Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

... z jednym byl problem ale poprosilem goscia od koparki ktory ostatnio rozladowywal mi pustaki i bez problemu je wydarl

pozdrawiam

DAFIT

Dawid tak podejrzewałem

hunk1 a co ten Pan Sowa potrafi spsocić ?

witaj Zuzolka

szary dziś mamy krajobraz, przydała by sie rada architekta krajobrazu jak go podrasować ...

:wink:

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzień zaiste brzydki :-?

dla rozchmurzenia dnia :

jak widzą swiat amerykanie ...

http://pl.altermedia.info/images/mapa.gif

acha, nie wiem czy wiecie ale dzis obchodzimy Światowy Dzień Sprzatania Biurka ...

warto to jakoś uczcic ...

Brzoza opisalam w dzienniku ale przytocze jeszcze raz.

Mial mi robic dach. Zamowilam go w kwietniu na wrzesien pazdziernik. Potem byl poogladal, powiedzial co kupic. Po wielkich trudach z terminami przyjechali na 1 dzien i zrobili krokwie koszowe i murlate zeby mozna bylo podmurowac scianki i zrobic kominy. I tyle. Potem przez miesiac mnie zwodzil po czym wcale przestal odbierac i oddzwaniac. I tak zmarnowalam 1.5 miesiaca. Teraz robi mi inna ekipa, jest drozsza ale robia i to sie dla mnie liczy najbardziej, bo mam ambitny plan wprowadzic sie w grudniu. Dodam ze zawalilam bo nie mialam z nim umowy (znajomy znajomego wiec myslalam ze mi nic nie wywinie, a tu :evil: )

Bede miala do sprzedania ok. 2.5 palety Maxa. jedna palete połowek Maxa, troche drutu i stemple 2,6 - 3 m ok 160 sztuk

Pozdrawiam

Ano niesłowny dekarz, jeszcze sie okazalo ze nie wyliczyl sobie krokwi (moje koszowe i rogowe byly na 22cm a zwykle na 16 i za malo podcial rogowki. Nie dalo rady ich ruszyc po 1.5 miesiacu stania i trzebabylo nabic na murlaty jetki zeby podciac krokwie - porazka ale trzyma sie. Co do stempli to maja kore, tzn wiekszosc ma. Cena 4 pln szt. (ale mozemy sie dogadac). A to dobrze ze maja czy nie bo nie wiedzialam ze jest jakas roznica. :roll:

Pozwólcie że się pochwalę ,dziś po 7 miesiącach odebrałem warunki zabudowy :o szkoda że jak kupowałem działkę to nie miałem świadomości że tyle może to trwać w gminie w której nie planu zagospodarowania przestrzennego :evil: .trzymajcie kciuki coby z PnB poszło znaczne szybciej

pozdrowienia w piekny słoneczny dzionek

wojtek I gratulacje ale to nic ja na swoje czekalem około 6 miesiecy :), teraz czekam az koles zrobi mi mapke do celow projektowych a w miedzyczasie musze znalezc jakiegos architekta ktory mi zrobi adaptacje i naniesie projekt na mape,

a moze polecicie mi jakiegos dobrego architekta ??

pozdrawiam

DAFIT

aldio jak sie chowa mały szkrab - już ma miesiąc tak więc daje się we znaki czy jeszcze narazie spokój ??

Pozdrawiam wszystkich w ten brzydki dzień

Sebo8877

W pierwszej chwili chciałam wstawić tu zdjęcie Małej z Wigilii, ale na karteczce z życzeniami świątecznymi jest przecież dzień przed wigilią, więc bardzo się nie zmieniła. :wink:

Mały szkrab - już nie taki mały, w ciągu miesiąca przytyła ponad kilogram i i widać to na "papulach", już nie śpi przez całą dobę, ale w nocy śpi pięknie, dziś jadła o 21-szej, po 3-ciej i o 7-mej rano, wiec daje się wyspać :wink:

Uśmiecha się zwłaszcza do taty promiennie, dlatego przewijanie (nawet w nocy) trwa czasem godzinę, bo muszą się na siebie napatrzeć.

Poza tym zaczyna gadać - gaworzyć, już nie jest to kwilenie królewny, ale nadal ma zwyczaj patrzeć na wszystko z góry. Dziwne, trzymasz ją na rękach, a ona patrzy na Ciebie "z góry".

Dziś byłyśmy na I-szym szczepieniu i była bardzo dzielna. Po pierwszym ukłuciu tylko miauknęła, a po drugim zajęła się z zapałem cycusiem. :p