Gość 20.05.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 a to skutki wczorajszego gradobicia i ulewy na Lubaczowem i powiatem lubaczowskim http://www.e-lubaczow.com/images/burza/burza3.jpghttp://www.e-lubaczow.com/images/burza/burza2.jpghttp://www.e-lubaczow.com/images/burza/burza1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.05.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jako że mieszkam w tym "gradowym" powiecie, pokazuję efekt gradobicia na wierzchołku magnolii. Mogło byc gorzej http://www.maciejon.republika.pl/images/2008_05_20-004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 wczoraj w nocy znów przeszły trzy duze ulewy z niegroznymi wyładowaniami dolało do syta ... ten maj to test dla wielu działek - Ci którzy zaczeli budowy moga ocenic teren czy podmokły czy suchy ...taki test prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 21.05.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 wczoraj w nocy znów przeszły trzy duze ulewy z niegroznymi wyładowaniami dolało do syta ... ten maj to test dla wielu działek - Ci którzy zaczeli budowy moga ocenic teren czy podmokły czy suchy ... taki test prawdy No tak, faktycznie można sprawdzić działki. I zapewne kilku z nas nie pochwali się wynikami... A tak na marginesie dobija mnie ta pogoda choć dzięki niej ekipa wod-kan działa u mnie w powiększonym składzie - nie mogą kopać na innej budowie na zewnątrz i wszyscy są u mnie pod dachem. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Pedzelito - Ty budujesz na wzgórzu ? dobrze kojarze ? a pogoda ... mamy dalszy ciag tej kaczej pogody błeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Się nie martwcie- juz za niedługo zaświeci śłońce Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niech zaświeci, bo ja na działce/budowie mam prawie wszędzie glinę Można buty zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 22.05.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cześć Wszystkim Czy wiecie, że coraz częściej na górce w Hermanowej można spotkać łanie i to z rodzinami? Fantastyczny widok, normalnie zapiera dech... mnie też kiedyś też dech zaparło, przy robieniu herbaty zobaczyłam defiladę przed oknem, zanim złapałam aparat poszły dalej http://images30.fotosik.pl/217/aeeea042eb156e3am.jpg http://images25.fotosik.pl/216/d8961954dca1f0edm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 22.05.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam, przygotowuje sie do zamawiania dachowki, mam pytanko z tym zwiazane ktora flie dachowa wybrac ? dorken czy marme ? obie 3 warstwowe ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 22.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 przygotowuje sie do zamawiania dachowki, mam pytanko z tym zwiazane ktora flie dachowa wybrac ? dorken czy marme ? a czy może poddasze docieplasz wełną i pod to gipsokarton? jeżeli tak to proponuję pełne deskowanie i papę , poszukaj na forum, poradź sie w dobrym składzie budowlanym, sama folia bez deskowania może w niedługim stosunkowo czasie dostarczyć kłopotów. pozdro a u nas w czwartek wylaliśmy strop na garażu i kotłowni i dokończyli murować parter...teraz płyta sama się podlewa- jedyny pożytek z tego deszczu. działka pozytywnie przechodzi test mokrej wiosny...w rowie koło drogi jeszcze nigdy nie widziałem wody... pozdrawiam grupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 22.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam, sama folia bez deskowania może w niedługim stosunkowo czasie dostarczyć kłopotów jakich kłopotów doświadczyłeś ? w sumie jestem zdecydowany na folie 3 warstwową paro przepuszczalna ... dach będzie kopertowy kryty dachówką ... która lepsza marma czy dorken ? i ewentualnie dlaczego ? Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.05.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Pedzelito - Ty budujesz na wzgórzu ? dobrze kojarze ? Tak, buduję na wzgórzach Racławówki. A dzisiaj nadal leje. W aucie chyba zatkały mi się odpływy z podszybia bo dzisiaj jak ruszałem to woda lała mi się po butach!!! Podniosłem maskę a tam podszybie PEŁNE wody - chyba z 50 litrów wody tam jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 zielone wzgórza nad Soliną - spiewał wojtek Gąssowskina ten deszcz to tylko wzgórza ... i nie tylko Soliny czy Racławówki jest sie na wzgórzu - to ma sie komfort psychiczny ...tak mysle a nasi dzielni zołnierze wygrzewaja sie na słoneczku w Iraku, broniac tam amerykańskich interesów zazdroszcze im tego słońca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 23.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć Wszystkim Czy wiecie, że coraz częściej na górce w Hermanowej można spotkać łanie i to z rodzinami? Fantastyczny widok, normalnie zapiera dech... ......mnie też kiedyś też dech zaparło, przy robieniu herbaty..... No mi tez kiedys dech zaparlo...jak zobaczylan swoje iglaki i roze po wizycie tych rodzin .Jesli nie macie ogrodzonych ogrodow a chcecie poobsadzac dzialeczki zielenina to nie wiem jak dlugo beda Was cieszyly te widoki... bogus33 nie strasz tych co juz tak maja . pozdrawiam budujacych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam, sama folia bez deskowania może w niedługim stosunkowo czasie dostarczyć kłopotów jakich kłopotów doświadczyłeś ? w sumie jestem zdecydowany na folie 3 warstwową paro przepuszczalna ... dach będzie kopertowy kryty dachówką ... która lepsza marma czy dorken ? i ewentualnie dlaczego ? Pozdrawiam Damian Ja mam Dachową Marmy i nie wziąłby innej - wystawiona na próbce 2-gi rok na słoneczku i atmosferze nie do zajechania Pod balchodachówką mam - nie doświadczam narazie rzadnych problemów. Kupowałem na allegro - było najtaniej Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 23.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jakich kłopotów doświadczyłeś ? ja osobiście żadnych ale mam znajomych którzy po 7latach ściągali dachówkę by wymienić folię bo rozeszła sie na strzępki, jednak jakiej produkcji folia to była to nie mam pojęcia. ja prawdopodobnie foli nie będę dawał wcale- no ale to wynika z innej konstrukcji poddasza. nie strasz tych co juz tak maja . nie straszę - zwłaszcza że większość teraz tak ma. jednak jak miałbym komuś doradzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 23.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Każdy deszcz to na budowie obsuwa,wiec mogło by już w końcu przestać Czy Ktoś jeszcze próbuje sprzedać mieszkanie..katastrofa porostu katastrofa z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 23.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tak my chcemy sprzedac mieszkanie, a tu jakis zastój na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 24.05.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tak my chcemy sprzedac mieszkanie, a tu jakis zastój na rynku o mnie to też czeka. jak kształtują sie obecnie ceny w rzeszowie? tylko chodzi mnie o te rzeczywiste a nie wyjściowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tak my chcemy sprzedac mieszkanie, a tu jakis zastój na rynku Dziwicie się ? Nkt nie kupuje mieszkań bo wszyscy budują domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts