Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

czy ktos z was ostatnio orientował sie w cenach okien ?? albo czy mozecie polecic jakas firme z rzeszowa lub okolic ktora ma jakies ciekawe oferty na okna + dobre ceny ???

pozdrawiam

DAFIT

Mogę polecić.

Sam będę brał z firmy Szewpol z Przeworska. Mają w swojej ofercie pakiet 3-szybowy. Zaczęli "robić" okna na profilu Schucco.

Zapytać zawsze mozesz :)

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam Grupę!

DAFIT! ja już drugi raz (w odstępie paru lat) korzystałem z oferty pamo plastu , i jestem z tej współpracy zadowolony.

jednak w obu przypadkach były to okna białe więc moje doświadczenia są w pewnym sensie ograniczone.

jak tak budowniczowie? korzystaliście z pogody i spacerowaliście, sankowaliście, nartowaliście?

a sobota na działce upłynęła lajtowo; sprzątałem, zamiatałem, ekipa od co miała wolne. a jutro ciąg dalszy naszej instalacji, powinna pojawić się podłogówka. :D

zastanawiam się na kiedy wylewki ustawiać: zaraz po mrozach czy lepiej 2połowa marca.

pozdrawiam

jak tak budowniczowie? korzystaliście z pogody i spacerowaliście, sankowaliście, nartowaliście?

osobiście wole zakrapianego brydża :)

ale nie powiem najmłodsze było wczoraj na kuligu

zastanawiam się na kiedy wylewki ustawiać: zaraz po mrozach czy lepiej 2połowa marca.

pozdrawiam

jesli Ci sie nie spieszy - mysle ze lepsza 2 połowa marca

Witam serdecznie Forumowiczów :)

My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi :). Budujemy w okolicach Rzeszowa i bardzo nam zależy na tym żeby ktoś znający się na rzeczy pilnował ekipy - bo wiadomo jak to jest i na najlepszych trzeba mieć oko :). Bardzo proszę o ewentualne namiary :wink: .

Pozdrawiam serdecznie

Justin

Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3.

Witam zapracowanych i tych odpoczywających oraz wszystkich nowych forowiczów.

czystego pelitu nie wiem, natomiast w zaprawach sprzedaje KABA, przy Torze 1.

Kaba i PCMB odpada, sprawdzę jeszcze ten BOZ. Cholercia to nasze podkarpackie to jakieś zawsze na uboczu co nie standardowe to niby profesjonalni sprzedawcy odpowiadają...." a co to jest " albo " ...takich grzejników nie mamy..." :D Po tej ostatniej rozmowie nieźle się uśmiałem :D

no to pozostaje ci zakup wysyłkowy i na srodę masz u siebie,

a co sie tyczy wiedzy naszych coniektórych sprzedawcow to masz rację.

Witam właśnie skończyłam na dzisiaj pracować i popijam piwko w końcu kończy się karnawał :( Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali???????????

My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi :). Budujemy w okolicach Rzeszowa ...

a w jakim kierunku od Rzeszowa ?

zmarł Franciszek Starowieyski /ur w Bratkówce koło Krosna/

pochodzi z naszego regionu sporo słynnych osób takich jak - Beksiński z Sanoka, Mleczko z Kolbuszowej, Kantor z Wielopola, Nalepa z okolic Niechobrza

itd. ale jakby unikali afiszowania sie ze sa stąd ...

nie odnosicie takiego wrażenia ?

... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali???????????

sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum

pewno czytają - napisz jaka gmina

moze sie zawstydzą i przyspieszą ...

albo jeszcze bardziej sie zbiurokratyzują :lol:

Co jak co, ale odpukac "moi" urzędnicy sie bardzo starali pomagali i przyspieszali jak mogli 8)

My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi :). Budujemy w okolicach Rzeszowa ...

a w jakim kierunku od Rzeszowa ?

Witaj Brzoza :)

Zaczynamy budowę w Budziwoju, będziemy Wam wdzięczni za każdy namiar.

W zasadzie nawet nie wiem gdzie mam szukać tego Kierownika - i tu pytanie do Was - jak znaleźliście swoich?? Z polecenia, z ogłoszenia czy jeszcze jakimś innym sposobem?

Pozdrawiam

Justin napisał:Zaczynamy budowę w Budziwoju, będziemy Wam wdzięczni za każdy namiar.

W zasadzie nawet nie wiem gdzie mam szukać tego Kierownika - i tu pytanie do Was - jak znaleźliście swoich?? Z polecenia, z ogłoszenia czy jeszcze jakimś innym sposobem?

Pozdrawiam

Witam kolejnego sąsiada z Budziwoja :D

Namiar na kierownika budowy dostałem od mojego architekta, zapytaj swojego architekta moze wspolpracuje z jakims kierownikiem budowy

pozdrawiam

DAFIT