Gość 25.02.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 wspaniała wiadomośc z rana ! mamy dwa Oskary ... jednego dostał Piotruś, a drugiego Wilk Wajda dostał nagrode pocieszenia - wize do USA, aby móc sobie obejrzec ceremonie wręczenia nagród .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 25.02.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzieki wszystkim Tak się Brzoza zastnawiam (bo tys tu chyba najstarszy stażem) który to juz forumowy osesek... długo pisywał januszek - i doczekał sie pociechy w okresie pobytu na forum pisywali Greg i Storotka (małzeństwo forumowe) - i w tym okresie spodziewali sie dziecka ostatnio gratulowalismy Aldio i Tobie ile dzieciaków było "pomiedzy" - trzeba by dobrego buchaltera ... ja juz nie pomnę ... niestety Jeszcze Bachy Majeczka, która ma już całe 2 tygodnie! I była wczoraj u cioci na 5 minutowym spacerze. No i chyba jeszcze bliźnięta. Baru jak wołasz Twoje pięciolatki? Czy one też forumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sebo!.... I pamiętaj pierwszy tydzień szybko mija, a dzidziuś się bardzo zmienia,...... Kiedys brat zaproponowal,zeby robic dzieciakowi codziennie fotke,w miare tak samo ustawionemu,a potem poogladac je wszystkie w przyspieszonym tepie.Mialo to byc ciekawe doswiadczenie .U nas spalilo na panewce,ale moze Wam sie taki pomysl spodoba? Tak przyziemnie zapytam:czy ma ktos namiar na szkolke w ktorej mozna nabyc juz duuuzze drzewa? takie na 2-3 metry?I wogle przy okazji na dobra z dobrymi cenami. Zycze milego tygodnia Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Farida w Resgalu w Rzeszowie na zamówienie - możesz takie drzewka dostać. Pomysł z fotkami całkiem fajny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 25.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 W Bratkowicach/rzeszowa jest szkółka z duuużyni krzaczkami, niewiem czy sprzedaje w detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 25.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Farida w Resgalu w Rzeszowie na zamówienie - możesz takie drzewka dostać. Pomysł z fotkami całkiem fajny Sebo8877 a co ty chłopie robisz przy komputerze, jak mi się pierwsze urodziło, przemalowałem i przemeblowałem całe (36m2) mieszkanie na powitanie moich dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ................... Sebo8877 a co ty chłopie robisz przy komputerze, jak mi się pierwsze urodziło, przemalowałem i przemeblowałem całe (36m2) mieszkanie na powitanie moich dziewczyn Ta daj mu spokoj,Tomasz,toz chlop od lat na pedzlu siedzi. Dzieki za namiarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ta daj mu spokoj,Tomasz,toz chlop od lat na pedzlu siedzi. Akurat. Sugerujesz, że Żonka jest wiatropylna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ta daj mu spokoj,Tomasz,toz chlop od lat na pedzlu siedzi. Akurat. Sugerujesz, że Żonka jest wiatropylna? Sugeruje,ze Sebo to od lat remontuje i maluje i gniazdko dla rodziny dopieszcza,to go ten dzien malowania nie zbawi.Lepiej niech se przed kompem posiedzi bo potem to tylko kolory na pieluchach bedzie ogladal . A Ty ,Sloneczko,co sugerujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Baru jak wołasz Twoje pięciolatki? Czy one też forumowe? Moje bliźniaczki to Marta i Justyna. A ksywy mają przeróżniaste: Martek, Justek, Marciszon, Justi; jak wołam hurtem na wszystkie - czyli na starsze też: laski, baby, trąbyyyyyyy!! Natomiast starsze to Ewka-marchewka i Aga-zgaga . Marta, jak była całkiem mała, miała jeszcze jedną ksywkę - Martek-rozdartek. Skąd się ona wzięła to chyba się domyślacie, prawda?? A czy one forumowe są? Jakby się czepił daty mojej rejestracji na forum - to tak - jakoś w tych dniach zostały wyprodukowane . Pisać regularnie na forum zaczęłam znacznie później, jak małe były już po tej stronie brzucha. Sebo! Strasznie szybko puszczają po cięciu z Szopena - ja musiałąm odleżeć na górce 4 pełne doby. No i jak wrażenia?? Napisz coś jak mały już będzie wykąpany i zaśnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Baru - wrażenia - to mój pierwszy raz Tak więc 1-szy płacz ; 1-sza kupa; 1sze - ulanie wszystko nowe Jade do przodu jest wporzo- same nowe wyzwania Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 25.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Seba - trzymaj sie. Wszystkiego sie nauczysz tylko spokojnie i bez nerwów, jak Ty będzieśz spokojny to i Mały będzie spokojny.( no właśnie jakie imię mu dacie???) U nas sie to sprawdziło - spokój i uśmiech i teraz mamy pogodnego maluszka. Ale może nasz taki juz wyszedł spokojny. Zobaczymy co Wasz pokaże w pierwsza noc w domku. Karmicie piersią? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nie ma paniki Mały spokojnie - cyca narazie nie ma - jedzie na butli (i chyba tak zostanie) Jak narazie nalezy do tych spokojnych Tylko oboje zakosili mi wszystkie poduszki?? :) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 25.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sebo, jestem troszkę spóźniony ale bardzo gratuluję Wam maluszka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 25.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Też jestem spóźniony, ale tym bardziej przyłączam się do gratulacji. Dużo zdrowia dla maluszka i spokojnego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A Ty ,Sloneczko,co sugerujesz?? Jaa? Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 25.02.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nie ma paniki Mały spokojnie - cyca narazie nie ma - jedzie na butli (i chyba tak zostanie) Jak narazie nalezy do tych spokojnych Tylko oboje zakosili mi wszystkie poduszki?? :) Sebo8877 fajnie masz, wiesz ja tak przez pierwsze 2 tyg prawie ie spalem...siedzialem przy kompie i co 10-15 min chodzilem sprawdzac czy synus oddycha ...czlowiek taki jakis nerwowy byl... bo narodziny dziecka to niby noralna sprawa a ja przyjscie takiej malej istoty na siwt w kategoriach cudu traktuje... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie ma paniki Mały spokojnie - cyca narazie nie ma - jedzie na butli (i chyba tak zostanie) Jak narazie nalezy do tych spokojnych Tylko oboje zakosili mi wszystkie poduszki?? :) Sebo8877 fajnie masz, wiesz ja tak przez pierwsze 2 tyg prawie ie spalem...siedzialem przy kompie i co 10-15 min chodzilem sprawdzac czy synus oddycha ...czlowiek taki jakis nerwowy byl... bo narodziny dziecka to niby noralna sprawa a ja przyjscie takiej malej istoty na siwt w kategoriach cudu traktuje... pozdro Dokładnie - takie same mam odczucia. Co do nocy oby tylko tak było Co 3h butla i spokojny sen jedno przewijanko i OK. Najpiękniejszy to był dzisiejszy ranek 6:00 wstaje do pracy patrzę na niego a on sobie leży i "podziwia" świat tymi swoimi cudownymi oczętami Wtedy stwierdziłem że moje serce jest jego i niech robi z nim co chce. Nie wiem czy wszyscy tak przeżywają - ale te kilka dni sprawiły że chce się żyć, skrzydła rosną u ramion, problemy stają się taaakiiieee malutkie, a życie nabiera prawdziwego sensu. Nie bardzo wiem jak mam jeszcze przekazać Wam to uczucie - zaprawdę wielu z Was wie o czym mówię - ale tym którzy jeszcze nie próbowali - serdecznie plecam Ze słonecznymi pozdrowieniami Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 26.02.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No my cieszymy się z Tobą strasznie ..tylko chyba zapomniałeś napisać nam jakie wybraliście imię dla malucha pozdrowienia dla wszystkich ,no i chyba tej zimy to juz nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.02.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Na imie ma Filip Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts