RS 19.02.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 19.02.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Jasne, że o pączkach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 19.02.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Do Januszka O 19-tej Twoja cukiernia została zamknięta . Ponieważ bardzo miałam ochotę na te pączusie więc udałam się po nie wg właściwości do interii i cóż zobaczyłam ktoś wpieprzył pączki została tylko biała serwetka i okruszek tego pączusia i jakichś innych specjałów. Nie zjadłam tego, niech i inni chociaż oko pocieszą Aleś nam zrobił bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 19.02.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Januszku !Już są te pyszności.No wiesz, ale tak wieczorem to niezdrowo opychać się, pewnie tylko oko pocieszę zostawię sobie na śniadanko. Będzie kawa i pączki /czerstwe/ do rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 20.02.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 najedliście się i nic Wam się nie chce mówić albo liczycie już minuty do godziny" W" oj bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 najedliście się i nic Wam się nie chce mówić albo liczycie już minuty do godziny" W" oj bedzie to prawda ...tak duzej drożdzówy, rożka i paczków ... ufff.... syte toto wodze kursorem od prawej do lewej i ... moze cos skromniejszego zaproponuj januszku panie do fryzjera ... a ja do cyrulika ... golenie i puszczanie krwi zamówiłem ... do miłego .. oj będzie ... brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 21.02.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Uważaj brzoza ze swoją krwią ,przed wyjściem zamknij komputer ,żeby żona nie zaglądała,bo jeszcze ona upuści trochę twojej krwi i po tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 dziękuję za dobre rady ... śliwka jak miło powitać sympatyczną sliwke, która sie troszczy o brzozy(eeę ? i lubi zdaje sie podkarpacie ... Kochani ale BYŁO !!! 1. Anika 2. tampiko 3. Renia 4. AnetaS 5. tatanka 6. żona grega 7. żona Wojtka 8. żona RS a uswietniły nasz spotakanie ... każda z pań urocza i czulismy sie w wyjatkowo 1. januszek 2. greg 3. RS 4. Wojtek Tymowicz 5. Sławek Winiarski 6. babis - ale niespodzianka !!! 7. mąż Aniki 8. i ... jeszcze ktoś to ta brzydsza czesc grupy ale za to wyjatkowo wesoła KOCHANI ... jestem zachwycony po spotkaniu wiedziałem ze jestescie wspaniali ... (ale nie że aż ttak :D:D) Tampiko zaskoczyła nas prezentami niespodziankami januszek wigorem i wyjatkowym poczuciem humoru greg ... młodością RS ... a mi sie juz marzy lato, górskie sciezki lesne ... i cos co obaj lubimy (lecz na razie nie daj sie zasypac sniegowi !!!) Anika, a zdjecia jak bedą - to wybierz tylko te ... na których sie usmiechamy oki ? brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 22.02.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Żyję- ale co to za życie.Dotarłam wreszcie do małża. Głowa pęka pić się chce-w moim wieku takie szaleństwo = samobójstwu Było cudownie ale za krótko nawet nie zdążyłam z wszystkimi pogaworzyć. Chyba musimy się spotkać jeszcze tyle spraw trzeba omówić Dziękuję Wam wszystkim za to ,że mogłam być z Wami a szczególne podziękowania dla Aniki i jej małża za przygarnięcie mnie pod własny dach. Jesteście wspaniali. Przesyłam każdemu z Was kwiatuszek.http://jarnet2.opalnet.pl/images/rose24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.02.2004 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Melduje się na pokładzie Narazie skromnie 2 posty, ale za 2 tyg. kupuję działkę i dopiero się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 23.02.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Do Janona ! Witam cieplutko na naszym "pokładzie". Pochwal się co będziesz budować tzn jaki projekcik i gdzie.Troszeczkę szkoda że się u nas nie "zameldowałeś/aś/" wcześniej chociaż ze 3 dni a byłbyś z nami w realu. Co się odwlecze to nie uciecze jak mawiali starzy Polacy http://www.madzia.olp.pl/gify01/gif74.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 23.02.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 23.02.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie ! Witam wszystkich, którzy przeżyli nasze wspaniałe spotkanie. Nasze Panie były the best of the best - a cała reszta nie do opisania. BRAK MI JESZCZE PEŁNEJ SPRAWNOŚCI ABY STWORZYĆ JAKIŚ WWSPANIAŁY OPIS. - może coś lepszego po południu. Witaj u nas Janon nie wiem czy wiesz haha z kim zaczynasz się zadawać - to oczywiście był żart - wszyscy z tej grupy to odjazdowcy. Pozdrawiam Wojtek - życzę wszystkim powrotu do normalnego funkcjonowania haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 babisowi , brzozie za to że przybyli i fajne rozmowy (gdzieś mi brzoza zginął pod koniec imprezy, a miałem go odtransportować, przez całą noc się martwiłem co chłopem !), ale widzę, że pojawił się na ekranie, witaj brzozo RSmam wyrzuty bo faktycznie bylismy umówieni ... Ty jednak musiałbyś sporo zboczyć z trasy dzieki Anice i Jej męzowi znalazłem sie w ich samochodzie ... a w zamieszaniu zapomniałem powiedzieć, ze jadę ... Talent organizacyjny Anika ma we krwi i za to wyrazy uznania, które składam dziś. Reni życzę udanego rozpoczęcia budowy i podziwiam za samozaparcie i dązenie do celu mimo tylu przeciwnosci ... Mam tak jak RS skrupuły, ze nie udało sie w tym czasie porozmawiać ze wszystkimi bo czas tak szybko leciał ... bardzo sympatycznie rozmawiało mi sie z Wami, a trema znikneła juz w pierwszej minucie spotkania czułem sie jakbysmy sie znali od zawsze witam janona wpadaj jak najcześciej oj rośnie nam grupa ... i bardzo dobrze brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 23.02.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam!! Dzięki za zaproszenie Było mi niezmiernie miło poznać Was wszystkich w rzeczywistości. Troche jeszcze równowaga elektrolityczna w moim organizmie zaburzona ale już się wszystko stabilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 23.02.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ja na początku muszę podziękować naszej młodszej córeczce, za to że w sobotę po wieczornej kąpieli i karmieniu szybko zasnęła i spała aż do 1:00 (a nie zdaża jej się to często) - nawet o to Organizacja zadbała . Dzięki temu mogliśmy być z Wami niemal do końca Dziękuję Wam wszystkim za mile spędzony wieczór i wspaniałą zabawę. Wszystko co dobre szybko się kończy . Mam nadzieję, że kiedyś powtórzymy to spotkanie. Witaj Janon. Gdzie kupujesz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.02.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witajciebyło zaje....ale jest "na drugi dzień rano" http://www.biomlek.pl/kefiry/kefir_bieluch_3.jpg jak wrócę do żywych to coś więcej PA PA buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.02.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam wszystkich serdecznie i dzieki za przyjęcie. "Mały biały domek" będzie w Słocinie, od jakiegoś czasu rozbudowuje się tam małe osiedle.Projekt jest dość standartowy, tzw. powierzchnia bytowa na parterze i sypialnie na górze. Jako fanatyk kefiru /szczególnie na 2 dzień/ polecam:pić lekko schłodzony wsztrząsnięty, nie zmieszanymożna dodać łyżeczkę śmietanyświetnie komponuje się z pierogamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 23.02.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam i dziękuję za super imprezę. Bardzo miło było Was wszystkich poznać osobiście. Przyznam się szczerze, wychodząc z domu na imprezkę miałam obawy, zastanawiałam się jaka będzie atmosfera itp. To co było przeszło wszelkie moje oczekiwania. Było super. Jesteście cudowni. Wszyscy bez wyjątku. Cieszę się bardzo, że mogłam Was poznać. Witam Janona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts