listek 22.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam czy ktos z was ostatnio orientował sie w cenach okien ?? albo czy mozecie polecic jakas firme z rzeszowa lub okolic ktora ma jakies ciekawe oferty na okna + dobre ceny ??? pozdrawiam DAFIT Mogę polecić. Sam będę brał z firmy Szewpol z Przeworska. Mają w swojej ofercie pakiet 3-szybowy. Zaczęli "robić" okna na profilu Schucco. Zapytać zawsze mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 22.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 witam Grupę! DAFIT! ja już drugi raz (w odstępie paru lat) korzystałem z oferty pamo plastu , i jestem z tej współpracy zadowolony. jednak w obu przypadkach były to okna białe więc moje doświadczenia są w pewnym sensie ograniczone. jak tak budowniczowie? korzystaliście z pogody i spacerowaliście, sankowaliście, nartowaliście? a sobota na działce upłynęła lajtowo; sprzątałem, zamiatałem, ekipa od co miała wolne. a jutro ciąg dalszy naszej instalacji, powinna pojawić się podłogówka. zastanawiam się na kiedy wylewki ustawiać: zaraz po mrozach czy lepiej 2połowa marca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 23.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 jak tak budowniczowie? korzystaliście z pogody i spacerowaliście, sankowaliście, nartowaliście? Weekend w łóżku ehhh rozłożyło mnie. A chciałem śnieg z salonu wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 jak tak budowniczowie? korzystaliście z pogody i spacerowaliście, sankowaliście, nartowaliście? osobiście wole zakrapianego brydża ale nie powiem najmłodsze było wczoraj na kuligu zastanawiam się na kiedy wylewki ustawiać: zaraz po mrozach czy lepiej 2połowa marca. pozdrawiam jesli Ci sie nie spieszy - mysle ze lepsza 2 połowa marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 23.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 23.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3. Pytaj o takie wynalazki z BOZie, tak mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 23.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3. Powinieneś to kopić w PCMB na Reja - warto wcześniej się upewnić - tel.: 017 85 80 450, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 23.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3. Witam zapracowanych i tych odpoczywających oraz wszystkich nowych forowiczów. czystego pelitu nie wiem, natomiast w zaprawach sprzedaje KABA, przy Torze 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 23.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam serdecznie Forumowiczów My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi . Budujemy w okolicach Rzeszowa i bardzo nam zależy na tym żeby ktoś znający się na rzeczy pilnował ekipy - bo wiadomo jak to jest i na najlepszych trzeba mieć oko . Bardzo proszę o ewentualne namiary . Pozdrawiam serdecznie Justin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 23.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3. Witam zapracowanych i tych odpoczywających oraz wszystkich nowych forowiczów. czystego pelitu nie wiem, natomiast w zaprawach sprzedaje KABA, przy Torze 1. Kaba i PCMB odpada, sprawdzę jeszcze ten BOZ. Cholercia to nasze podkarpackie to jakieś zawsze na uboczu co nie standardowe to niby profesjonalni sprzedawcy odpowiadają...." a co to jest " albo " ...takich grzejników nie mamy..." Po tej ostatniej rozmowie nieźle się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 23.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no to pozostaje ci zakup wysyłkowy i na srodę masz u siebie,a co sie tyczy wiedzy naszych coniektórych sprzedawcow to masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 23.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no to pozostaje ci zakup wysyłkowy i na srodę masz u siebie, a co sie tyczy wiedzy naszych coniektórych sprzedawcow to masz rację. Witam właśnie skończyłam na dzisiaj pracować i popijam piwko w końcu kończy się karnawał Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam serdecznie Forumowiczów My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi . Budujemy w okolicach Rzeszowa ... a w jakim kierunku od Rzeszowa ? zmarł Franciszek Starowieyski /ur w Bratkówce koło Krosna/ pochodzi z naszego regionu sporo słynnych osób takich jak - Beksiński z Sanoka, Mleczko z Kolbuszowej, Kantor z Wielopola, Nalepa z okolic Niechobrza itd. ale jakby unikali afiszowania sie ze sa stąd ... nie odnosicie takiego wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum pewno czytają - napisz jaka gmina moze sie zawstydzą i przyspieszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 24.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum pewno czytają - napisz jaka gmina moze sie zawstydzą i przyspieszą ... Mysle, że nie moja w której pracuje bo będzie mi wielki wstyd!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 24.02.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum pewno czytają - napisz jaka gmina moze sie zawstydzą i przyspieszą ... albo jeszcze bardziej sie zbiurokratyzują Co jak co, ale odpukac "moi" urzędnicy sie bardzo starali pomagali i przyspieszali jak mogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 24.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam serdecznie Forumowiczów My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi . Budujemy w okolicach Rzeszowa ... a w jakim kierunku od Rzeszowa ? Witaj Brzoza Zaczynamy budowę w Budziwoju, będziemy Wam wdzięczni za każdy namiar. W zasadzie nawet nie wiem gdzie mam szukać tego Kierownika - i tu pytanie do Was - jak znaleźliście swoich?? Z polecenia, z ogłoszenia czy jeszcze jakimś innym sposobem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 24.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja znam mojego Kierownika osobiście kilka lat - pracuje on zawodowo jako inspektor nadzoru i nie szukałam dalej bo miałam go pod nosem Mogę zapytać jeśli byś potrzebował - wiem że podpisuje umowę zlecenie z zamawiającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 24.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Justin napisał:Zaczynamy budowę w Budziwoju, będziemy Wam wdzięczni za każdy namiar. W zasadzie nawet nie wiem gdzie mam szukać tego Kierownika - i tu pytanie do Was - jak znaleźliście swoich?? Z polecenia, z ogłoszenia czy jeszcze jakimś innym sposobem? Pozdrawiam Witam kolejnego sąsiada z Budziwoja Namiar na kierownika budowy dostałem od mojego architekta, zapytaj swojego architekta moze wspolpracuje z jakims kierownikiem budowy pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts