wojcikowie 21.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No to zaskoczyłaś mnie śnieżynka bo ja Ciebie kojarze wprawdzie z piaskownicy z z Żłobka ale z hunk 1 to chodziłam do liceum i jesteśmy z tego samego rocznika ) Ależ ten świat mały !! Ja zapisuje Wikiego do przedszkola będącego za żłobkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no to i ja będę sobie musiał przypomniec czy za młodu z którąś z Was nie chodziłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 21.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie, właśnie BRZOZA służysz nam tu wszystkim wiedzą i doświadczeniem chwała ci za to, ale... strasznie tajemniczy jesteś a to niestety kobiety strasznie intryguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie, właśnie BRZOZA służysz nam tu wszystkim wiedzą i doświadczeniem chwała ci za to, ale... strasznie tajemniczy jesteś a to niestety kobiety strasznie intryguje. Popieram przedmówczynię ! Dajesz Brzoza nam do myślenia )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no to i ja będę sobie musiał przypomniec czy za młodu z którąś z Was nie chodziłem ... Ooojjjj Brzoooozaaa!! Chyba poszedłeś po bandzie!! Taż owe laski jeszcze młodsze ode mnie są!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Drodzy forumowicze -rodacy , kto z Was instalował rekuperator? lub też ma zaprojektowany już ? Opiszcie koszta jakie ponieśliście na zakup i instalacje tego systemu, kiedy i na jaką kubaturę??My zdecydowaliśmy się na to coś (w tym dobry to jest mój małżonek) i najprawdopodobniej skorzystamy z oferty rekuperatory.pl a dokładnie o ComfoAir 350Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje lub sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no to i ja będę sobie musiał przypomniec czy za młodu z którąś z Was nie chodziłem ... Ooojjjj Brzoooozaaa!! Chyba poszedłeś po bandzie!! Taż owe laski jeszcze młodsze ode mnie są!! Baru ! ja z róznymi laskami chodziłem ... Śnieżynka, Wójcikowie dawniej forumowicze z grupy podkarpackiej spotykali sie przy róznych okazjach - a to karnawał a to parapetówa u kogoś kto własnie sie wprowadził a to ostatki - z tej okazji opisano kazdego z nas i obfotografowano wielokrotnie te opisy i zdjęcia były równiez na forum - myslałem, ze mnie skojarzycie/ lub nieskojarzycie - o ile nie chodziłem z Wami ) potem na forum nastąpiła panika bo jakąś forumowiczke okradziono a ona z lubościa wklejała zdjęcia swojego obejścia i ta forumowiczka /nazwijmy ja umownie "zielona"/ - drogą dedukcji of course - doszła do wniosku ze pewnie te zdjecia zobaczył złodziej ... i te podejrzenia opisała na forum no i zaczeło sie ... zaczał sie wtedy amok kasowania zdjęc potem okazało sie ze forumowiczke okradziono normalnie - nie za pomoca forum - ale mase zdjęc /opisów / znikneło ja mysle ze w zasobach archiwalnych ORGANIZACJI zachowały sie archiwa ale czy ORANIZACJA zechce je udostepnic - to juz inna sprawa ... /tu moze uchyle rąbka tajemnicy - w grupie podkarpackiej nad wszystkim czuwa ORGANIZACJA ... i to ona decyduje czy ktos moze sie m.in. ujawnic .../ co do rekuperatora coś takiego montował u siebie januszek i robił to "tymi recami" czyli sam widzieli rekuperator wszyscy Ci którzy byli na parapetówie u januszka - przy okazji pozdrawiam serdecznie gospodarza na forum powinny byc poza tym posty januszka z opisem rekuperatora - mysle ze warto je poczytac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzięki bardzo za odpowiedź - zaraz szukam opowieści Januszka i może znajdę coś więcej.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.01.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki bardzo za odpowiedź - zaraz szukam opowieści Januszka i może znajdę coś więcej.............. Jest jeszcze Pedzelito i Piczman, ale nie widziałem ich na GP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 23.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki listek za cenne namiary - wczoraj przeczytałam ich dzienniki budowy i muszę przyznać iż znaleźliśmy wiele odpowiedzi na nasze pytania - choć nie na wszystkie - ale to jz cos !1Gdy znalazła się jeszcze jakaś osoba która ma czas, ochote i wiedzę i może z nami porozmawiać na temat rekuperacji to jesteśmy zwarci i gotowi na spotkanie Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 24.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zaraz zaraz, chwilke mnie nie bylo a tu o mnie pisza. Wojcikowie - Anka - serio chodzilismy do jedego liceum? Ujawnij sie na priv i do tego jeszcze macie dziecko w tym samym złobku. Wow! Śnieżynka miło mi bylo poznac męża - szkoda ze nie mogłaś przyjechac na budowe razem z nim. Ale wszystko jeszcze przed nami. Moj synus w przyszłym roku pojdzie do przedszkola niedaleko naszego nowego domku. A z wiesci budowlanych - parkiety skonczone, polakierowane i do poniedzialku mam nie wchodzic na budowe. W poniedzialek zaczynaja robic schody, konczyc szpachle i zaczyna sie wielkie malowanie. Potem tylko montaz kuchni i garderoby, meble i zwozimy graty. Huuurraaa! Juz sie nie moge doczekac. Nasz domek noca http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/7/2/8/41917923_d.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 24.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 hunk1 tylko pozazdrościć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 24.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam Grupę! no i co , tydzień minął - w sumie to owocny był; podpisana umowa z ZG na przyłącz, zamówiony kocioł c.o , kupione grzejniki (ale nie mieliśmy odwagi zawieść ich na budowę, rozpoczęte docieplenie garażu od wewnątrz.czekamy na hydraulika niech robi to c.o, i na stabilniejszą pogodę bo wylewki czekają. dziś słyszałem że podobno cement w górę idzie- wiecie coś na ten temat? już po mrozach pierwszych większych i okazało się że moje odprowadzenie deszczówki mimo, że niebezpiecznie płytkie działa jak należy- dziś kożystałem pierwszy raz z wody ze studni na deszczówkę, bo z kranu na okres zimy nie mamy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Boguścement moze zdrozec bo prą do tego rózne opcjea) urzędnicy unijni - enegochłonnośćb) ekolodzy - dym z cementowni c)tzw. dupowłazizm amerykański czyli dywersyfikacja żródeł tzn nie wazne za ile coś /cement/ wyprodukujemy ale pokażemy Rosji ze jesteśmy dumny naród /Stanisław Grzesiuk napisał kiedys taka książka "Boso, ale w ostrogach" .../do tego dochodzi ograniczenie produkcji u sąsiadów ale sa i pozytywy ewntualnej podwyzki moze przestaniemy czytac pisane na forum posty typu "w projekcie miałem chudziak, ale co mi tam, dałem B20 bo to tylko pare zł drozej a cementu w betonie więcej, nie było sensu oszczędzac " a jak u Was kochana grupo z grypką ?jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Hunk fajne oswietlenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 25.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a jak u Was kochana grupo z grypką ? jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Ja na razie się dzielnie opiera, grypce. Hunk oświetlanie pierwsza klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 25.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dzieki za komplementy na żywo to oświetlenie wyglada jeszcze lepiej. Powiem tyle - zakochałam sie w naszym domku.Co do grypy to powaliła u mnie meza (tak od srody), syna od soboty rano a mojego tate od soboty wieczorem. Niezłe żniwa. Tylk ja sie trzymam.Udanej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 25.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM WSZYSTKICH czy ktos sie orjetuje jakie sa ceny wykonania ogrodzenia z siatki powlekanej bez podmorowki ok 80 m robocizna + material w okolicy rzeszowa z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 25.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a jak u Was kochana grupo z grypką ? jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Hej Właśnie wydobyłam się z łóżka po tygodniowej chorobie. Było jednak ciężko. Jak mąż zobaczył, że umieszczam sobie w nosie dwa korki zrobione ze zwiniętych chusteczek higienicznych, żeby mi katar nie leciał, to zaproponował, że łatwiej mi będzie zainstalować w nim kran. Popłakałam się ze śmiechu. Rozchorowali się jeszcze moi synkowie, ale mąż się trzyma. Za to ja przeczytałam w tym czasie 7 książek - i to same romanse żadne tam Muratory. Jak wypoczynek, to wypoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 25.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Hunk Domek pierwsza klasa i z zewnątrz i wewnątrz również, choć sama nie widziałam mąż wrócił oczarowany A przeprowadzki to Ci strasznie zazdroszczę Co do grypy ,ciężko było ale my już po miejmy nadzieje ze nic więcej się do nas nie przyplącze ,choć o wirusie żołądkowym już słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 25.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A mój syn skończyl dzisiaj 10 lat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts