jonasz 05.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 a jeśli chodzi o sprawy budowlane to po dłuższej nieobecności śpieszę pochwalić się, że wylewki zrobione zostały w listopadzie zgodnie z planem. Wprawdzie trochę sypało ale ekipę mogę pochwalić bez wyrzutów sumienia.Jutro instalacja gazowa wewnętrzna, pojutrze drzwi wejściowe.PozdrawiamJonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 05.12.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ale mi wstyd że wczorajszym solenizantkom nie złozyłem życzeń. Troche tych Baś tu mamy tak więc proszę Was o wybaczenie W ramach mojego niedopatrzenia malutki prezencik (tylko dla Was kochane Basie) Och.. taki sernik...(bo johnniewalker nie dla mnie narazie.. ... Spóźnienie zostaje Ci wybaczone Sebo... Dzięki http://bd.lilypie.com/U0C7p2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 05.12.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Wiedziałem; wiedzialem; wiedzałem - że o kwiatach, ciastkach i gorzalce nikt mówił nie będzie Wam to tylko sex we głowach Sebo8877 Nam?? Nam? . !!My tylko o pasmanterii,o zameczkach.Krawcowa jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 05.12.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A mnie chwilke nie bylo na forum i wroce do tematu komina z klinkieru. Ja nie mam tak jak to sie zwyklo robic ze dół cegła zwykla a od dachu klinkier. Ja mam oba kominy Scheidla i obmurowuje je klinkierem na takiej wybetonowanej podstawie. Niedługo zrobie zdjecia to bedzie widac. Wyszly kolosy ale moim skromnym zdaniem ładne kolosy. Chociaż wiem ze o gustach sie nie dyskutuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 05.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witam Wszystkich. Jeszce tutaj nie zaglądałem, a jesteście z moich okolic A skoro większości "jedno" na myśli to tez cos podrzucę http://i16.tinypic.com/6t2nlld.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ... Niedługo zrobie zdjecia to bedzie widac. Wyszly kolosy ale moim skromnym zdaniem ładne kolosy. Chociaż wiem ze o gustach sie nie dyskutuje. Pozdrawiam zdylatowane od scian i stropu ? przymocowane do dachu ? bo jak to wiatr rozchwieje ...Witam Wszystkich. Jeszce tutaj nie zaglądałem, a jesteście z moich okolic ... witaj Listek - wydaje mi sie ze do kadiya masz blisko dostaliscie juz cos od Mikołaja ? ja rózge ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 06.12.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 no chyba coś dostaniemy pustaki maja mam dziś przywieźć jak tam wasze prezenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ... jak tam wasze prezenty??? no juz lepiej własnie wydzwoniłem w "Super Nowościach" 6 filmów czyli Mikołaj sie zrechabilitował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 06.12.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 dostaliscie juz cos od Mikołaja ? Ja Mikołaja sobie sam rano zrobiłem. 5kg młot w rękę i przed pracą 3 godzinki rozbijania ściany ceglanej i stropu ceglanego (łukowy czy jakos tak). Zobaczymy co od Mikołajki wieczorek dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ... Zobaczymy co od Mikołajki wieczorek dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 07.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Hej!! Ilez mozna rozpakowywac prezenty!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechol 09.12.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich i na początek serdecznie pozdrawiam. Zamierzam na wiosnę 2008 ruszyć z budową domku - projekt smolik. Czy posiadacie namiary na ekipę budowlaną (oczywiście solidną; godna polecenia) - nie wiem czy nie zabrałem się za późno za poszukiwania, no ale cóż - lepiej późno niż wcale. Będę wdzięczny za informacje. PozdrawiamPoczątkujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 09.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam wszystkich podkarpowiczów!!!!! My tez jestesmy z podkarpacia, okolice Krosna . Mamy pytanko, czy orientuje sie ktos w plycie legalett?Czy sa w naszych okolicach ekipy,ktore wykonuja takiego rodzaju fundamenty? Moze jest wsrod Was ktos ,kto wybral ten rodzaj fundamentu i jest chetny aby podzielic sie doswiadczeniami??? My sie narazie zastanawiamy, ale na wiosne chcemy zaczac, wiec duzo czasu nie ma a nadal sie nie mozemy zdecydowc... Dopiero fundamenty, a juz takie dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 witajcie grzechol i dormarnie mam ekip do polecenia ale o legalecie moge podrzucic linkLegalett - doświaczenia mieszkańcówmiłego budowania zyczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.12.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 dormamr - nie bój żaby - tych problemów do rozwiaznia będzie jeszcze miliony Pozdrawiam wszystkich z nowym tygodniem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 10.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 MAM CÓRĘ! Gratuluję najserdeczniej mamie no i tacie też - zdrowia dla Was wszystkich życzę w tej zakichanej aurze . Napisz cos więcej ile waży, ile mierzy czy na cycu czy na sztucznym ??? itp ???-Sebo8877 Sorki, że tak późno odpowiadam, ale wybaczycie "młodej mamie", otóż właśnie 4 grudnia okazało się, że ten dostęp do sieci to podpucha, ale Córę mam naprawdę, a zdjątka na dowód. Córeczka ma na imię Helenka, urodziła się 21.11 o 9.20, ważyła 3,20 kg, 54 cm długa, a wyglądała tak: http://images32.fotosik.pl/74/259388e5c049f9d0m.jpg Wygląda na to, że ma o wszystkim własne zdanie, nie słucha mamy nic a nic. W brzuszku tłukła mnie głową po żebrach, a do świata ustawiła się pupą i nie chciała się odwrócić - więc urodziła się przez cięcie cesarskie Je oczywiście tylko z cycusia i tylko wtedy kiedy ona chce, bo szybko zasypia i za nic nie chce otworzyć dziuba. Jest bardzo grzeczna, śpi około 22 godzin na dobę, jak jest głodna to się wierci (co 3 godziny), ale oczki otwiera tylko czasem. Bardzo się cieszymy z tego, że starszy brat też ją uwielbia. Tutaj Helenka z Ciocią Basią: http://images34.fotosik.pl/75/33fef3b33aa5d869m.jpg Wszystkim Barbarkom spóźnione, ale szczere Najlepsze życzenia imieninowe zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. A Cioci Basi jeszcze całusy urodzinkowe, a wszystkim Nowym Rodzicom by oczekiwanie i narodziny były wspaniałym szczęśliwym przeżyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ...A Cioci Basi jeszcze całusy urodzinkowe, a wszystkim Nowym Rodzicom by oczekiwanie i narodziny były wspaniałym szczęśliwym przeżyciem. czemu przy zyczeniach dla Cioci Basi jest kotek ... ? wracając do mertum czyli Twojej córeczki Aldio myslę, ze będzie to ktoś wyjątkowy ... dlatego ze Helenka urodziła sie na przełomie dwu znaków /skorpiona i strzelca/ a ludzie urodzeni w takich momentach /na dodatek urodziła sie rano/ bywaja wyjątkowi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 10.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wygląda na to, że ma o wszystkim własne zdanie, nie słucha mamy nic a nic. czyli dziewczyna z charakterkiem ciekawe co będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 11.12.2007 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 aldio GRATULACJE najserdeczniejsze takie maleństwa to są rozbrajajace szkoda tylko że tak szybko wyrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 11.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ...A Cioci Basi jeszcze całusy urodzinkowe czemu przy zyczeniach dla Cioci Basi jest kotek ... ? ... .. że sie wtrące.. to nie kotek tylko niejawne podanie mojego nazwiska Pozdrawiam wszystkich z rana. Czy Wam też sie chce tak okropnie spac? taki dzien? U nas właśnie panowie wylewaja beton pod brame garażową, myślicie że dobrze robimy że teraz jeszcze brama i kostka? Całe ogrodzenie juz pewnie na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts