mr_kuba 23.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dzięki a swoją drogą 1000 zł za punkt c.o ..... dramat chyba nigdy się nie wprowadzę z takimi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pamiętam ze z tablicy ogłoszeń w Castoramie w Rzeszowie miałam kontakt do faceta który brał 35zł za punkt, ale teraz niestety nie podam namiarów bo nie mam juz tej karteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 23.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kuba, też jestem zszokowana tymi cenami, na wstępie gość powiedział "Eee, taki mały domek, to (cała ta instalacja) nie powinno kosztować więcej niż 20000,- " Świetnie, 20 tys. tu, 20 tys. tam, a zanim ja nazbieram te pieniądze, to ten dom trzeba będzie już remontować. Beti, a te dwa piweczka były przed powrotem do domu, czy po? Też bym chciala, chociaż jedno piweczko, ale dieta nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 24.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witajcie. No dobra,ja sobie tu gadu gadu o urokach zycia ,a tu by sie za robote wziasc .Prosze,podrzuccie mi jakis namiar na kogos,kto by z dziury w domu zrobil podloge-podsypal piasek,podeptal ,zalal betonem i takie tam.Najlepiej mechanicznie. Uf,zaczyna sie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 ...Uf,zaczyna sie ... Farida - no z tym to będzie chyba kłopot ... wykonawcy nie mam ... ale mam rysuneczek Sawki http://www.wprost.pl/G/wprost_gfx1/1263/sawka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 a Ziobro podobno zajmie sie tymi dwoma ...http://www.imagehosting.com/out.php/i378183_JziuiOlek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 brzoza ja pisze prace magisterska o własnie takich aferach ( adwokatura i dostęp do tego zawodu ) i stwierdzam że ten Ziobro ma łep jak sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 24.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ziobro i jemu podobni z pewnością będą szukać jakiegoś haka na Kwaśniwskiego, gdyż dobrze zdają sobie sprawę z tego, że jest on ich największym zagrożeniem w przyszłych wyborach do parlamentu. Prawda jest taka, że tylko Kwaśniewskiemu może udać się zjednoczyć rozbitą i bądź co bądź niemrawą lewicę. A gdy mu się to uda, marny los będzie PIS-u. Jeszcze tylko 2,5 roku, jakoś to wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kwaśniewski właśnie ogłosił, że wraca do czynnego życia politycznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 przyleciały przed chwilą bociany ... równe 13 sztuk no a Oleksy chyba wyleci ... mimo, ze w pewnych sprawch mogł znac zakulisowe rozgrywki i "myki" - to złapali go na wykroku ... po winku czy wódeczce a jak naskoczył jenoczesnie na kilku - Janiika, Szmajdzińskiego, Olejniczaka, Kwasniewskiego, Borowskiego, syna Millera - to sobie mase wrogów narobił czyli siła złego na jednego choc chciał dobrze - wyszło źle - (dla niego oczywiscie) uczciwi - jak Cimoszewicz - niestety sami odeszli ... a Ziobro ... jest w swoim zywiole ... widac lubi robic to co robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbobo 24.03.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 BETI a jaki Ty kierunek studiujesz, ze piszesz na taki temat, niestety troche znam to z autopsji bo 4 lata tamu skonczylam prawo w Rzeszowie i nawet nie probowalam zdawac na aplikacje bo niestety z tym jest jak z trafieniem 6 w totka. Co do polityki to naprawde nie wiem ktora partia byla gorsza SLD, PIS czy PO nie wspominajac nawet o Samoobronie i LPR. Od 15 lat sledze to co dzieje sie w polityce i naprawde zlosci mnie to ze Polska zostaje za wszystkimi w tyle wlasnie przez takich politykierow.Nasi sasiedzi o wiele lepiej sobie radza mimo tego ze nie sa jakimis potegami gospodarczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 24.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Moim zdaniem Oleksy za bardzo się kajał. Owszem pasowało powiedzieć przepraszam, w końcu kogoś obraził. Ale powiedział to nie publicznie, tylko na prywatnym spotkaniu ze znajomym i na dodatek "po kilku głębszych". Każdy w takiej sytuacji plotkuje o znajomych, kolegach z pracy, sąsiadach i każdy ma też prawo do swojego zdania na ich temat. Co innego, gdyby powiedział to w telewizji, radio czy w prasie. Miał chłop pecha, że go nagrali. A swoją drogą ciekawe jest to, że do nagrania doszło ok. pół roku temu, a "Dziennik" opublikował to dopiero teraz. Czyżby czegoś lub kogoś się bali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 ...Od 15 lat sledze to co dzieje sie w polityce i naprawde zlosci mnie to ze Polska zostaje za wszystkimi w tyle wlasnie przez takich politykierow.Nasi sasiedzi o wiele lepiej sobie radza mimo tego ze nie sa jakimis potegami gospodarczymi. Di Dzej - politykierów mamy - nie teges - zgadzam sie z Toba wielu z nich nie liczy sie w wyborcami - aktualni prowadza wojne w Iraku i wkroczyli do Afganistanu - mimo ze naród (sondaze) pokazują ze Polacy ani wojen ani taczy antyrakietowej nie chcą wczesniejsze ekipy były uwikłane w niewyjaśnione do dzis afery i równiez warto było by przeciac ten wrzód na ... do polityki - oprócz uczciwych ludzi trafiło jednak duzo karierowiczów oraz ludzi z z pogranicza biznesu i mafii a Kwasniewski ... jakis niespojny - choc rozmawia z ludzmi powaznymi ... rozmawia z wieloma politykami m.in. z Markiem Borowskim, Wojciechem Olejniczakiem, Andrzejem Olechowskim, ludźmi z Partii Demokratycznej, "ale nie dlatego by tworzyć jakąś partię". Z drugiej strony powiedział jednak, że "bardzo poważnie zastanowi się" nad utworzeniem nowej partii ..." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,statp,d2lhZG9tb3NjaURuaWE%3D,wid,8786363,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbobo 24.03.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Moze wstyd sie przyznac ale uwazalam Tuska za uczciwego polityka ktory chce jak najlepiej dla kraju ale teraz po ostatnim roku to juz nie wierze w nikogo niestety.A co afery z Oleksym to mysle ze to jest typowe odwrocenie uwagi od tej fali krytyki BRACI blizniakow, komus to po prostu pasowalo zeby to teraz wyciagnac.Niestety w naszym kraju nie moze byc normalnie co cztery lata zmiana rzadow , zmiana calego aparatu partyjnego u tzw "koryta" no i teraz nagle Kwasniewski znow chce sie bawic w polityke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 djbobo Administracje publiczną na WSAiZ pisze u prof Ury na pewno miałeś z nią do czynienia jeśli studiowałeś na Grunwaldzkiej kiedyś marzyłam o adwokaturze, ale marzenia swoje a życie swoje.... teraz mi praca na uczelni w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Moze wstyd sie przyznac ale uwazalam Tuska za uczciwego polityka ktory chce jak najlepiej dla kraju ale teraz po ostatnim roku to juz nie wierze w nikogo niestety... Tusk - ma silna osobowosc, a jego partia ma conajmniej takie same apetyty na stanowiska jak PIS ... lecz wcale nie zdziwie sie /jesli władze przejmie znów lewica czy PO/ ze wy ...lą wszystkich zarówno porzadnych ludzi jak i nieudaczników z PIS a my te odprawy dla sfinansujemy z naszych podatków .... w tej karuzeli stanowisk sporo twarzy jest ta sama bo czesc zmienia partie jak rekawiczki ... (takie swinki które musza byc zawsze u koryta ...) dzis polityk mogł ministrem w PO a jak mu obiecaja teke wicepremiera w PiS - przejdzie tam bez mrógniecia okiem i zmieni poglady na poczekanu ... mamy tez taka sytuacje, ze duze partie traktuja podkarpacie jak kopciuszka i tu sa zrzucani spadochroniarze różnej masci - taki co to nie zyje na codzień problemami srodowiska - tylko jest "ważny" dla danej parti i zalezy jej zeby go "przepchac" do sejmu czy na bardziej intratne i figuranckie stanowisko senatora ... potem mamy prawo takie jakie mamy ... weźmy Prawo Budowlane jeden urzednik interpretuje prawo tak, ze mozna dobudowac do budynku wiate - tylko pod nazwa np. oranzeria - inny powie ze prawo tego zabrania, jeden powie ze podniesienie budynku o 20 - 30 cm - to zmiana istotna i musie byc nowe pozwolenie na budowe inny urzednik nawet nie przyjedzie na odbiór i nie mierzy - bo wie, ze musiano by nakazac rozbiórke conajmniej połowe budynków w Polsce ... (dlatego, ze nikt nie tnie pustaka czy cegły na połowe czy na cwiartki aby zachowac wysokośc idealną - i aby wszystko było zgodne z prawem ) a kary jakie za to przewinienie (zmiana kubatury) wymysliły urzedasy - jest niemozliwa do zarobienia w Polsce (chyba ze sie kradnie albo jest sie posłem czy senatorem ...) uczciwie pracujacy zwykły szary obywatel - nie ma szans zarobic na tak groteskowo wywindowane kary ... te i mase innych przykładów swiadczy o tym, ze na posłów (obojetne czy z prawa czy ze srodka czy z lewa) wybieramy czesto miernoty partyjne a nie prawników ! a potem plujemy sobie w brode i płacimy za ich dyletantyzm ... dobrze ze juz wiosna i słoneczko swieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Żadnych cateringów, jeden zrobi sałatke, drugi placek z jabłkami (!) albo wafel, chłopcy może zadbaja o trunki (piwko, wódeczka ?), wszystko do obgadania...bez srebrnych sztućców oczywiście ... Pierwszy raz bylo w lutym - to w knajpie, potem u kogoś na działce, w niewykonczonych całkiem domach.... Najpierw knajpa, potem majówka u RSa, potem u Januszka na Niwie, potem znowu knajpa - luty to byl, a potem u mnie. Strasznie to dawno bylo. W zasadzie mozna by pomyslec... (kurde - polskie czcionki mi nie wchodza!!)... o nastepnych, ale Organizacja nam w letarg zapadla chyba chyba dozgonnie A cathering... kazdy cos przynosil: miecho na grila, napitki, wafelka- Wojtek Tymowicz (obowiazkowo), cos slodkiego no i jakos czas milo plynal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbobo 25.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Beti mialam do czynienia z pania profesor a nawet bylam na jednym roku z jej synkiem. Brzoza wlasnie w tym tkwi problem ze nasze prawo jest za bardzo skomplikowane a co rusz to jakas nowelizacja jakies zmiany. Normalni ludzie nie sa w stanie za tym nadazyc. Co rok zmieniaja prawo podatkowe wiec nie ma mowy o jakiejkolwiek stabilizacji podatkowej, a przedsiebiorcy prywatni nie maja jak sie rozwijac bo zawsze ich ktos zalatwi. W normalnych krajach rzad idzie na ulatwianie przepisow prawnych tylko u nas co sejm to inna koncepcja, a o normalnych reformach nie ma mowy. Ale co tam teraz to pewnie wszyscy ogladaja Malysza i trzyma kciuki zeby wygral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ale co tam teraz to pewnie wszyscy ogladaja Malysza i trzyma kciuki zeby wygral. Nie wszyscy - mój maz oglada, a ja pracuje - tzn powinnam pracowac, ale nadrabiam zaleglosci w czytaniu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 ja też nie oglądam, pisze nadal prace mgr chciałabym skończyć do końca marca djbobo o widzisz nawet nie wiedziałam ze ma synka, ale co innego by jej synek wybrał jak nie prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts