Mac Iek 17.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 brzoza i sebo8877 dzięki. Tak też podejrzewałem ale chciałem znać opinię ekspertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 17.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Możecie mi podać namiary na wykonawców wylewek i tynków oraz od ocieplenia i wykończenia poddasza. Najlepiej sprawdzonych i niedrogich:)Adrese-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 17.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Możecie mi podać namiary na wykonawców wylewek i tynków oraz od ocieplenia i wykończenia poddasza. Najlepiej sprawdzonych i niedrogich:) Adrese-mail: [email protected] Jesli chcesz tynki gipsowe,to wiem o gosciu i ktory robi je b.ladnie-tak slyszalam ale nie widzialam.Poniewaz u mnie nie robil(robia sie wlasnie tradycyjne) to namiar tylko na priv poleci. Witam hurtowo wszystkich budowlanych i forumowych Żoltodziobow .Oby budowanie jak najdluzej dodawalo Wam skrzydel A tym ktorym zaczyna podcinac,zycze milego tygodnia.Trzymajmy sie Bracia,to nie bedzie trwac wiecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Możecie mi podać namiary na wykonawców wylewek ... to co mogę zrobić - to odradzić Ci ekipe która wykonywała jastrych u Jonasza - wyjątkowo nieprofesjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 dzień dobry w piękny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.09.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dzieńdoberek U mnie też piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.09.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ja również mówię wszystkim dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart_Skrzyszow 18.09.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam serdecznie. Więc od początku... ... może nie bo by długo zeszło i tak byście nie czytali Mamy zamiar budować domek w Brzeźnicy, to jest k. Dębicy (dla nie zorientowanych), w chwili obecnej mieszkamy k. Ropczyc. Pogoda u mnie też super, rano bylem na grzybkach.. a że g.. znalazłem postanowiłem się zrelaksować na forum i tym oto sposobem jestem Na razie jesteśmy na etapie papierologii. Był geodeta, wydzielił działkę - całość 35 arów, jednak "tylko 25" w chwili obecnej jest nasze. Dziadek żony sobie zastrzegł że do jego śmierci 10arów na którym stoi jego dom ma zostać jego własnością, dlatego musieliśmy zatrudnić geodetę żeby sobie trochę pobiegał. W najbliższym czasie więcej informacji Pozdrawiam wszystkich. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 18.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam Wszystkich i Barta tez co do grzybów to tez bylem w niedziele i tez G.... znalazlem ! ale jeszcze sie wybiore jesien dopiero sie zaczeła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 18.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witajcie. Apropo grzybow. Gdyby ktos wiedzial o takich polankach ...no wiecie dywaniki mchu a na nich sliczne brazowe lebki...snia mi sie po nocach... Dajcie znac-moze na priw ,bo tajemnica i takie tam . Witam i pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 witam Barta - sukcesów budowlanych życze ! Farida u mnie tez nie ma grzybków - natomiast w górach jak np Tatrzański Park Narodowy - zatrześienie rydzów kurek i prawdziwków górale zbierają mimo zakazu - twierdzą ze jesli grzybów sie nie zbiera - grzybnia zaginie ... natomiast ekolodzy z zaciekłością zabraniają zbierania - zbieraczy karze sie jak pospolitych bandytów (cos a'la sądy 24 godzinne na rowerzystów pod wpływem) a policja wyłapuje handlujące baby i dzieci sprzedające grzyby na skraju szos - rzekomo stanowią zagrożenie dla ruchu - bo samochody zatrzymują sie na zakazie postoju /linia ciagła/ takie dziś mamy prawo i taka jest sprawiedliwość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 18.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A ja z pytankiem. Szukam ludzi od studni - tzn. potrzebuję fachowca co by mi "znalazł" i zbudował studnię kopaną w okolicach Rzeszowa (25 km od), bo jakoś nie mogę znaleźć konkretnego, tylko sami jacyś tacy albo przepici albo zrobią bo już raz udało im się "znaleźć " wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 trudno odgadnąć w która strone od Rzeszowa te 25 km ....ale w takiej odległości od Rzeszowa /mniej wiecej/ jest miejscowośc o nazwie Nowa Wies i dośc znany w tej okolicy studniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 18.09.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 w stronę strzyżowa - mówisz o Nowej wsi tej koło Czudca, czy koło Rzeszowa, P.S. Jeżeli masz namiary to prosiłbym na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 k. Czudca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 18.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Coś o nim słyszałem jakbyś miał namiary nawet nazwisko to jakoś go znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 poszło na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 18.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 W takim razie zapytam jeszcze o jedno, poszukuję fachowca który zrobiłbymi schody drewniane wolnostojące, z materiałem tegoż fachowca. Znalazłem paru w Rzeszowie niestety ceny dla mnie trochę zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 18.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam Grupowiczów!!! U mnie właśnie zaczęli robić więźbę. W pracy siedzę jak na szpilkach. Nie mogę doczekać się wizyty na budowie. Byle do 16-ej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 W takim razie zapytam jeszcze o jedno, poszukuję fachowca który zrobiłbymi schody drewniane wolnostojące, z materiałem tegoż fachowca. Znalazłem paru w Rzeszowie niestety ceny dla mnie trochę zaporowe poszło na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts