sebo8877 15.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miłe Panie wiem coz nalezy zrobic coby przyspieszyć Juz nasze babcie to stosowały no chm chm znaczy sie nasi dziadkowie Ale co tu dużo mówić - sex jest dobry na wszystko Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ten zaś o seksie...gdzie nie zajrze to Sebo gada o seksie...nawet we wontku Świętego Mikołaja Pozdrawiam seredecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 15.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 witaj Zuzolka szary dziś mamy krajobraz, przydała by sie rada architekta krajobrazu jak go podrasować ... Dzięki za powitanie! z tym krajobrazem to nic sie nie bój...- Matka Natura podrasuje na wiosnę. Poza tym nawet w szarościach piękno!!! Ale służę radą przy organizacji przestrzeni leżącej poza tymi upragnionymi murami. Przy okazji pozdrawiam również wszystkich Wielce Oczekujących. Nie bójcie... Maluchy same wiedzą najlepiej kiedy jest TA pora. Rok temu też Oczekiwałam to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 16.01.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ten zaś o seksie...gdzie nie zajrze to Sebo gada o seksie...nawet we wontku Świętego Mikołaja To może wystąpić do Redakcji o rozszerzenie Jego tyułu na "NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM DO SPRAW ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ten zaś o seksie...gdzie nie zajrze to Sebo gada o seksie...nawet we wontku Świętego Mikołaja To może wystąpić do Redakcji o rozszerzenie Jego tyułu na "NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM DO SPRAW ..." Maciek Ty to masz łeb .. Soczyca a dlaczego Ty podglądowywujesz naszą grupę co ??? - A o tym sexie - to tak się skałda że jak tylko powiem to Dagmara zaraz się pojawia OOOO Zuzolka witaj -jak mi sie ułozy kostka to poproszę Cię o pare podpowiedzi - wierzę że będziesz stale na naszej grupie. Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 odkąd poznałam Brzozę i Sebę to jestem taka cicha poczytywaczka waszego dziennika... szukam fajnych i tanich rozwiązań technologicznych wszędzie gdzie sie da ...a co do pojawiania się ... to nie moja wina, że on wszedzie o tym seksie pisze...ja poczytac chciałam co innego za tytułem "NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM DO SPRAW ..." dla Sebusia jestem jak najbardziej "za" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 witaj Daggulka ...To może wystąpić do Redakcji o rozszerzenie Jego tyułu na "NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM DO SPRAW ..." co Wy tak od rana fajny humor macie ? ...Ale służę radą przy organizacji przestrzeni leżącej poza tymi upragnionymi murami... ja to bym chciał miec przestrzeń wokoło ... a tu jak na złość zaczynaja sie koło mnie budowy ... jest jakies remedium na to ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.01.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Może załóż chlewnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 brzoza ... ja też mam widok na piękne zielone łąki ...ale już niedługo, bo łąkę właściciel podzielił i sprzedał ....pewnie wiosną się zacznie ...niestety nie ma na to sposobu a co do chlewni ... sąsiadom by pewnie przeszkadzało...ale gwarancji nie ma że poskutkuje ...zresztą prędzej nim sąsiadów to mnie by szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Najważniejsze ze humor nam dopisuje - słońce świeci a sex służy (może rzeczywiście za dużo o tym sexie nawijam- jeszcze mnie przymkną za ... gadanie...) trza sie chyba uciszyć Brzoza - wiosna idzie znaczy sie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 16.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ja to bym chciał miec przestrzeń wokoło ... a tu jak na złość zaczynaja sie koło mnie budowy ... jest jakies remedium na to ... ? Dynamit. A tak na poważnie trzeba się od sąsiadów subtelnie odgrodzić (tylko błagam nie zwartym rzędem żywotników w krajobrazie otwartym!!!!!!!!!!!!) a najlepiej sie zaprzyjaźnić. (z sąsiadami naturalnie). Wtedy ból po stracie otwartej przestrzeni sie zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 16.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A tak na poważnie trzeba się od sąsiadów subtelnie odgrodzić (tylko błagam nie zwartym rzędem żywotników w krajobrazie otwartym!!!!!!!!!!!!) a najlepiej sie zaprzyjaźnić. (z sąsiadami naturalnie). Podpisuję się czterema ręcyma , ups, trzema, bo czwarta zaciśnięta w piąsteczkę (to pewnie dla niezaprzyjaźnionych sąsiadów). Pozdrowienia i cierpliwości dla Przyszłych Rodziców, aż dzidziuś będzie gotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Może załóż chlewnię? nie mam nic do świn ... ale chyba gorsze sa kaczki ... kiedys musieliśmy pracowac w poblizu fermy kaczek, a własciciel karmił je wnetrznościami (flakami) innych stworzeń ... jak stamtad zawiało ... tylko pokarmy wysokoprocentowe przechodziły przez gardło brzoza ... ja też mam widok na piękne zielone łąki ... o to to ... mi juz tylko przez zachodnie okna widok pozostał a jak tak dalej pójdzie to i szczawiowej bedę musiał zapomniec ... ...Brzoza - wiosna idzie znaczy sie sebo8877 zawsze przypomina mi sie widok Bubu (taki mały miś - kolega Yogi'ego) jak pierwszy wychodził z jaskini i wołał radośnie Yogi wiosnaaaa !!! patrząc na misie - wylegiwanie sie na słoneczku można /chyba/ porównac z przyjemnościa sexu ... A tak na poważnie trzeba się od sąsiadów subtelnie odgrodzić (tylko błagam nie zwartym rzędem żywotników w krajobrazie otwartym!!!!!!!!!!!!) a najlepiej sie zaprzyjaźnić. (z sąsiadami naturalnie). Wtedy ból po stracie otwartej przestrzeni sie zmniejszy. Zuzolka znam dwu sasiadów którzy odgrodzili sie od siebie takim podwójnym szpalerem thiui /w srodku jest pas "ziemi niczyjej"/ śnieg tam topnieje dopiero poźną wiosna albo wczesnym latem - i swiadczy o "zimnych stosunkach" miedzy sasiadami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 16.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Zuzolka znam dwu sasiadów którzy odgrodzili sie od siebie takim podwójnym szpalerem thiui /w srodku jest pas "ziemi niczyjej"/ śnieg tam topnieje dopiero poźną wiosna albo wczesnym latem - i swiadczy o "zimnych stosunkach" miedzy sasiadami ... No więc właśnie taki praktykom w krajobrazie i stosunkach międzyludzkich mówimy jako a.k. stanowcze "NIE!!!!!" Dobry sąsiad znaczy więcej niż firma ochroniarska a obsadzenie działki z pozostawieniem okien widokowych lub małych okienek na malutki chociażby i mniej uczęszczany kawałeczek jego ogrodu zwiększa przestrzeń a jemu nie powinno przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.01.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 nie mam nic do świn ... ale chyba gorsze sa kaczki ... Co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Co Wy mi tutaj o wiośnie?! Zima ma być! Mrozik (nie mróz - zauważcie różnicę), śnieg... Bo my na narty się wybieramy!! W sobotę!!Zuzolka!A jak się ma sąsiada-kretyna, który się betonem ogrodził?? Posadziłam już trochę dzikiego wina i hederę, żeby sobie po nim lazły i go zakryły. Ale dalej mi jeszcze kawał tego cuda został. Co proponujesz - jakie pnącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Co Wy mi tutaj o wiośnie?! Zima ma być! Mrozik (nie mróz - zauważcie różnicę), śnieg... Bo my na narty się wybieramy!! W sobotę!! Zuzolka! A jak się ma sąsiada-kretyna, który się betonem ogrodził?? Posadziłam już trochę dzikiego wina i hederę, żeby sobie po nim lazły i go zakryły. Ale dalej mi jeszcze kawał tego cuda został. Co proponujesz - jakie pnącza? Baru najwyraźniej "somsiad" jest surrealistycznym homofobem który ubielwia beton Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 16.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 nie mam nic do świn ... ale chyba gorsze sa kaczki ...Co racja, to racja W zasadzie tak, ale ... Ok 1 km od nas są chlewnie. Gdy wieje odpowiedni wiatr a są one (ponoć) wietrzone wieczorami to strach odetchnąć przy rozszczelnionych oknach. A na zewnątrz!!! (Tuż obok chlewni są inne domki oraz dom opieki ) Nie mniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 16.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Co Wy mi tutaj o wiośnie?! Zima ma być! Mrozik (nie mróz - zauważcie różnicę), śnieg... Bo my na narty się wybieramy!! W sobotę!! Zuzolka! A jak się ma sąsiada-kretyna, który się betonem ogrodził?? Posadziłam już trochę dzikiego wina i hederę, żeby sobie po nim lazły i go zakryły. Ale dalej mi jeszcze kawał tego cuda został. Co proponujesz - jakie pnącza? Wybrałaś najlepsze pnącza. One "wchodzą" na mur bez podpór. Jeśli "dzikie wino" to winobluszcz pięciolistkowy to proponuję jeszcze trójklapowy. Albo jeśli cień to Hortensję pnącą. Powolna ale ładna. Albo nie super ładne czy też eleganckie ale urozmaicające - panele z marketu bezpośrednio na tę ścianę i wtedy już mamy cały przekrój pnącz bo wszystko się ażurowego panela czepi. Np. Powojniki pod warunkiem, że to nie jest północna ściana. Ładniejsze według mnie są (tylko solidnie wykonane) panele wiklinowe. Ale to wszystko zależy od charakteru reszty czyt. całości ogrodu. Koniec bo sie rozgadałam "Koncik" porad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 16.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 no i mam problem; nie wiem na jaki fundament sie zdecydowac...czy lany monolityczny, czy murowany. najtaniej wychodzi lany, jednak jak beton zdrozeje to juz sie to zmieni a jak teraz zaplace bloczki to mi juz do wiosny nie zdrozeja...jak murowac to z czego : z pustaka dzorami do dolu czy z bloczka pelnego betonowego? licze, licze i sam nie wiem. wiadomo lany trzeba szalowac, ale deski juz mam zamowione, bo stropy beda monolityczne.doradzcie,acha, widze ceny 3,5pln za bloczek 12x25x38 a ja potrzebuje bloczki 30cm szerokie bo sciany zewn. z maxa glowka.i tu bloczki po 7,5pln/szt przy zuzyciu 20 szt/m2pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts