez piwnice Domu Polonii, gdzie wszystko sie zaczęło.Miło, że się tak szybko odezwałaś. To naturalne, że starzy stazem forumowicze pojawiają się tutaj coraz rzadziej (nie dotyczy Baru i Brzozy ). Ja ciągle żałuję, ze nie było mnie wtedy tutaj, gdy były te spotkania ... maciejon oglądanie twojego dziennika to duża przyjemność!!! Gratuluję zapału przy budowie i prowadzeniu dziennika oraz efektów jednego i drugiego. Naprawdę super!!!Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 21.03.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 poradżcie kupować teraz pustki w cenach jakich są czy poczekać np do wakacji orientacyjnie w Sanoku najtaniej po 8,40 na kwiecień lub po 8,80 od ręki pianowy siporex ceramiki nie można dostać za żadne skarby a i z pianowymi jest problem keramzybeton też niedostępny i silikaty też. każą się zgłaszać koło czerwca po zamówienia dostawa jesień jeśli się załapie. Chyba ze ktoś wie gdzie można kupić bez problemów ....? Moim zdaniem nic nie będzie tanieć Pamiętam, że w czerwcu zeszłego roku cena za 1szt pustaka wynosiła ok. 5,50 w grudniu był już po 6,30 a nie zdziwię się jeżeli w tym roku cena dojdzie do 10zł/szt !! Renia miło Cię poznać, nawet wirtualnie Pozdrowionka, kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts