Ilona i Daniel 15.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Może macie jakąś ekipę godną polecenia na tynki wewnętrzne, mieliśmy umówioną ale nas strasznie zwodzi a czas nagli. Nie wiem jakie tynki chcesz robić ale u mnie teraz robią tynki gipsowe. Jeśli ekipa się sprawdzi podeśle namiar. wielkie dzięki, interesują nas tynki cement-wap., czas nas nagli, nasza ekipa nawala a wszyscy każą czekać... Dziękuję również za wszystkie info, które dostałam na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 15.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Laczymy sie,laczymy . Czy jest ktos z Krosna lub okolic, kto moglby nam powiedziec jak dlugo czekal na uzyskanie pozwolenia??? Chodzi o okres od zlozenia wniosku na warunki zabudowy do uprawomocnienia sie pozwolenia na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 15.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i udało się ławy zalane czyli budowa rozpoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No i udało się ławy zalane czyli budowa rozpoczęta Śniezynka gratulacje ! mam pytanie - po ile kupujecie cement ? (z określeniem I czy II) czy tylko u mnie zapanowało takie szaleństwo cenowe ... dzięki deszczowi mozna troche odpocząć ... niech sobie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 16.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, Czy ktoś z naszego Szanownego Grona (trzeba umieć siię ładnie podlizać ) stosuje stację zmiękczającą wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 16.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ładnie - brzozy rosną i pylą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 16.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Może macie jakąś ekipę godną polecenia na tynki wewnętrzne, mieliśmy umówioną ale nas strasznie zwodzi a czas nagli. Witam, ekipa która u mnie robi ma wolny koniec kwietnia. A robi łdnie i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 16.04.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, brzoza my ostatnio kupowaliśmy 04/04/08 cement 350 I 25kg po 14zł, czyli za paletę (1,4t) zapłaciliśmy 784zł brutto. Dobrze, że pada, bo my jesteśmy na etapie podlewania 2x dziennie stropu i dzieki deszczowi dzisiaj nie trzeba podlewać... deszcz tez czasem na budowie sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona i Daniel 16.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Może macie jakąś ekipę godną polecenia na tynki wewnętrzne, mieliśmy umówioną ale nas strasznie zwodzi a czas nagli. Witam, ekipa która u mnie robi ma wolny koniec kwietnia. A robi łdnie i niedrogo. proszę o namiary na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 16.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wysłałem,a tak na marginesie to pochwal się co załatwiłeś/aś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ładnie - brzozy rosną i pylą... no tak - dla alergika to problem dampel dzięki, u mnie ceny zblizyły sie do 600PLN/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 16.04.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam. Czy wiecie może, gdzie w Rzeszowie (okolicach) można kupić geowłókninę o dość dużej gramaturze (udało mi sie znaleźć 125g, a potrzebuję do gruntu gliniastego). Zastanawiam sie na żwirowcem. PS. To może i ja sie pochwalę. W ubiegły piątek ławy wylane, a wczoraj postawione sciany fundamentowe Juz drugi raz udało mi sie zdążyć przed deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ...Juz drugi raz udało mi sie zdążyć przed deszczem tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 16.04.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 witam! gdzie i po ile kupujecie beton? chodzi mi o cenę za kubik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 16.04.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 CIS - Lipie beton D20 po 288 plus 20 zł pompa za kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 16.04.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 beton trans-bet lubzina kolo sedziszow młp B-20 275zł za kubik, pompa gratis bardzo polecam A teraz ja zapytam, poszukuje powoli dachówki ceramicznej, Roben odpada, jaką polecicie w normalnej cenie a dobrej jakości? i ewentualnie gdzie w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 16.04.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam Jestem początkująca Widzę sporo budujących na Podkarpaciu,do Was dołączamy i MY Lipiny koło Pilzna!Przyjazna,spokojna wioska.Z miasta na wieś się wyprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 16.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dzięki za informacje. Dempel, my kupiliśmy dachówkę ceramiczną : Holenderka e32 czerwona Wienerberger w Dach Systemie na Przemysłowej. Nie wiem czy najtaniej w Rzeszowie, ale mieliśmy tez wycenę z RCMB jednak w dach systemie najwięcej dało się utargować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 16.04.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 witam! gdzie i po ile kupujecie beton? chodzi mi o cenę za kubik. ja będę brał z lipia z Dyckerhoffa : B20 255 br za kubik + 36 pompa za kubik. pozdrawiam miałem lać ławy w tym tygodniu i niestety leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.04.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, Czy ktoś z naszego Szanownego Grona (trzeba umieć siię ładnie podlizać ) stosuje stację zmiękczającą wodę? Ja niestety nie, ale przydałby się nam zmiękczacz baaardzo. Ale to ok. 3tys wg wstępnej oceny gościa, który montował nam już odżelaziacz. pzdr dla wszystkich i starych i nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts