sebo8877 26.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Baru - gratuluje - ja siedzenie będe miał na wiosnę - jak dojada jakims czyms czym mi to przywiozą Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Słoneczko! Dzięki, ale to zostało wczoraj przeszukane. Muszę dzisiaj coś dalej szukać, bo tak przed świętami chciałabym... I jeszcze jedna rzecz... Jak patrzyłam sobie rekreacyjnie w stronę mebli, zwróciłam uwagę, że ławy to teraz niziuteńkie robią! Taż 45cm to stanowczo za nisko! Nasza obecna ława - przepotopowa cokolwiek, hand made ma 63cm wyskości i jest ok. Jak będzie coś niższego to garba będę mieć, a Nadia już na bank wszystko z niej zmiecie ogoniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.11.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Baru, będziemy jednak odwiedzać BRW w pierwszej kolejności, mimo że ich meble nie mają opinii zbyt trwałych. Ale są ładne, np. Indiana i kuchnie typu Royal Brzoza, domek stoi i czeka do wiosny, natomiast wewnątrz prąd rozprowadzony i teraz urzęduje tam instalator http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/dom_listopad1.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/dom_listopad2.jpg Na tym zdjęciu widać stary domek, w którym jeszcze mieszkamy: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/dom_listopad3.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/dom_listopad4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Słoneczko! Tak na pierwszy rzut białka, to z zewnątrz podobne mamy chałupki - dach mamy prostszy - nie ma lukarn, jest tylko nad gankiem "dodatkowy" daszek (rany! jak się to fachowo nazywa?) I widzę, że na budowę nie macie daleko Trzymam kciuki za dobrze zrobione instalacje. Przemyśl dobrze, gdzie gniazdka zrobić, bo potem sobie w brodę będziesz pluła, jak trzeba będzie trzy razy przepinać odkurzacz, żeby dół odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A może Wy macie jakąś fajną serię? Poitrzeba nam 3 pojedyncze zwisy, jeden kinkiet, stojącą podłogową i stojącą małą, taką żeby postawić na szafce.Może zainteresuje Cie oferta tej firmy. http://www.tekielak.pl/glow3.swf Jest to oświetlenie stylowe jednak dość zróznicowane (np. w salonie mamy serię DELUX patyna). My kupowaliśmy bezposrednio u nich. Wyszło 40% taniej niż ceny np. w salonie meblowym Agata w Warszawie Baru, będziemy jednak odwiedzać BRW w pierwszej kolejności, mimo że ich meble nie mają opinii zbyt trwałych. Ale są ładne, np. Indiana i kuchnie typu Royal Nasze wszystkie meble to BRW (Bawaria i Imperor - kuchnia). Co do trwałości nie mamy uwag, bo użytkujemmy je dopiero 1.5 roku. Jakośc wykonania nie budzi najmniejszych zastrzeżeń. Spotykaliśmy się i my z negatywnymi opiniami o jakosci BRW lecz ich oferta jest bardzo różnorodna. Widzieliśmy u nich też i takie meble, że ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dzięki Maciejon! Już gnam oglądać... A nie wybieracie się gdzieś w nasze strony? Bo u nas już usiąść wygodnie można w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Od czasu jak pojawił się u nas pies a raczej suczka nie jeździliśmy tak daleko. Może bedziemy jechac w grudniu do Rzeszowa. Z suczką. Nasze dotychczasowe doświadczenia z bycia z nią u kogoś są lekko "porażające" (słowo z poprzedniej epoki ). Jest ona niezwykle żywa (tak zresztą jak pisałaś kiedyś!) i ... Zresztą wiesz jak to jest z młodym psem A jezeli jest drugi pies to jest szaleństwo - mamy i takie doświadczenia. Nie mniej: "co się odwlecze to nie uciecze" I dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Maciejon! Ja tam psiara jestem i harce psów mnie nie ruszają - o ile szkło się nie sypie Jak zacznie być zbyt gorąco to otworzymy im drzwi na ogród i hulaj dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Maciejon! Ja tam psiara jestem i harce psów mnie nie ruszają - o ile szkło się nie sypie Jak zacznie być zbyt gorąco to otworzymy im drzwi na ogród i hulaj dusza No to nie chcałabyś widzieć mojego parerasa co wyczynia w tzw stanie "hulaj dusza" Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Sebastian! To co on wtedy wyprawia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Sebastian! To co on wtedy wyprawia?! On ma ADHD (czy cos podbnego ) - jak dostanei szału to zapierdziela po chałupie tam i spowrotem, szeka, skacze porostu istna zawierucha - (podejrzewam ze to z radości - zachowuje się tak czasami jak wracamy po dłuższej nieobecności) Ziemniaki - potrafi nawet skubany kopać ; nie mówię o sytuacji kiedy spotyka się z koleżanką mieszkajacą niedaleko (na sex jest za malay:) - tyle czasu ile jest u nas tyle czesu ganiaja do upadłego - wody w misce nie nadanrzam uzupełniać :):) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 26.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Zdesperowani poszukujemy dekarzy z podkarpacia. Nasz obecny steruje nami ile tylko wlezie. Budujemy w Rzeszowie. Jesli znacie jakichs dobrych dekarzy obecnie bez zlecenia to bardzo prosze o wiadomosc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Słoneczko - ładny domek, gratuluję postępu prac !do do dekarza - nie mam takowego na podorędziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A ten dekarz ma być do blachy czy do dachówki ?? Do blachy mógłbym polecić (mój sasiad robi w firmir która kryje dachy) blache robią oK - co do dachówek sie nie wypowiem Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 27.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 witam Potrzebuje solidna firme ktora zajmuje sie robieniem i instalacja kominkow.Czy zna ktos godna polecenia?Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 sam zrobiłem instalację tak wiec nikogo nie polece Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 nie robiłem kominka - dlatego nie polece kominkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 28.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam wszystkich zima mnie dziś zaskoczyła, w efekcie spóźniłam się do pracy i jeszcze teraz siedzę na necie. Moje zdanie na temat firm kominkowych Oba już zna. Życzę owocnych poszukiwań. A dekarzy godnych plecenia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 28.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Potrzebuje dekarza od dachowki, a i zaczal mnie tez sterowac facet od komina klinkierowego. Ach Ci wykonawcy zawału przez nich mozna dostac. Tak dobrze nam szła ta budowa i ... zdechło. Mam nadzieje ze mimo wszystko uda sie przykryc dom przed nowym rokiem. Jezdzimy teraz za wycena okien. Ktore polecacie - Bylam w KSM, Vidok i MS pomorska fabryka okien - maja super tylko cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Dlaczego Komin Z klinkieru - znów będzie płacz!!!!!! Okna - próbuj Pamoplast - dobra jakoś super cena - bynajmniej u mnie tak było Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts