hunk1 31.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Cos to chyba niemozliwe zeby juz było uprawomocnione - miedzy 17 a 31 jest 14 dni, a tyle zajmuje samo uprawomocnienie, a gdzie informacje zwrotne od sasiadow i czas na sprawdzenie projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 31.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 U nas nie było powiadamiania sąsiadów ,nie jest to konieczne jeżeli projekt jest zaadoptowany zgodnie z WZ i zachowane są odległości od granic z sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 31.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 MAGDZIAK ja wprost przeciwnie chylił bym się ku Dako a uciekam od Vidoku.[/b] Mam u siebie Dako, i co do okien i drzwi balkonowych to zastrzeżeń nie mam Ale drzwi wejściowe to poprostu koszmar. Ich serwis to również jakaś pomyłka, próbowali mi wmówić takie niedorzeczności, że głowa boli. Moje drzwi w 2004 roku kosztowały ok. 4 000 więc chyba nie były z tej najniższej półki. Kupiłam okna w Vidoku bo dali dobra cenę, a podobno okna mają dobrej jakości, natomiast kumpel który pracuje w fabryce vidoku odradził mi drzwi z tej firmy bo mówił że straszne dziadostwo robią, a kosztują 5 tys. O oknach wypowiadał się w samych superlatywach. Mam nadzieje że okna będą się dobrze sprawowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 31.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 U nas nie było powiadamiania sąsiadów ,nie jest to konieczne jeżeli projekt jest zaadoptowany zgodnie z WZ i zachowane są odległości od granic z sąsiadami. Nietypowa sytuacja ale możliwa Czyli jest istniejący wjazd, podłączenia wszystkich mediów na waszej działce i zachowane wszelkie odległości od sąsiadów Gratuluję!!! magdziak19 życzę Ci aby okna b.dobrze się sprawowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ... wczoraj leciały zurawie ... bardzo wiele kluczy przeleciało w mojej okolicy chyba to juz wiosne wrózy ... taka prawdziwą a dzis wracają ... qurde - co jest grane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ... wczoraj leciały zurawie ... bardzo wiele kluczy przeleciało w mojej okolicy chyba to juz wiosne wrózy ... taka prawdziwą a dzis wracają ... qurde - co jest grane ? wyjaśniło sie uciekaja nie przez pogode a przez policje podobno jak policjant złapie zurawia robi mu to samo co temu psu ... http://img519.imageshack.us/img519/6113/odtyuxl5.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 01.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No cóż u mnie projekt był zaadoptowany zgodnie z WZ i zachowane były odległosci a i tak było powiadamianie sasiadów, żeby było szybciej to sama do nich jeździłam.Co do okien to my kupilismy w MS Pomorska Fabryka - Tytanowe Termo z wkładka termiczną i niestety jak na ta chwile niewiele więcej jestem w stanie powiedziec poza tym że wyglądaja ładnie. Reszta wyjdzie w praniu, czyli bedę się mogła o nich wypowiedziec tak za 2 lata. Ja mam jedno okno potrójne balkonowe i zrobili mi tak w profilu że wszystkie okna sa na jednym poziomie (żadne nie wystaje), w innych firmach proponowali mi ze ta część okna która sie nie otwiera będzie troszke odstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjas 01.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witamja złożyłam wniosek o PnB dziś i po cichu liczę że w miesiacu sie Starostwo uporamam pytanie ile na podkarpaciu biora Kierownicy budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazgi 02.04.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 witam ja złożyłam wniosek o PnB dziś i po cichu liczę że w miesiacu sie Starostwo upora mam pytanie ile na podkarpaciu biora Kierownicy budowy ? Mój bierze 3.5tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjas 02.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 o tego KB pytam gdyż znalazłam za 800zł i do tego jakieś 35km od miejsca budowy więc często na budowie raczej by nie był ...na paliwo by brakłochyba dam sobie z nim spokój ,skoro tak daleko szuka to raczej nie jest godny zaufania ...no może dla takich co potrzebują tylko papier i pieczątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazgi 02.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 o tego KB pytam gdyż znalazłam za 800zł i do tego jakieś 35km od miejsca budowy więc często na budowie raczej by nie był ...na paliwo by brakło chyba dam sobie z nim spokój ,skoro tak daleko szuka to raczej nie jest godny zaufania ...no może dla takich co potrzebują tylko papier i pieczątkę Nasz kierownik budowy robi trochę więcej... załatwia nam wszystkie materiały na budowę, beton itp... my się niczym nie musimy martwić. Kilka razy sprawdzaliśmy go czy nas nie kantuje i wyszło że nie bo ceny jakie na materiały nam załatwia są faktycznie niższe od rynkowych. Poza tym co jakiś czas wpada doglądnąć budowy i proponuje nam pewne rzeczy, co można zmienić, co przerobić. Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni. Dobrze zainwestowane 3.5tyś zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 03.04.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 nazgi a mozna prosic namiar na tego KB bo ja wlasnie jestem w trakcie szukania KB pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 03.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 I ja przychylam się do prośby Dafita Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 04.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam wszystkich potrzebne mi sa namiary na kogos kto mi zrobi tanio meble kuchenne, bez frontow,blatu i oswietlenia = sama pake z plytyza wszelkie inf dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Budziwój stanowi dzis najmocniejsza reprezentacje jaka kiedykolwiek wystepowała w grupie podkarpackiej ... czy ktos pokusi sie o podsumowanie ? pogoda nie nastraja do wysuwania nosa na zewnątrz - pada wiec miłego serfowania w sieci wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 04.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Hej, jeśli dobrze pamiętam miała być mapka całej Grupy.Na niej byłoby widać np. wszystkie nowe domku w Budziwoju, Chmielniku itd. Sebo - jak tam wygląda życie młodego Tatuśka? Pozdrowienia z Leska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania P. 04.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Potrzebuję namiar ma architekta wnętrz, może ktoś posiada jakiś dobry i nie drogi namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.04.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Była mapka grupy podkarpackiej, ale się zbyła razem z filipsem ciao belli filipsco się z Tobą dzieje, zaglądasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Była mapka grupy podkarpackiej, ale się zbyła razem z filipsem ciao belli filips co się z Tobą dzieje, zaglądasz tu jeszcze? o filipsa sie obawiam ... był informatykiem - mapki i tp we Włoszech "załapał" ich wykończeniówke zamierzał budowac dom pod Rudną ... ale mógł zwątpic .... mogł to wszystko przemyslec i ozenic sie z Włoszką (tam nie maja mocherów kaczynskiego są nizsze ceny i rosna winogrona ... ) i mógł zrezygnowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.04.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ...z forum też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts