Baru 11.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 U nas właśnie panowie wylewaja beton pod brame garażową, myślicie że dobrze robimy że teraz jeszcze brama i kostka? Całe ogrodzenie juz pewnie na wiosne. Kostkę my też robiliśmy o takiej porze. I miewa się ninajgorzej... tzn są miejsca, gdzie można by było poprawić ale jakoś nie mamy ochoty chandryczyć się z firmą. Wniosek prosty - skoro nam się nie chce - nie ma strasznych nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 .. że sie wtrące.. to nie kotek tylko niejawne podanie mojego nazwiska acha .... .. Pozdrawiam wszystkich z rana. Czy Wam też sie chce tak okropnie spac? taki dzien?.... B@ha, taki dzień, nawet klikac nie mam siły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 11.12.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 B@ha, taki dzień, nawet klikac nie mam siły ... aha.. to ide spac. mam tę wyższość, pewnie nad cześcią z Was że moge teraz sie drzemnąć bo jeszcze 2 miesiace chorobowego przede mną http://bd.lilypie.com/U0C7p2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 11.12.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Macie namiary na sprawdzone hurtownie z mat. bud. w podkarpackim? czy macie jakieś "zestawy" hurtowni, gdzie porównujecie ceny? Jakoś ceny maxów zaczynają niepokojąco szybować w górę...a coraz trudniej znaleźć je na stanie składów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 B@ha, taki dzień, nawet klikac nie mam siły ... aha.. to ide spac. mam tę wyższość, pewnie nad cześcią z Was że moge teraz sie drzemnąć bo jeszcze 2 miesiace chorobowego przede mną http://bd.lilypie.com/U0C7p2.png Moja tez już siedzi na chorobowym odpoczywa i zbiera siły do najważniejszego sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 B@ha, taki dzień, nawet klikac nie mam siły ... aha.. to ide spac. ... Tobie to dobrze ... najgorsze jest to ze nie ma sie kiedy /przy takiej pogodzie/ doładowac melatoniną ... Jakoś ceny maxów zaczynają niepokojąco szybować w górę...a coraz trudniej znaleźć je na stanie składów. to kupuj maxy u producenta cement /kiedys/ opłacało sie kupowac w przesypowni cementu w Boguchwale - a nie na składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 11.12.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 U producenta niestety jeszcze drożej, dzisiaj sprawdzałem U220, Hadykówka 4,20; Harasiuki 4,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 U producenta niestety jeszcze drożej, dzisiaj sprawdzałem U220, Hadykówka 4,20; Harasiuki 4,00. nastapiła dziwna praktyka, skład który sprzedaje duzo dostaje łapówke zwaną upustem, bonusem, wycieczke na karaiby czy ekstra materiał na budowe 1 czy 2 domów ... i taka łapówka w swietle prawa jest legalna ... dlatego taki cyrk z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 11.12.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dotarłem do składu w mazowieckim, który we wrześniu po tańszych cenach nakupił materiału z różnych cegielni w Polsce - teraz to rozsprzedają z zyskiem. Ale na to mogą sobie pozwolić pewnie tylko większe firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ... Ale na to mogą sobie pozwolić pewnie tylko większe firmy. tak - na niszczenie w swietle prawa drobnej konkurencji moga sobie pozwolic tylko "wielcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Hełoł Co nowego u Was - ciastka juz pieczecie na święta??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 12.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Moja tez już siedzi na chorobowym odpoczywa i zbiera siły do najważniejszego sebo887 Coś mi sie wydaje, że jako to wasze pierwsze dziecko to jako o "najważniejszym" myślisz o porodzie, ja jako że to już drugie za "najwazniejsze" biore pierwszy rok zycia dziecka ) a poród to tylko maleńki epizod na drodze ( mam nadzieje że po tym porodzie nie zmienie zdania). Oby Wasz poród też był tylko małym Wielkim przeżyciem a nie koszmarem. ooo.. i życzenia mi wyszły.. bo to pewnie juz czas .. święta za pasem. Jeszcze nie ma co piec- zeżarli by do swiąt Ps. Za kilka godzin minie 5 lat jak Aldio pierwszy raz rodziła ( jaki ten nasz Julek juz stary ) i ogólnie porodu nie uważa za koszmar ( 2h i po bólu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Hełoł Co nowego u Was ... widziałem dziś 5 Mikołajów na motorach ... i wcale to nie były omamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 12.12.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 witam powiem krótko ale niezbyt odkrywczo wykończeniówka wykańcza chcemy jeszcze w tym roku zrobić najpoważniejsze zakupy : płytki, drzwi wew i zew, parkiety itp. I mam prośbę czy ma ktoś z was namiary na dobry parkiet dębowy lub jodłowy Jeśli tak to proszę o kontakt Pozdrawiam wszystkich i gratuluje świeżo upieczonej mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ...I mam prośbę czy ma ktoś z was namiary na dobry parkiet dębowy lub jodłowy drzwi wewnetrzne kupowałem niedawno na allegro moze i Ty cos dla siebie znajdziesz http://www.allegro.pl/search.php?string=parkiet&country=1 choc prawde mówiac nie słyszałem nigdy o parkiecie jodłowym ... i zastanawiam sie w jakim celu ktos miałby z jodły produkowac parkiet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 12.12.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 witam I mam prośbę czy ma ktoś z was namiary na dobry parkiet dębowy lub jodłowy Jeśli tak to proszę o kontakt Pozdrawiam wszystkich i gratuluje świeżo upieczonej mamie Dziękuję bardzo My niedawno kupowaliśmy dębową deskę, dobry materiał, pięknie wygląda. Producentów dwóch obok siebie, więc można porównać materiał i ceny. Zakłady mają w Szklarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 12.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Tak sie sklada ze siostra jest na etapie wykonczenia domu i w Debicy jest firma ktora zrobi wszystko i dokladnie,jest jeden minus, kosztuje to sporo i chlopaki musza znalesc wolny termin, bo terminarz maja zapelniony .Ale jesli jestes zainteresowana, to daj znac podam dokladniejsze dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 12.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ........................ Baru, a po Świętach, jak już będzie DUUUŻO śniegu, jedziemy Grupą Podkarpacką na Wierchomlę. pedzielito,a masz jakis namiar na kwatere tam??Poza tym hotelem,gdzie za pobyt psa trzeba doplacic 50 złotych za dobe??(w zimie,nie wiem jaka jest taryfa letnia).Jak masz to s z y b c i u t k o dawaj(pleaseee).Moze byc na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 12.12.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 dobrywieczor wszystkim budujacym na podkarpaciu. jestem tu nowy i chcalem sie przywitac. trafilem tu bo w przyszlym roku na wiosne zamierzamy rozpczac budowe domu. obecnie jestesmy na etapie papierologii i sciagania materialu. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.12.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ........................ Baru, a po Świętach, jak już będzie DUUUŻO śniegu, jedziemy Grupą Podkarpacką na Wierchomlę. pedzielito,a masz jakis namiar na kwatere tam??Poza tym hotelem,gdzie za pobyt psa trzeba doplacic 50 złotych za dobe??(w zimie,nie wiem jaka jest taryfa letnia).Jak masz to s z y b c i u t k o dawaj(pleaseee).Moze byc na priv . Co do Wierchomli to jest mój ulubiony stok - wg mnie REWELACYJNY. Ale co do kwater to nie pomogę Ci. Zawsze jestem tam na jednodniowy wypad. Jest tam po drodze, 1-2 km przed stokiem dużo gospodarstw agroturystycznych i myślę że jakieś miejsce powinno się znaleźć ale nie daje głowy. Pozdrawiam - Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts