Gość 30.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 cos podobnego ... musze i spróbowac z tą cytryna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 moja psinka bardzo lubi cytryny, oblizuje się i czeka na jeszcze. a ponoć to miało ją oduczyć żebrania przy stole. No właśnie - chyba nie oduczyło mojego. delej będzie cympiokiem Tylko chowajcie walerianę (jeżlei ktoś jeszcz ową posiada) - bo pies sie wścieknie - zeżre i zniszczy wszystko wszystko by się do niej dostać !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a ja myślałam, że tylko koty wariują za walerianą....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.11.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a ja myślałam, że tylko koty wariują za walerianą.......Też tak myślałem. Nie będe jedank sprawdzał, czy to prawda Co do cytryny - spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a ja myślałam, że tylko koty wariują za walerianą....... Tak sie złożyło że miąłem waleriane w piwnicy..... Przyszedł tylko raz i o mało nie oszalał Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.11.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a ja myślałam, że tylko koty wariują za walerianą....... Tak sie złożyło że miąłem waleriane w piwnicy..... Przyszedł tylko raz i o mało nie oszalał Sebo8877Jak to dobrze, że nie mam piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 30.11.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ja piwnicy również nie mam, czyli mogę być spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msz1 30.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ja piwnicy również nie mam, czyli mogę być spokojna. Witaj Aneto. Wysłałem Ci wiadomość na priva, czy doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 01.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witaj msz1 wiadomość doszła, tylko chwilowo nie mam mojego aparatu w domu, ma wrócić w poniedziałek. Początkiem tygodnia możesz spodziewać się ode mnie wiadomości. Mam pytanko, czy łatwo nauczyć się jeździć na nartach? W piątek wybieram się w góry i nie wiem czy wypożyczać sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 01.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 No na nartach to różnie moja zona sie nie nauczyła ,,hhhm łatwiej poszło jej na desce miłego wypadu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 02.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witaj msz1 Mam pytanko, czy łatwo nauczyć się jeździć na nartach? W piątek wybieram się w góry i nie wiem czy wypożyczać sprzęt. Wypożyczaj śmiało! Ja bardzo długo twierdziłam, że to beznadziejny przypadek (ja i narty), a tu w zeszłym roku zobaczyłam jak mój 4-letni smyk sam zjeżdża, wyjeżdża i tylko po kasę do mnie skręca dotarło do mnie, że i ja się nauczę i faktycznie to wielka frajda. Grunt to motywacja! Nie odzywałam się znowu czas jakiś, ale już będę na bieżąco. Mogę znów donieść z placu boju?, budowy? z domku: póki co mam dostęp do świata i najważniejsze, jak donosiła Wam już Bacha: "Ale Aldio to ma fajnie ... od wczoraj już jest po ;D" MAM CÓRĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.12.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 i najważniejsze, jak donosiła Wam już Bacha: "Ale Aldio to ma fajnie ... od wczoraj już jest po ;D" MAM CÓRĘ! GRATULUJĘ!!!!! jak duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Aldio gratulacje ! co do nart - mysle, ze do tego sportu potrzebny jest spore wytrenowanie jesli sie wystartuje "z marszu" - moga trafiac sie kontuzje lub złamania ... a wogóle to gęsi za wodą, kaczki zawodzą ... ptasia grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.12.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witaj msz1 Mam pytanko, czy łatwo nauczyć się jeździć na nartach? W piątek wybieram się w góry i nie wiem czy wypożyczać sprzęt. Wypożyczaj śmiało! Ja bardzo długo twierdziłam, że to beznadziejny przypadek (ja i narty), a tu w zeszłym roku zobaczyłam jak mój 4-letni smyk sam zjeżdża, wyjeżdża i tylko po kasę do mnie skręca dotarło do mnie, że i ja się nauczę i faktycznie to wielka frajda. Grunt to motywacja! Nie odzywałam się znowu czas jakiś, ale już będę na bieżąco. Mogę znów donieść z placu boju?, budowy? z domku: póki co mam dostęp do świata i najważniejsze, jak donosiła Wam już Bacha: "Ale Aldio to ma fajnie ... od wczoraj już jest po ;D" MAM CÓRĘ! Gratuluję najserdeczniej mamie no i tacie też - zdrowia dla Was wszystkich życzę w tej zakichanej aurze . Napisz cos więcej ile waży, ile mierzy czy na cycu czy na sztucznym ??? itp ???- temat dla mnie pomału na czasie Ta pogoda to mogłaby se dać siana - albo w jedną albo w druga stonę!!!! bo nerwicy można dostać !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.12.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 MAM CÓRĘ! Serdeczne gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msz1 03.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witaj msz1 wiadomość doszła, tylko chwilowo nie mam mojego aparatu w domu, ma wrócić w poniedziałek. Początkiem tygodnia możesz spodziewać się ode mnie wiadomości. Dzięki Aneto. A czy wstawiałaś 2 zdjęcia domu w tarninie na forum Archonu? Jeżeli tak to muszę powiedzieć że bardzo podoba mi się twoja wersja wykończenia na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Aldio! Gratulki!! Sebastian!! hehehe - widzę, że na razie chłoniesz teorię... obyś mógł ją godnie wykorzystać w praktyce . Jakby co - to dzwoń, ja to juz przechodziłam kilka razy A do szkoły rodzenia sie wybieracie? Aneta! Najgorzej jest na początku nauczyć się wstawać jak sie klapnie na tyłek w tych sztywnych butach narciarskich. A potem to juz jakoś leci - najczęściej z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 03.12.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ............ Najgorzej jest na początku nauczyć się wstawać jak sie klapnie na tyłek w tych sztywnych butach narciarskich. A potem to juz jakoś leci - najczęściej z górki Baru,Fachurzyco mila,a powiedz mi,czym rozni sie kurtka narciarska od snowbordowej.Bo za moich czaow... Jeszcze moja mini uwaga to taka,ze jesli sie jedzie po raz pierwszy to fajnie jest wypozyczyc buty troche wczesniej i troche oswoic sie z nimi w domu. Gratulacje dla Mlodej Mamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 do łikendu zostało juz tylko 3 dni - znaczy z górki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Baru- Szkoła rodzenia tak -bo w planach jest rodzenie z moją żonką Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts