Mac Iek 10.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wielkie dzięki brzoza ... - tak więc z okienkami jestem za choc sa pewne ale ... noca może sie tam zakrasc sowa lub gacoperz a potem straszyc ... Czyli kratki z żaluzjami powinny być OK - dopływ powietrza z wykluczeniem "ptactwa straszącego" ... wydaje mi sie ze podpowiedx fachowca jest dobra - u mnie sie to sprawdza Tyle, że on mi to odradzał a u Ciebie się sprawdza. Pozostanę chyba przy kratkach a może kiedyś w przyszłości, w wolnej chwili (raczej nie realne ), podobnie jak Ty będę eksperymentował na strychu Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 10.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 witam wszystkich czy ktos wie gdzie mozna znalesc sklep z bramami do garazu w rzeszowie Bramy są praktycznie w każdym markecie budowlanym ale chyba lepiej brać w firmach, które też je montują. Ja brałem w Solo na Lwowskiej i jeszcze działa . Bramy montują też w Mariocie koło Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 10.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witam wszystkich. Dziś zasypywaliśmy fundamenty do samego zmierzchu a potem ognisko i tak nam zeszło że światła pogasły i tylko żabi rechot było słychać. Też tak macie ,bo mnie to się spodobało taki super żabi koncert .Ciekawe czy jak my się wprowadzimy to te żaby się wyprowadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam ...Ciekawe czy jak my się wprowadzimy to te żaby się wyprowadzą? śnieżynka - nie ma na to szans żaby doputy będa siedziec - dopuki będzie im mokro ... tylko melioracja moze spowodowac, ze sie wyniosa a mnie znów co rano budzi bażant ... podchodzi pod okna i drze sie jak wariat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 11.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 ... a mnie znów co rano budzi bażant ... podchodzi pod okna i drze sie jak wariat ... Pewnie się zakochał bez wzajemności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 11.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Też tak macie ,bo mnie to się spodobało taki super żabi koncert .Ciekawe czy jak my się wprowadzimy to te żaby się wyprowadzą? Raczej nie, nasze się nie wyprowadziły i koncertują. Bardzo miło, ostatnio robiliśmy nasz pierwszy trawnik, nawet po zmroku wałowaliśmy go w czasie koncertu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 11.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam Grupę Czy ktoś z Was ma doswiadczenie z blachami Ruukki albo Blachotrapez Chodzi mi jakość, uzytkowanie, problemy podczas krycia, itp. Z góry bardzo dziekuje za zainteresowanie listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 12.05.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 hej dawno mnie nie było (chorobowe+macierzyński) i w tym czasie udało się mi przeprowadzić do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 brawo Bernadetta - gratulacje ! nic sie nie chwaliłas a tu nagle jak grom z jasnego nieba tyle szczęsliwych wiadomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 12.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 brzona tak wyszło za to teraz muszę nadrobić zaległości w czytaniu wszystkich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 12.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Gratulacje BERNADETTA jak to mówią nowy dom nowe dzidziuś- chyba się wiec sprawdza [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 12.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pomóżcie szukam kogoś do podbitki drewnianej - prostopadłej do elewacji. Wiem że juz tu ktos pytał ale nie mam czasu szukać. Hurra, ogrzewanie skonczone - jutro wylewkiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 13.05.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hunk, niestety nie znam nikogo od podbitek. Ja jestem na etapie więźby dachowej, a podbitki zapewne będzie mi robiła ekipa od dachu, ale jest aż z Niedźwiady, więc kawałek od Rzeszowa , w dodatku trudno u nich o terminy Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Grupę Czy ktoś z Was ma doswiadczenie z blachami Ruukki albo Blachotrapez Chodzi mi jakość, uzytkowanie, problemy podczas krycia, itp. Z góry bardzo dziekuje za zainteresowanie listek Ja mam ruukki - siedzi na dachu od końca 2003 roku, jak na razie (tfu, tfu, tfu) sprawuje się bez zarzutu. Problemó podczas krycia nie miałam , a tak naprawdę goście, którzy nam to robili byli poleceni przez firmę, gdzie kupowałam blachę i niczego dziwnego od nich nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 13.05.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Gratulacje BERNADETTA jak to mówią nowy dom nowe dzidziuś- chyba się wiec sprawdza [/b] i o to chodziło przeprowadziliśmy sie w sobotę, a razaz w czwartek urodził się maluszek - czekał aż będzie na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 14.05.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 cześćPlanuję realizację ogrodzenia wokół budowy. Takiego już docelowego.Na zwykłym murku, z siatką ocynkowaną. Czy możecie podać jakieś orientacyjne ceny robocizny na naszym terenie ???Mam dużą 30 arową działkę do ogrodzenia więc liczy się każda złotówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 14.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam wszystkich! Mam pytanie odnośnie sposobu podłączenia rury doprowadzającej powietrze pod wkład kominkowy. Jak to się robi? Wkłady mają jakiś otwór na jej podłączenie? Znajomy kupił wkład i mówi że nie ma żadnego otworu do tej rury. Jak to było u Was? Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 14.05.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donano 14.05.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam wszystkich budowniczych U mnie fundamenty stoja od kilku dni, dzisiaj ekipa robi przygotowania a jutro mury do góry Zostalo mi duzo pustakow fundamentowych alfa, 12 palet - mialo pojsc 5 warstw a poszlo 3. Architekt zrobil mi adaptacje na podstawie mapki geodezyjnej i wartosci ktore tam byly. Podczas dyskusji z kierbudem wyszlo ze bede musial sie podniesc z 15cm z poziomem zero, ale jak zobaczylem poziom 0 po wytyczeniu przez geodete to wybuchlem smiechem. Dzialke mam z lekkim skosem, ale w jednym miejscu poziom 0 wyszedl 1,5m nad ziemia Musialem sie obnizyc na calosci o 30cm, a i tak sie boje ze sasiad zawalu dostanie Przez to ubyla jedna warstwa a druga zastapil wieniec, tak nakazal kierownik. Planuję realizację ogrodzenia wokół budowy. Takiego już docelowego. Na zwykłym murku, z siatką ocynkowaną. Czy możecie podać jakieś orientacyjne ceny robocizny na naszym terenie ??? Mam dużą 30 arową działkę do ogrodzenia więc liczy się każda złotówka. W poprzednim roku odgradzalem sie od sasiada, dlugosc 100m - placilem 23zl za mb [caly sprzet po stronie ekipy]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts