eranet 17.06.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam wszystkich, jeszcze z Rzeszowa, ale za rok juz mam nadzieję, że z Tyczyna ja też proszę Bernadette o kontakt na wylewki i tynki, od razu zapytam czy robią maszynowo? Ponadto zapytam szacowne grono o kolektory słoneczne, macie jakąś sprawdzona firmę lub kogoś w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witaj eranet ekspertem /w grupie podkarpackiej/ od solarów jest Wojtek Tymowicz w w profilu masz kontakt do Niego i temat Wojtka - jak wykorzystac słońce http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=21426&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 17.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ty sebo nie będę kopał , lepiej tej ropy nie szukać bo bym po nocach nie spał ze mi dom kiedy wybuchnie!!!!!! Wiesz co? kop.Jak sie dokopiesz do tej ropy,to ja sie z Toba zamienie.Bedziesz spal spokojnie,napewno nic ci nie wybuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 własnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Oby tylko wszyscy nie zaczęli teraz kopać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 18.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 To biorę łopatę i jadę kopać................wrócę jak sie dokopie a jak nie wrócę to wszystko zostanie mojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 18.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ................. Sebastian chłopie moje WIEEEEEELKIE gratulacje, pozdorowionka dla żoneczki. no i odtąd bedzię was conajmniej troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 18.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a tak przy okazji to ja też "zalałem" - płyte...., teraz nastanie czas "krycia" ..... dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.06.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Sebastiangratulacje !!!Może będzie mały Sebastianek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.06.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dzięki za gratulacje- kto pojawi się na świecie zobaczymy. Jako iz pierworodne - najważniejsze jest zdrówko i porawny rozwój- a płeć jakoś tak schodzi na drugi plan. Ale byk jest ma juz 13 mm Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 gratulacje Sebo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.06.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Sebastianowi juz grauylowałam, a teraz musze się wyżalić... Ponieważ wiemy, ile trudu izachodu kosztowało nas załatwienie zgody sąsiadów na przeprowadzenie mediów, więc jak obok nas zaczęli się budować - wyraziliśmy zgodę i na gaz i na prąd. Gaz kopali w lutym - szlag mnie mało wtedy nie trafił - tak rozpieprzyli mi ten kawałek działki, że do tej pory nie możemy dojśc z nim do ładu - sialiśmu trawę już dobrych kilka razy, nawaożone, podlewane a dalej klepisko. Wczoraj zadzwonił do mnie sąsiad, że dzisiaj będą kopać prąd. Specjalnie tak sobie ustawiłam z pracą, żeby być w domu jak goście będą kopać. Rozmawiałam wczoraj z wykonawcą, powiedziałam wyraźnie, że nie będą kopać tak jak im pasuje , tylko tak, żeby to miało ręce i nogi, żeby mi syf nie został. Pan się zgodził oczywiście, bo jakżeby inaczej . Przyjechali rano, powiedziałam co chcę - poprosiłam o rozciągnięcie folii na trawniku między domem a garażem - na długości ok 20m - tam may trawink, krzaki itd, gość oczywiście przytaknął, obiecał, że zrobią co w ich mocy, żeby było wszystko ok. Kawałek tak było... Dopóki nie doszło do folii było ok. Patrzę a gośc zaczyn ami kopać jak leci i ma w d... moją prośbę. Po długich rozmowach z sąsiadem, panem z gazowni (gdzie dzwoniłam sie pytać czy ja to mam całkiem powalone we łbie że mam jakieś wymagania czy co...), szefem firmy (oni zrobią jak chcą zrobić a ja wycenię szkody hehehe - idiota - wysłałąm go na drzewo) - powiedziałam, że wywalę ich, jak nie rozłożą tej folii. A on mi na to, że nie wyjadą ode mnie jak nie zrobią roboty, a ja oczywiście, że nic nie będą robić itd... CDN....będę pisac na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.06.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Baru,bidulko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.06.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Moja wredna natura wygrała!! Przywieźli folię - latam teraz co chwilę i patrzę czy nie wymyślą czegoś genialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.06.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Lataj,lataj.Wykonawca-twoj wrog!A tym bardziej nie swoj wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 hehe podoba mi sie postawa kobiet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Brzoza!!!!!no no no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 19.06.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam. Mam zamiar kupić piec na paliwo stałe. Prosze o rady co polecacie. Interesuje mnie także piec na miał z podajnikiem tłokowym, dokładniej jak się taki sprawuje i czy warto. Myślałem o piecu SAS. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.06.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ja i bernadetta mamy piec z podajnikiem tłokowym na miał firmy stelmark, jednak u nas jeszcze nie jest on podłączony, przypuszczam że u bernadetty także, więc wiele nie mogę Ci powiedzieć ja działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts