januszek 24.02.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 wiesz w zasadzie kominy dwuścienne są robione z myslą o zewnątrz w środku jeśli masz jakąś antresolę lub wysoki salon (bo tam będzie kominek) ja bym zostawił nieobudowany taki element ozdobny architektoniczny, a i grzał by ,ale jeśli masz zamiar toto obudować to może lepiej zakup systemowy komin np: z zapelu boguchwała, nie wiem jak cenowo z tym darco ale wydaje mi się że taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.02.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam Was serdecznie. Bardzo się cieszę , że udało się Wam spotkanie. Z bólem serca musiałam sobie odmówic tak wspaniałej imprezy. Następnym razem postaram się stawić . Jestem w tej chwili ogarnięta szałem wybierania płytek, terakoty, wanien kibelków itp. Powiedzcie mi moi drodzy gdzie w Rzeszowie sa te rzeczy w w najlepszych cenach , bo ja znam tylko BOZ-a i Merkury Market. Szkoda że nie są czynne w niedziele , bo wtedy mam njwięcej czasu na zakupy. Witam nowego budowniczego podkarpacia JANONA. Ale wam zazdroszczę, że widzieliście się w realu. Czy były skóry i kominek trzaskajacy? To do Januszka oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Żałuj żałuj a masz czego płytki ? to na takim etapie jesteś? ja kupuję płytki w legacie (mały salonik na siemieńskiego) w miarę tanie te polskie (bo inne ) mają też ceramikę a poza tym to RCMB ul przemysłowa nomi też przemysłowa (czynne w niedzielę) market MRÓZ podkarpacka( też czynne w niedzielę) autometal na lwoskiej (na przeciwko szpitala) więcej nie pamiętam skóry były i kominek trzaskający też, ależ było gorąco nie było tylko striptizu w wykonaniu Tatanki (obiecanki cacanki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.02.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Januszek. Podaj mi dokładny namiar na market Mróz. Czy tam duży wybór tego wszystkiego? Jak w Merkurym czy Bozie? Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.02.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 wiesz gdzie jest dąbrowskiego kończy się ona takim skrzyżowaniem z obwodnicą ( ) i tu się zaczyna podkarpacka ulica na trasie wylotowej na krosno za tym skrzyżowaniem jakies 200m po prawej stronie naprawdę tródno nie trafić czy duży wybór sama powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 24.02.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam i uważaj jak będziesz opuszczać sklep bo dużo wypadków. Ja tak z pewną nieśmiałością o zdjęcia chciałbym zapytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 24.02.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie ! JANUSZEK - OCZYWIŚCIE PRZEKAŻE POZDROWIENIA OD WSZYSTKICH Z ORGANIZACJI MOJEJ MAŁŻY A OD CIEBIE SPECJALNIE SIĘ POSTARAM Z BAJEREM HAHA. JAZON - jak interesuje cię sprawa rekuperacji lub ogrzewania nadmuchowego w połączeniu z kominkiem to jestem gotowy do odpowiedzi na wsie pytania.Co do komina to możesz też kupić wkładkę i obsypać karamzytem ale tak jak Januszek mówi odprowadzenie skroplin musi być. PATY - co do płytek luknij do DANEXU w Budziwoju czasem mają odjazdowe ceny i wybór, są mistrzami świata w sprowadzaniu końcówek serii od producenta. SŁAWEK - cieszymy się z żoną i z Anetą że teściowa cię nie zmogła, ale poznawszy cię trochę to nie mogła. DO WSZYSTKICH - jakbyście mieli mojej żonki lub moje fotki to proszępuście na adres emila taki - [email protected] Pozdrawiam wszystkich i wirtualnie całuję wszystkie piękne Panie Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 24.02.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 no dość tym urlopowym fanaberiom, koteckowi robimy pa pa... no, może nie do końca, postanowiłem otworzyć... IZBA PAMIĘCI KOTECKA http://www.gif.marktrad.pl/382koteczek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 24.02.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Do Janona ! Wpisuję sie do księgi pamiatkowej Miłośników Zboczonego Kotka Koteczku jestem tobą zauroczona.Pozdrawiam- Tampiko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.02.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie Milusińscy.Korzystam z uprzejmości mojej koleżanki (psiapsiólki - jakie u - jak myślicie?), tylko po to, żeby jedno słówko rzucić na Forum. Cudnie było, prawda? Musimy to powtórzyć. Odezwę się w poniedziałek. Buziaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniaz 24.02.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie Podkarpatczycy Przyjmiecie jeszcze jedną do grona? Również buduję domek. Ładny, w ładnej okolicy... Nad rzeczką, opodal krzaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 24.02.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 DANIAZ !Witamy piękniście.Przyjmujemy Cię do naszej paki A gdzie jest ta ładna okolica, rzeczka i krzaczek?Może coś więcej się dowiemy [/b]ANIKA ! a jednak jesteś uzależniona /od forum/Pa, buziaczki. Do Wszystkich Wyobrażcie sobie ,że pan Papliński na spotkaniu w W-wie mówił o tym że nasza grupa spotkała sie w sobotę w Rzeszowie. Sławni jesteśmy nawet na salonach o nas mówią Pewnie jak pan Papliński przeczyta nasze relacje ze spotkania to napewno zapragnie się z nami spotkać za rok w Rzeszowie Nasze spotkanie było niepowtarzalne, taki podgórski klimacik - no nie? Luknijcie na posty z W-wy w mowie p.Paplińskiego o klubach budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 24.02.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 No pewnie przyjmiemy im nas więcej tym lepiej, pokażmy że podkarpackie rządzi świetnie się składa, bo akurat 2 dni temu dołączył do nas taki nowy facet z koteckiem, a jak ty dołączysz to się wyrówna poziom dziewczynek i chłopców mam nadzieję, że ta rzeczka nie wylewa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 24.02.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie. Tu jak zwykle niezawodna druga zmiana ) Witaj Daniaz, powtarzam, gdzie ta rzeczka, bo jak tez mam ją niedaleczko , tylko którą? Tampiko, no gdzież za rok spotkanie? Za rok, to takie podumowujące juz bedzie, kto ile wykonał. Ja jak juz mówiłam, mogę pokazać z mężem ( który teraz żałuje, ze nie był ) ile zrobiliśmy i niedelikatnie powiem odwalta się od striptisu, bo ja sie przywalę do waszych skór. Łogień był, a juści, a skóry???? A przytulanie sie do nich? NNOOO Anika!!!!!!!!!!! Wracaj szybko ) Wszyscy czekamy na foto Dla wszystkich - nocne ciepłe pozdrówka, choc na dworze znów mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 25.02.2004 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witaj trzecia zmiano dzieci śpią /parka/ małżowina usnęła czytając Twój Styl mam czas na uzupełnienie zaległości /nieustannie brykając/ skąd się wziął Janon - w moim przypadku kombinacja liter z imienia i nazwiska. kiedyś chciałem zmienić na Jazon, ale się Argonauci nie zgodzili... znak zodiaku Baran i mam nadzieję, że to nie ma związku z tym że rozpoczynam budowę... Tampiko Reniu dzięki za zaproszenie na imprezkę, chętnie bym trochę pobrykał i za wpis do księgi, kotecek tego Ci nigdy nie zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 25.02.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Tatanka napisałmogę pokazać z mężem ( który teraz żałuje, ze nie był ) ile zrobiliśmy i niedelikatnie powiem odwalta się od striptisu, bo ja sie przywalę do waszych skór. Łogień był, a juści, a skóry???? A przytulanie sie do nich? NNOOO Pijąc poranną kawę omal się nie zachłysnęłam- ze śmiechu Tatanka! trza budować a nie balować ale na to drugie ja na to jak na lato [/b]do Janona znak zodiaku Baran i mam nadzieję, że to nie ma związku z tym że rozpoczynam budowę... -Oj ma ma- Baran Ci to mówi Kochaniwybaczcie mi to pogrubianie ale jeszcze śpię jak chcecie te zdjęcia przyślijcie mi na priv Wasze adresy.ale uprzedzam zdjęcia b,jakie i mało/w tym nie okazałam się być dobra /Liczę na Anikę/ jej pewnie będą udane/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 25.02.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witajcie, witajcie. Cieszymy się, że do nas dołączyłaś Daniaz Widziałaś nawet w stolycy o nas mówili. Tampiko muszę się do czegoś przyznać.......... Przez 3 dni odpierałem ataki mojej córki na ten piękny pierniczek-domek, który otrzymaliśmy od Ciebie ale wczoraj już nie wytrzymałem. Zjedliśmy dach Był pyszny Od jutra biorę urlopik (jak się da to do końca przyszłego tygodnia), który oczywiście wykorzystam na prace na budowie. Już się nie mogę doczekać. A w domku cieplutko. Niedźwiedź grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 25.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Januszek, masz rację Zapel jest o 10% tańszy muszę jeszcze pokombinować czy wkład metalowy czy ceramiczny ponoć metalowe są przyjemniejsze w eksploatacji-łatwość czyszczenia i mniej się brudzą tak mówią na mieście, ale poszukamy co na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 25.02.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Taa nocna zmiana i puściutko ludzie kochane pościcie od komputerów czy dopijacie kefiry no to ide przewinąć małego, a jak wróce to... to no nie drugi raz go nie będę przewijał maski gazowe włóż! dobra ide wyrzucić pieluchyhttp://www.gif.marktrad.pl/rozne/70.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 26.02.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witam Wszystkich Janon napisał: kochane pościcie od komputerów czy dopijacie kefiry Co się dzieje ? czyżbyście od wczoraj weszli w post W wielkim poście trzeba zaprzestać wszystkiego na P ale posty można pisać. To nie grzech Renia Gdzie się podziewasz? Pewnie "rozgryzasz" kolejne ekipy budowlane RS A Ciebie co? znowu zasypało Brzoza Sypnij jakąś poezję cobyśmy się przygotowali do wiosny - Maj za pasem A może macie perturbacje żołądkowe po tych pierniczkach Wybaczam wszystkim łasuchom że zjedli pierniczki I piszcie coś!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts