Baru 09.09.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 witam Mam prośbę: Możecie polecić kogoś od odwiertów geologicznych jak najbliżej wysokich Bieszczad pozdrawiam Marek kopią teraz 2 studnie niedaleko nas, byli też u mnie, ale było juz po herbacie.. firma Algeo http://company.yellowpages.pl/Polska/podkarpackie/60055/index.html NIE POLECAM!!!!! Robili u nas studnię - wszystko było ok. Jak się pompa zepsuła tydzień po upływie gwarancji - przyjechali, coś jeszcze się działo -przyjechali. A teraz jak zaczyna być problem z brakkiem wody podczas płukania odżelaziacza - od maja dzwonię i nikt nie raczy się pojawić. Nawet tam byłam w ub. czwartek i obiecano mi, że oczywiście, że zadzwonią. Nie muszę chyba pisać, że tego nie zrobili. ODRADZAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos3 09.09.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czy ktoś buduje z silikatów. Głównie chodzi mi o bloczek N25. W jakiej jest cenie i gdzie? Okolice Leżajska/Łańcuta 4,45zł/szt. Po ile kupowaliście bloczki betonowe na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 09.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czy ktoś buduje z silikatów. Głównie chodzi mi o bloczek N25. W jakiej jest cenie i gdzie? Okolice Leżajska/Łańcuta 4,45zł/szt. Po ile kupowaliście bloczki betonowe na fundamenty? Jeśli chodzi o fundament, zależy od rodzaju pustaków. Ja płaciłem 7,90 pln za pustaki fundamentowe typu Alfa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czy ktoś buduje z silikatów. Głównie chodzi mi o bloczek N25. W jakiej jest cenie i gdzie? Okolice Leżajska/Łańcuta 4,45zł/szt. Po ile kupowaliście bloczki betonowe na fundamenty? ja płaciłem 3,59 za bloczki betonowe, pełne, 39/24/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 10.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam Czy ktoś się orientuje gdzie oprócz ul. Ciepłowniczej można w Rzeszowie lub okolicach kupić gruz. Na Ciepłowniczej wołają 45zł za tonę więc szukam dalej, będę wdzięczna za jakiś namiar Pozdrawiam A ile tego gruzu potrzebujesz, bo u mojego sąsiada leży trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 10.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Co do gruzu oddam i nawet Ci załaduję, ale 50 km od Rzeszowa z własnym transportem no i niestety tylko gruz z suporka Na jakąś droge by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 11.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Co tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 11.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 witam wszystkichczy ktoś buduje na podkarpaciu amelię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 niestety - mi Mela i Hesia kojarzą sie wyłącznie z Moralnościa Pani Dulskiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 11.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ja też potrzebuję gruz - praktycznie każdą ilość (muszę ok 100 m drogi wysypać najlepiej na ok. 50-60 cm). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 12.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam, mam ogromną prośbę. Jeżeli w grupie podkarpackiej jest ktoś kto buduje "DOM ZA ROGIEM" to będę bardzo wdzięczna za możliwoość zobaczenia teg domku w realu. Mój e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 12.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To ja dzień dobry powiem Pozwolenie jest, geodeta był w środę, startujemy we wtorek Rzeszów Przyznam że trochę się stracham. Witam podkarpacką grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 12.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Był ktoś może na targach budownictwa?? jest tam coś, czy cienkawo? Jeżeli w grupie podkarpackiej jest ktoś kto buduje "DOM ZA ROGIEM" to będę bardzo wdzięczna za możliwoość zobaczenia teg domku w realu. Ja już go "prawie" zacząłem budować, ale w ostatniej chwili wpadł mi w oko inny projekt tego projektanta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 12.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Był ktoś może na targach budownictwa?? jest tam coś, czy cienkawo? Jeśli będzie tak jak w latach poprzednich to raczej cienkawo, ja się wybieram ale na cuda nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 12.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Był ktoś może na targach budownictwa?? jest tam coś, czy cienkawo? Jeśli będzie tak jak w latach poprzednich to raczej cienkawo, ja się wybieram ale na cuda nie liczę. Ostatnio to miałem wrażenie, że więcej zobaczył bym i dowiedział się w średniej hurtowni budowlanej i to bez straty piątki... chyba że trzeba mieć do targów jakieś podejście specjalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.09.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam Byłem 2 razy. 3 raz sie juz nie wybieram. Może na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manek126 14.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 javascript:emoticon('') witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów z podkarpacia. mam pytanko. może ktoś mi podpowie ile będzie mnie kosztował "mały" remont w domu a konkretnie robocizna bo gdzie znaleźć cennik usług z podkarpacia w internecie ??? a mianowicie: zerwanie starych podług i wykonanie wylewek z ociepleniem pod parkiet; zbicie tynków wapiennych i montaż sufitów podwieszanych (strop drewniany) i klejenie płyt k-g na ścianach (ściany są murowane); wymiana instalacji elektrycznej wewnątrz budynku; demontaż starej glazury w łazience i ułożenie nowej, również w kuchni. wiem że ciężko znaleźć kogoś, kto zrobiłby to wszystko. wiem, że będę musiał korzystać z usług wielu osób i dlatego chciałbym wstępnie wiedzieć ile kosztowała by mnie robocizna na w/w roboty w Przemyślu. może ktoś robił podobny remont i zechce mnie uświadomić. z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 14.09.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Uff jeszcze raz ponawiam pytanko Czy ktoś z podkarpackiego buduje AMELIĘ III z garażem lub bez lub zna kogoś kto jest właściecielem Amelii Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 14.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam i ja ponownieSzukam stolarza co zrobi mi drewutnie, możecie kogoś polecić? Ważna sprawa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witaj Grupo! szczególnie manek126! byliśmy na targach , nic szczególnego.dekarz się spóźni, niestety. rozpoczęte schody wejściowe, musimy podjąć decyzję co do drzwi zewnętrznych; i tu pytanie: czy ktoś używa drzwi z easydoor lub porty?, ewentualnie juwent? między tymi 3 firmamy się zastanawiamy. drewno raczej odpoda.proszę o jakieś sugestie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts