basiah2 11.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Teraz,to wyreczaja w tym inwestorow co niektorzy wykonawcy.Bez dodatkowej oplaty.Na szczescie . tak "z troski" o szcęście rodzinne na pewno to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A wiecie co znalazlam podczas grzybobrania ?? ha! zawilce kwitnace! masz jakies ulubione Farida? bo ja sie ostatnio ustawiłem na gąski /marynowane mniam / i kanie /smażone tez mniam :)/ a zawilce o tej porze roku ... ciekawa sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 11.10.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Teraz,to wyreczaja w tym inwestorow co niektorzy wykonawcy.Bez dodatkowej oplaty.Na szczescie . tak "z troski" o szcęście rodzinne na pewno to robią A jakze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 11.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A wiecie co znalazlam podczas grzybobrania ?? ha! zawilce kwitnace! masz jakies ulubione Farida? bo ja sie ostatnio ustawiłem na gąski /marynowane mniam / i kanie /smażone tez mniam :)/ a zawilce o tej porze roku ... ciekawa sprawa ... Zbierac czy jesc?? Jesc to nie wiem,bo nie smakowalam za wiele . A zbierac to uwielbiam czas jesiennych podgrzybkow.Tych ciemnych.Kiedys jezdzilam kilometrami(czasem ze 250) zeby pochodzic po zielonych dywanikach mchu i ciachac te sliczne brunatne ,mlode lebki...Pewnie kochalabym tez ciachac takie łąki prawdziwkow,ale nie dane mi bylo . A zawilce o tej porze zeczywiscie dziwnie wygladaja.byly tylko 2-dziwaki jakies . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 11.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nie wiem dlaczego to zdjęcie ma podpis "Wybawiciel" http://www.maciejon.republika.pl/images/wybawca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 11.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Help, pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM UŁOŻONE JUŻ OK 60% DACHÓWKI NA DACHU, A POZOSTAŁA CZĘŚĆ JEST JUŻ WNIESIONA NA GÓRĘ..... I TU OKAZAŁO SIĘ ŻE NA CZĘŚCI UŁOŻONEJ SĄ RÓŻNE ODCIENIE DACHÓWKI.Zgłosiłem [problem sprzedawcy, ten poinformnował producenta. i w rezultacie odwiedził mnie przedstawiciel producenta, który zakwalifikował całość do wymiany. nowa dachówka ma przyjechać w poniedziałek. Ludzie którzy mi układali poszli na inna budowę. Potrzebuję ekipy na "gwałt", która ściągnie tą ułożoną (idzie do zwrotu) i położy nową. Są wykonane wszelkie obróbki dekarskie i orynnowanie, wstawione okna dachowe. płaci producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nie wiem dlaczego to zdjęcie ma podpis "Wybawiciel" http://www.maciejon.republika.pl/images/wybawca.jpg juz za samą "tarcze" należało im łby poukręcac ... dzielny chłopiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 12.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 dzielny chłopiec ... ciiiiiiiiiiiiiiii trzeba uważać, bo zaraz jakieś CBA, CBŚ, BOR, FBI i inne różne takie tam wpadną na forum.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania P. 12.10.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam wszystkich utrudzonych na placu boju!tak wygląda mój domhttp://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/szmaragd/wizualizacja.php?obrazek=http://www.krajobrazy.com.pl/domki/szmaragd/szmaragd_widok1b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 12.10.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witaj gdzie budujesz? (bo chyba jeszcze nie wybudowałaś? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Aniu.P, jeśli napiszesz podany adres domku w tej formie: http://tiny.pl/14kh, strona wróci do normy i przestanie się rozciągać. A Szmaragd bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voti 12.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam Możecie mi podesłać ma PW informację o ekipach z podkarpacia, które budują solidnie (Ytong) Pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam Możecie mi podesłać ma PW informację o ekipach z podkarpacia, które budują solidnie (Ytong) Pozdraiam witaj wg mnie najsolidniej buduje własciciel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 14.10.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Kochani mam pytanie Dopiero zaczynam przygodę z budową włsanego domu. Koparkowy zdjął humus z miejsca gdzie ma być dom. Ślicznie go ułożył w rogu działki, ale.... Jest tego bardzo dużo bo mam duży dom po obrysie i tak sobie myślę czy mogę zostawić w spokoju ponad 2 metrową górę humusu czy coś z nią zrobić ???? Tak sobie może leżeć do wiosny ????Czy potem moża go wykorzystać?? Proszę, pomożcie. pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 14.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ................. Tak sobie może leżeć do wiosny ????Czy potem moża go wykorzystać?? Proszę, pomożcie Chyba moze lezec .A jesli wiesz,ze nie bedziesz go potrzebowala mozesz go oddac(odsprzedac) .Sama bym wziela,gdyby nie bylo daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.10.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 witam dla wszystkich co beda budowac wypozyczalnia rusztowań res-almetal.Okulickiego 18 telefon 017-863 23 85,873 36 47 acry 100,125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 14.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ....Tak sobie może leżeć do wiosny ????... Tak długo leżał na miejscu Twojego przyszłego domu, że tych kilka miesięcy "obok" nie zrobi mu różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania P. 14.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 a ja chciałabym wam pokazać mój nowo pokolorowany domek!http://karfil.fotosik.pl/albumy/290647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ...zostawić w spokoju ponad 2 metrową górę humusu czy coś z nią zrobić ???? Tak sobie może leżeć do wiosny ????Czy potem moża go wykorzystać?? Proszę, pomożcie. pozdrawiam Renata a fundament kiedy zamierzasz kopać?a ja chciałabym wam pokazać mój nowo pokolorowany domek! http://karfil.fotosik.pl/albumy/290647.html ładny witaj gdzie budujesz? (bo chyba jeszcze nie wybudowałaś? ) a ja przyłaczę sie do pytania basih2 i zapytam gdzie wybudowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2007 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 przedwczoraj uruchomiłem sezon grzewczy ...a jak z grzaniem u Was ?(za oknem rano juz zdecydowany minus ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts