Anika 17.02.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 No, Panowie RS: oczywiście, że tynk mineralny. Jest prawdziwy, nie kombinowany, śliczny. Proponuję kornika, np. 2 mm. Ma urok! I nie brudzi się szybko. A paletę barw też ma fajną. Za dopłatę do silikonowego kupisz meble do ogrodu. Z huśtawką!! I imprezę zrobisz na tych meblach... A wieniec najlepiej ocieplisz watą. To tyle nt. techniki. A Panie po prostu: fryzjer, kosmetyczka, wizażysta. drżyjcie panowie... Ułani szczególnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 17.02.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 17.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 RS Wiesz, jasne że ma. Ale nie pada po 5 latach. A po 20 każdy leci. Bez przesady z tą nietrwałością. I wiesz, mam Pana, który kładzie tynki. Pogadamy na imprezie.Siatka... aleś pytanie zapodał. No? fachowcy!! Musi pewnie być. Ale po co, jak nie ma ocieplenia? A Ty co, kobiet nie znasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.02.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 nie chcę wymieniać firm bo zaras powiecie że przedstawiciel tere fere... bolix i terranova robią tynki mineralne (zawartość żywic do 15% takie one mineralne) ale są naprawdę dobre i trwałe cena nieco większa od akrylowych atlasa jesli kolory nie intensywne to cena neco mniejsza. mineralny nasiąka ale i odparowuje to tyle siatka siatką zbroi się warstwę klejową na podkładzie "niestabilnym", na pewno nie można dawać jej w sam tynk bo będzie ją widać i nic to nie pomoże chyba że chcesz wzmocnić podłoże jakąś warstwą klejową lub wyrównującą ale wtedy lepiej tradycyjny tynk c-w i ładna farba silikatowa, krzemianowa nie no panie z tym fryzjerem to nie przsadzajcie przeież i tak super wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 17.02.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 RS nie przejmuj się. Ja tam też do fryzjera się nie wybieram Będziemy obaj rozczochrani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 17.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 No cóż, nie da się ukryć, też będę rozczochrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 17.02.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 17.02.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Ja nie umiem i już. Widocznie jestem baaaardzo stara Ale za to wcześniej od Ciebie przejdę na emeryturę Ja podobno próbowałam wsadzać za duży. Tak przynajmniej twierdzi Januszek. Jak znajde malutkiego to Wam pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.02.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 proszę to szukaj u mnie ja ponoć mam ale chyba nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 17.02.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.02.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam wszystkich Tak sobie czytam i widzę że Wy już kończycie swoje budowy, zastanawiacie się jakiego koloru ma być elewacja, jakie urządzenia zainstalować, co lepsze, co gorsze itd. Też bym tak chciała. Ja w ostatnich dniach zaczęłam szukać, gdzie można kupić taki mały, budyneczek z serduszkiem w drzwiach. Ponoć to podstawa każdej budowy. A co do wsadzania obrazków w tekst to ja również zaliczam się do osób, które jeszcze nie opnowały tej techniki , jak na razie udało mi się wstawić mój domek koło imienia i tyle. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 17.02.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Januszek: Primo: dzięki. Wiesz za co, prawda? secundo: czym Cię przekonać, żebyś jednak się zgodził? tertio: co z resztą?? RS: cudna jest, prawda? A jaka słodka, jak mądra... mówię Ci. Czysta żywa radość w domu. Nawet jak wychodzę z nią o 5.30 rano, w piżamce, klapeczkach i futrze, dzierżąc w jednej ręce kubek z kawą, a w drugiej papieroska dostrzegam tylko uroki wschodu słońca, ośnieżonych gałązek krzewów i budzącego się dnia. RS, zastanów się nad jej siostrzyczką, bo będę musiała mieć dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 17.02.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 http://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/zwierzeta/myszki/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 17.02.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam Wszystkich ! Huuuura udało mi się http://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/zwierzeta/pieski/21.gif a to dlsobotnich balowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 17.02.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Organizacjo ! Gregowi potrzebna pomoc http://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/przyroda/gory/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 17.02.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Stara się stara W sobotę udzielam praktycznych porad odnośnie wklejania obrazków. Jeden obrazek- jedno pifo :winkhttp://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/bazg.jpg I co podoba Wam się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 17.02.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Straszliwie mi się to spodobało wyślę Wam jeszcze tohttp://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/przyroda/morze/element.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 18.02.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 18.02.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Tampiko, aleś mi zaimponowała. Zamiast pracować będę ćwiczyła. Najpierw poczytam FAQ i będę straaasznie mądra. Podejrzewam, że od tego trzeba było zacząć. RS: masz rację. U mnie, gdyby nie to, że dzieci wcześniej wracają, też nie byłoby szans. Ta 5.30 nie jest wcale zła. Ja zwykle o tej porze wstaję, bo lubię spokojne poranki, bez galopu. Spokojnie wypić kaweczkę, zamienić parę słówek na dzień dobry z Panem Mężem, poleżeć w wannie... Taki mam fanaberie. A jak zaczynam dzień od galopu, to nic mi nie wychodzi. I dlatego dom buduję: chcę poranne kaweczki wypijać w ogrodzie (oczywiście nie zimą!). Motywacja dobra jak każda inna, prawda? Miłego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 18.02.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 aa, pogrubianie: najłatwiejsza metoda pod słońcem: napisz wyraz, dwa razy kliknij w niego myszką, wtedy zaznaczy Ci go. Później znowu myszką kliknij w ikonkę [B] i już masz pogrubione, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts