maciejon 23.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 hej patrzcie grzybiarz ze mnie pierwsza klasaNa zdjeciu widać niewiele. Albo zdjęcie za małe albo za mało grzybów Skoro jest niedziela i niekoniecznie dzisiaj trwaja prace budiowlane to jedni na grzyby a inni do ogrodu. Tak było dzisiaj rano u mnie. To jesienny Berberys Thunberga 'Golden Ring'. Jak ktos chce wiecej zapraszam na moja stronę. http://www.maciejon.republika.pl/images/2007_09_23-005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 23.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 http://images25.fotosik.pl/86/2155baacf2921577m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 23.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 teraz chyba troche lepiej ..ucze sie pomału maciejon a ogród to Twoja pasja czy cos moze z zawodem super super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.09.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 teraz chyba troche lepiej ..ucze sie pomału maciejon a ogród to Twoja pasja czy cos moze z zawodem super superTeraz rzeczywiście widać. No, no - niezły zbiór. Ogród to nic "z zawodem". Jest to jedno z głównych zajęć człowieka, który zakończył budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 piękne grzyby Wojtku - gratuluje zbioru / suszymy obaj ta samą metodą :)/ piękne jesienne reminiscencje - z berberysem - Maćku ! prosze o częstsze zaglądanie wraz z okraszeniem postów zdjęciami a wogóle to teraz mamy tę piękną złotą jesień - kiedy słońce pozwala chodzic w dzień w koszulce z krótkim rękawem /nocą jednak przymroziło mi juz pomidory/ a pszczołom pozwala rozkoszowac sie spadzią ... poniewaz dzis jest dzień "zdjęciowy" to i ja pokaże "własne wyroby" II tura prac stolarskich - i ok połowa wyrobów II tury na zdjęciu http://img522.imageshack.us/img522/3679/szafa010qo3.jpg zaczałem ture trzecią - i sam jestem ciekaw co znów z tego wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 brzoza: zmniejsz format zdjęcia. Wydaje mi się, ze to tylko samo piękne drewno. Źle się jednak oglada tak duży format. A jeżeli chodzi o stolarkę, to chyba jestes zdolny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ... A jeżeli chodzi o stolarkę, to chyba jestes zdolny!!! dzięki Maćku za uznanie - przekaże stolarzowi ostrzejsze zdjęcie dla Ciebiehttp://img408.imageshack.us/img408/7704/szafa015eh3.jpg ławeczka z drewna cześni co do zdolności - mam w normie chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 24.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Alez tu dzisiaj cicho! brzoza: Dziękuję za ostrzejsze zdjecie i ... nie ma potrzeby, by Cię powtórnie chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 24.09.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Wasze budowlane poczynania śledzę na forum już od roku. Wreszcie zdecydowałam się dołączyć do Was. Nie ukrywam, że mam niewielką tremę (jak przed każdym wystąpieniem publicznym), ale mam nadzieję, że jakoś to będzie. Historia mojego domu jest długa i dość zawiła, więc nie będę jej tutaj opowiadać. W wielkim skrócie powiem jednak, że o domu marzyłam od zawsze. Niestety los sprawił, że musiałam opuścić swoje rodzinne strony ( ku mojemu WIELKIEMU ubolewaniu). W nowym miejscu zamieszkania nie chciałam kupować mieszkania, a tym bardziej domu. Wydawało mi się ,że dopóki nie mam tutaj własnego gniazda, to zawsze istnieje szansa na powrót do rodzinnego miasta. Jednak ta trwająca 6 lat "tymczasowość" w wynajętym mieszkaniu, a potem domu zmęczyła mnie na tyle że wyraziłam zgodę na budowę. No i oto jej początki ...... http://picasaweb.google.pl/NAJSK5/DOM1?authkey=VxBdJeprOJ0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 25.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 witaj w gronie forumowiczów najsk Prace u ciebie galopuja .domek piekny ale tez i bardzo duzy .powiedz cos wiecej co to za projekt no i gdzie budujesz okolica sliczna ... Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 25.09.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 witaj najsk i uchyl rąbka tajemnicy gdzie budujesz -okolica suuuuuper.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 25.09.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dziękuję za miłe słowa. Projekt to Z18 z pracowni STUDIO Z500 , wariant Z18LGL2w(FR bk) . Oczywiście dokonaliśmy niewielkich przeróbek: dodaliśmy piwnicę pod częścią domu, powiększyliśmy dolną łazienkę, zrezygnowaliśmy z pralni na parterze - zeszła do piwnicy, powiększyliśmy salon o powierzchnię planowanego tarasu w podcieniu - w trakcie budowy mąż stwierdził, że kiedyś w przyszłości nie pomieścimy u siebie córek i zięciów na niedzielnym obiadku (dodam że córki są w wieku 8,5, 6 i 3,5 roku ) . Taras będzie, ale pod dodatkowym zadaszeniem. Góra raczej bez zmian , z tym że zrezygnowaliśmy tam z jednej z dwóch łazienek. W mniejszej będzie garderoba przy pokoju jednej z córek. Powierzchnię nad garażem zaadaptowaliśmy na naszą sypialnię z garderobą oraz niewielki salonik telewizyjny łączący się ze schodami i korytarzem.Wyszedł projekt prawie indywidualny. Ale tak to czasem w życiu bywa. Dom rzeczywiście jest dosyć spory (218 m2 powierzchni użytkowej), ale i rodzina nie należy do najmniejszych 2+3. Każda z córek ma przy pokoju balkon i garderobę, tak by nie było kłótni czyj pokój jest fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 25.09.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Acha ! zapomniałam jeszcze napisać , że miejscowość , w której budujemy to "BRAMA PROWADZĄCA W BIESZCZADY" Czy domyślacie się , o jakie miasto chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 25.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witaj! Pooglądałem zdjecia z Waszej budowy no i poczytałem to co napisałeś. Dom wygląda imponująco. Działka też chyba niemała - jeżeli się nie mylę. Wasze budowlane poczynania śledzę na forum już od roku. Wreszcie zdecydowałam się dołączyć do Was.Cytuję to zdanie, bo zastanowiło mnie, dlaczego tak późno pokazujesz sie na Grupie. Napisz, proszę, dlaczego PS. A ta brama Bieszczad - nie wiem. Może Lesko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 25.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Może sanok??Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 brzoza: Dziękuję za ostrzejsze zdjecie i ... nie ma potrzeby, by Cię powtórnie chwalić witaj najsk może Zagórz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 25.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witaj najsk......może Przemyśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam serdecznie . Mam,y w gropie nowy quiz !! w/g mnie ani Sanok,ani Lesko czy Zagorz.Za brame Bieszczad to raczej Sanok jest uznawany,ale mi cos tu nie pasuje.wydaje mi sie,ze to cos na trasie Krosno-Sanok.Tak?? Sprytnie zrobilas te zdjecia -trzeba naprawde dobrze znac okolice zeby wiedziec.Witam Cie i ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 25.09.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A JEDNAK TO .... SANOK WYGRAŁA aga2302 , ALE I farida NIE MYLI SIĘ CO DO TEJ BRAMY BIESZCZAD . MOJE GRATULACJE! Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wiesz najsk,bo jesli Sanok to brama Bieszczadu,to ja mieszkam,mozna by rzec,na wycieraczce przed brama .Troszke wiec znam okolice ,a okolica na Twoich fotach wydala mi sie troszke za plaska jak na Sanok. MILUTKIEGO DNIA WSZYSTKIM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts