januszek 27.02.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 babis dopiero cala Polska teraz bedzie Ci zazdrościć nie każdy tak może z butelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darob 27.02.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witaj sąsiedzie Baru Tak właśnie na przedłużeniu Kraszewskiego nieco dalej To prawie sąsiedztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 27.02.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Babis ale dlaczego ja na wszystkich wyszedłem z butelką ?? Nie przejmuj się ja mam też takie zas.....e szczęście - na zdjęciu zawsze wychodzę z papierosem .Tym razem bardzo się pilnowałam i udało się bez... to cud Brzoza !Ależ śliczny ten koteczek Pewnie tęskni za swoją kotka-marzec czuje W marcu koty, w kwietniu psy a w maju.... Janon Odwaliłam za ciebie robotę Stosunek chłopczyków do dziewczynek ma się tak: 10 : 7 dla chłopczyków licząc aktywnych forumowiczów. Anika wracaj! Brak nam Ciebie. Baru !Żałuj że ni byłaś było zaj......e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.02.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witajcie,jestem, jestem, w wolnych chwilach zerkam na forum, nadal rozmawiam z ekipami, wyceniają, dają swoje rady, a każdy inne - co kto przyjdzie to co innego proponuje.A prawda jest taka, że to JA zdecyduję o wszystkim. Muszę jeszcze jutro odbyć najważniejszą konsultację z nie lada fachowcem o godz. 15.00 (ha ! ha !). Na pewno wezmę JEGO porady do serca ! Jest konkretny, doświadczony i poradził już setkom.... (w dodatku ma humor).To spotkanie to będzie coś takiego .... przyjemne z pożytecznym.Myślę, że wieczorem będę po takiej porcji wiedzy, że może nawet kolacji nie będę jadła !Dziekuję wszystkim za dowody pamięci i sympatii. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Witam nowych forumowiczów w naszej grupie - Daniaz i Darob - trudno o lepsze towarzystwo na tym forum, przekonacie się jak przyjdziecie na nasze następne spotkanie. Tymczasem pa pa.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 RENIA, zajrzyj czasem do kawiarni klubowej, przeciez się umówiłysmy na kawusie!!!POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 27.02.2004 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 oj dana dana wita trzecia zmiana Tampiko, wielkie dzięki czyli 1,428571428 części chłopczyków przypada na 1 dziewczynkę no i dobrze, dziewczynki nie mogą cierpieć z powodu jakichkolwiek niedostatków Brzoza, widze że też masz słabość do kotecków Babis zdjęcie z butelką jest Ok, jakbyś wyszedł z flachą to by był obciach Januszek, jak tam twoje półeczki Darob, jak mawiają fachowcy dobra wiertarka to połowa sukcesu z taką można pójść na imprezę i się wszędzie zmieści, a jak kręęęęęęęęęęci posłuchajcie ptaszka przecudnej urody http://crass.on.ru/flash/bbird.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 28.02.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Do Janona Jakież to romantyczne...Spiew takiego ptaszka i poranna kawa z cybuszkiem Ale się uśmiałam, niemniej jednak wolę śpiew mojego Dyzia /kanarek/ LUDZISKA ! Co z Wami ? Czyżby całe zadupie już zasypało Z tym ruszaniem z budowami pewnie poczekamy do maja A nasze "napalone" dziewczyny pewnie juz z siebie wychodzą. Chciałyby już ryć ziemię a tu stop bozia mówi Pozdrawiam w śnieżny poranek. http://www.madzia.olp.pl/gify01/dziewczynka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.02.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Cześć Wam wszystkim! Nowym i starym forumowiczom. Kiedy się skończy wreszcie ta zima . Nic nie mogę robić w swoim domku , a tak bardzo chciałabym juz tam zamieszkać. Tłucze mnie chandra ( nie wiem przez jakie się pisze "H"). JANUSZKU nawet kominek i skóry nie pomagają . Czy ktoś z Was jest z okolic Stalowej Woli, bo wydaje mi się , że bardziej z okolic Rzeszowa. Pozdrawaiam w zaśnieżony poranek. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darob 28.02.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Witojcie! Hej! Czy ktoś się orientował jakie są koszty wykonania studni głębinowej.No i oczywiście kto to robi w Rzeszowie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 28.02.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Do PatyCzy ktoś z Was jest z okolic Stalowej Woli A Tarnobrzeg może być? Mamy sie bliziutko Pozdrawiam Do DarobMogę sie popytać kto to robi ponieważ mam znajomego geologa a on napewno będzie to wiedział -kto i za ile? Nie obiecuję że będzie to szybciutko, ale bywa u mnie raz na dwa tygodnie- zapytam. On robi operaty wodne na całym podkarpaciu więc może wiedzieć takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 28.02.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 dla wielbicieli kotecków, każdy znajdzie coś dla siebie http://www.abond.czesc.pl/grafa/crazy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 28.02.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Witajcie Krajanie! Komentujecie lokalne spotkanie, a ja chcę opowiedzieć o spotkaniu w podziemiach Muratora w Warszawie.Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to to, że nie ma żadnych różnic między budującymi, wszędzie sami napaleńcy Znajomości wirtualne pomagały nawiązać błyskawicznie kontakty , wyglądało to z boku jak grono dobrych znajomych. Zupełnie inaczej się czyta wypowiedzi osób, które się poznało osobiście. Ale to pewnie przećwiczyliście sami. Pozdrawiam, trochę Was podczytuję i widzę coraz silniejszą grupę łańcucką. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 28.02.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Witaj Joskul planujesz przeprowadzkę w spokojniejsze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.02.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Witojcie! Hej! Czy ktoś się orientował jakie są koszty wykonania studni głębinowej. No i oczywiście kto to robi w Rzeszowie lub okolicach? No oczywiście, że wiem! My mamy wierconą studnię, bo jak jest z wodą na wsi to już sam wiesz. Udało mi się znaleźć firmę, której właściciel sam szuka wody i wiercą potem. Jak nie trafią, wiercą nową dziurę - płaci się tylko za gotową studnię: 200 zł/m. Cena obejmuje rury i jakiś tam filtr - nie wiem jak się toto zwie (kilka warstw kamieni i kamyczków). U nas głębokość studni ma 27m, a lustro wody jest na 6-7m. Niestety jest zażelaziona, zamanganiona i na dodatek twarda jak cholera. Tak więc czeka nas zakup filterków, coby tą ciecz uzdatnić do użycia i spożycia. Ta firma zajmuje się również dobieraniem pomp i ww filtrów, tak więc uważam, że warto z gościem wejść w kontakt. Gość jest zza Brzozowa. Jak chcesz namiary - pisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.02.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Zdjęcia piękne,nie ma co ! dzięki Brzoza!! ale dlaczego ja na wszystkich wyszedłem z butelką ?? jak to cała Polska zobaczy KOMPROMITACJAA!! a ja mam rumieńce na zdjeciu ... hmmm ale czemu .... musimy babis'ku wykryc autora(ke) tych zdjęc ... cha cha i sami mu pstrykniemy ... co nie ???: wink: Brzoza, widze że też masz słabość do kotecków:) oj mam ci ja mam prosze Waści janonie kotecek ... to kotecek ma miłe futerko i wzrok filuterny dziś sniegu czapy zwalam z balkonów na budowie, snieg zakolorowany na pomarańczowo ... fatamorgana oczywiscie ale ... włanczam radio ... nie fatamorgana to ...a piasek z pystyni... w bieszczadach i w powiecie S. ... i co na to powiecie ??? pozdrówka p.s. A teraz Anika pewno swoje zbiory Wam roześle .... oj będzie ...!!! może jakieś grupowe po skompensowaniu opublikujemy za zgodą modeli i modelek ? ale poprosimy forumowego grafika żeby panie wyeksponować a płec brzydka na "cichociemnych" zretuszować ... a'la Zorro ... w maseczkach ... jak na policyjnych ujęciach ... może tak byc ??? :D:D brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 29.02.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 a płec brzydka na "cichociemnych" zretuszować ... a'la Zorro ... w maseczkach ... jak na policyjnych ujęciach ... może tak byc ??? :D:D brzoza wrazie czego to by mogło wyglądać naprzykład tak... http://www.skovron.akcja.pl/gifland/gify/ludzie/64.gif tak wyglądałem jak byłem młody i piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 01.03.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Witam Wszystkich ! Allllllllllle sypnęło, ja chromolę Organizacjo ! co robimy. RS-a nam zasypało,Aniki ani widu ani słychu,Renia,Tatanka i Greg pewnie też oczekują odsieczy a Wy tu byście z koteckami figlowali Może Januszek coś na to zaradzi, jego jak widzę jeszcze wiosna i kotecki nie biorą hahahaha.Siedzi sobie spokojniutki przy swojej Tarnawie na skórach i czeka wiosny Hej ! łopaty w dłoń http://www.nev.pl/grafika/gify/kreskowki/pirat.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darob 01.03.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Dzięki Baru za fatygę W sobote teść mojej żony rozmawiał z jegomościem z Nafty Polskiej czy coś podobnego, będzie jeszcze dowiadywał o szczogóły jak się gościu na swojej budowie objawi. Super talent i właściwości do szukania wody pod studnie ma mój teściu A i przy okazji swoje przy nim sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 01.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 01.03.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Witajcie Niestety, koniec laby. A pogoda zniechęcająca do rannych wstawań jak diabli Ależ za Wami tęskniłam. Połknęłam bakcyla Pozwolicie, że jako nieobecna wrócę do imprezy... Delikatnie skomentowałam we wtorek (chociaż właściwie nie. Zawarte tam było wszystko!). Chciałam tylko, z pewną dozą nieśmiałości , wyprostować jedną rzecz: przeceniacie mój udział w imprezie. Ale naprawdę jesteście cudni. A drżałam lekko przed godziną W: Januszek, wiesz coś na ten temat, prawda? A nieobecni nich żałują... Słuchajcie: zdjęć mam mnóstwo. Całe 51 sztuk. Obawiam się, że nie bardzo uda mi się to powysyłać. Spróbuję pakować i wysyłać na skrzynki. Chociaż kiepsko to widzę, bo zajmuje to ponad 16MB. Ale w każdej chwili mogę zrobić z tego płytkę i wysłać pocztą, albo odbierzecie sobie osobiście. Zobaczymy... Jak chcecie. Jestem otwarta na propozycje I powiem Wam jeszcze, że rozpoczęłam kolejny etap mojego życiowego budowania. HA! Mam zrobiony ten nieszczęsny strop drewniany, o który wykonałam rewolucję bez mała, trzyma się na szczęście nie tylko siłą woli i wygląda pięknie. Dobrze, że nie dałam się omotać budowlańcom i nie wylałam całości z betonu. Jutro wchodzi Pan od kanalizacji, we czwartek Pan od wylewek i od poniedziałku elektryka i woda. I dalej nie postanowiłam: gdzie wanna, gdzie umywalka, gdzie bidet, gdzie sedes... Coś mi się wydaje, że dzisiaj nocka upłynie mi dalej na rysowaniu i planowaniu... Żebym tylko czegoś głupiego nie zaplanowała... Zaczęłam również sezon grillowy! Rewelacja! Strrrrrasznie mam dzisiaj dużo pracy, a jeszcze telefony dzwonią jak najęte. Szaleństwo! Do napisania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts