Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej

O to może i mi coś zwrócą :smile:. Dzięki, że to opisałeś Wojtek. Popytam gościa co ma się tym zajmować. Wczoraj spotkałem się z kolei z wykonawcą przyłącza wodnego. Wycenił je na ok. 1000 zł. Sam kopię i załatwiam geodetę.

RS znam to szcęście. A jaki będziesz hapy jak ruszą ściany :smile: Najgorzej to wyjść z ziemi. Powodzenia i sił na dalsze budowanie.

Pozdrówka

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Skrzynkę do elektryki dostałem od teścia (elektryka). Ja tylko załatwiłem jej odbiór. Ale wykonawca przyłącza proponował mi za ok. 1000-1200 zł. Kumplowi niedawno taką skrzynkę zrobili za 1000 zł. Tak więc jest tak jak u Ciebie.

Ja zaczynam w przysżłym tygodniu kopać pod wodę i gaz. Oby tylko pogoda dopisała.

Powodzenia.

• 3 weeks później...

Cześć.

Upadliśmy nisko. Chyba wszyscy budują i nikt nie ma czasu pisać. Przy takiej pogodzie :smile:

Babis już pewnie jest na 299 metrze. A ja czekam na cieśli do mojego dachu. Zaimpregnowałem drewno sam a po fakcie dowiedziałem się od sąsiada, że można w Rzeszowie zaimpregnować ciśnieniowo i nie jest tak strasznie drogo biorąc pod uwagę skuteczność tej metody. Ale trudno.

powodzenia

Acha mam już własną wodę :smile:

On 2002-05-11 10:01, greg wrote:

Cześć.

Zaimpregnowałem drewno sam a po fakcie dowiedziałem się od sąsiada, że można w Rzeszowie zaimpregnować ciśnieniowo i nie jest tak strasznie drogo biorąc pod uwagę skuteczność tej metody. Ale trudno.

powodzenia

Acha mam już własną wodę :smile:

Witajcie. Greg, napisz mi, jeśli możesz na "prywatne wiadmości" namiar na tych "impregnantów" :grin:. (Przede wszystkim telefon) Z góry dzięki.

• 1 month później...

Witam.

A u mnie robią dach. Juz się zacząłem wkurzać bo moja ekipa nawala - nabrali roboty i nie mogą się wyrobić. Miało być przykryte w maju. Blacha czeka. Ale w przyszłym tygodniu będę na urlopie to może podgonię.

RS takie rozterki przeżywam ciągle. Fachowcy tak a w projekcie tak i jeszcze inni życzliwi doradzają inaczej.

Gdzie budujesz i z czego?