śnieżynka 28.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzień Dobry poradźcie proszę gdzie kupiliście styropian na ocieplenie domu ,braliście 15 czy 12cm?. Dwunastkę mają od ręki a 15 karzą nam zamawiać a tu czas nagli bo ceny idą w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 28.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 witaj śnieżynka! styropian kupiliśmy w PCMB na Reja w Rzeszowie. my kupowaliśmy 12cm. jak nie mają od ręki - co jest wielce prawdopodobne- to zapytaj czy możesz kupić a fizycznie odebrać go później. podaj cenę po jakiej teraz chadza styro.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 28.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzień Dobry poradźcie proszę gdzie kupiliście styropian na ocieplenie domu ,braliście 15 czy 12cm?. Dwunastkę mają od ręki a 15 karzą nam zamawiać a tu czas nagli bo ceny idą w góre Ja najtaniej znalazłem styropin w NTB-bezpośredio u producenta. Nikt mi lepszej ceny nie dał. Styropian równy. Kupowałem w grudniu 2007. Kupiłem 12, teraz kupiłbym co najmniej 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 28.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzień Dobry poradźcie proszę gdzie kupiliście styropian na ocieplenie domu ,braliście 15 czy 12cm?. Dwunastkę mają od ręki a 15 karzą nam zamawiać a tu czas nagli bo ceny idą w góre Znajomy jesienią kupił również w NTB (Głogów Małopolski)-bezpośrednio u producenta. Kupował "15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 28.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzień Dobry poradźcie proszę gdzie kupiliście styropian na ocieplenie domu ,braliście 15 czy 12cm?. Dwunastkę mają od ręki a 15 karzą nam zamawiać a tu czas nagli bo ceny idą w góre Znajomy jesienią kupił również w NTB (Głogów Małopolski)-bezpośrednio u producenta. Kupował "15" Też kupowałem u producentacm- firma Admar z Przemyśla. Styropian równy, chociaż przykładałem do tego nieco mniejszą wagę, bo ściana 3W (5+10). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 28.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja też mam 15 cm z felcem - czyli zakładką. Kupowałam w Agra Dębica - jak zreszta całą wełnę, styropian pod wylewki i wszystko do płyt gips-kart. Transport w cenie. Jak chcesz to moge popytac jakie maja tam teraz ceny. derbi - ciesze sie ze Ci sie podoba moja kuchnia - jestem z niej serio dumna. Choc kosztowała swoje. Na dniach bedzie wiecej zdjec w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wieksze ilości bezpośrednio w NTB wracają klucze żurawi - czyżby wiosna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 01.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wracają klucze żurawi - czyżby wiosna ? Jak ja bym chciała już wiosnę i zacząć tą budowe............ a może głupia jestem nie wiem co mnie czeka ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 01.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 czyżby wiosna ?No ja mam nadzieję, jutro wraca ekipa na budowę. A z bałwanka na tarasie niewiele już zostało więc może faktycznie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 w Bieszczadach zaś inwersja czyli górą powietrze cieplejsze o kilka /kilkanascie stopni/ od tego przy ziemi ze szczytów widac okolice az po Tatry i Warszawe ciekawe zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 01.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 w Bieszczadach zaś inwersja czyli górą powietrze cieplejsze o kilka /kilkanascie stopni/ od tego przy ziemi ze szczytów widac okolice az po Tatry i Warszawe ciekawe zjawisko ehhh aż szkoda że nie ma możliwości "wyskoczyć" na spacer jakiś ale na miejscu, za brudnawym oknem http://i131.photobucket.com/albums/p316/TomekWnek/canonboard/IMG_7718.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 zdaje sie, ze spacer nieodbyty dziś ciezko będzie nadrobic w przyszłym tygodniu ...szykuje sie przekropna pogoda Tomasz na jakim etapie masz budowe ? /jesli to nie tajemnica/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor_t 01.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam szanownych forumowiczów! Zamierzam budować dom jednorodzinny w Zagórzu i dlatego poszukuję zbiornika na wodę i garażu blaszaka. Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59 i stal na zbrojenia. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59 Myśmy sprowadzali z Kolbuszowej: http://www.solbet-kolbuszowa.com.pl/ Mąż skutecznie negocjował cenę przez telefon, a bloczki były wykonane bardzo solidnie. Murarze nie mogli się nadziwić, że takie równe Ale to było 1,5 roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor_t 01.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzieki! Tez sie nad solbetem zastanawiam. I zobaczę co powiedzą na na składzie jezeli chodzi o ostateczną cenę, może warto rzeczywiście z producentem bezpośrednio. to zalezy tez od ilości. Pozdr Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59 Myśmy sprowadzali z Kolbuszowej: http://www.solbet-kolbuszowa.com.pl/ Mąż skutecznie negocjował cenę przez telefon, a bloczki były wykonane bardzo solidnie. Murarze nie mogli się nadziwić, że takie równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 02.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tomasz na jakim etapie masz budowe ? /jesli to nie tajemnica/Właśnie murują ściany parteru, także pogoda jak najbardziej wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 oj, wskazana niestety prognozy są deszczowe do mnie przyleciały juz szpaki ! witaj doctor_t - materiały scienne kupowałem juz dośc dawno dlatego nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 02.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Właśnie widzę deszczowe chmurki w prognozach ale ciepło przynajmniej Dziś rano odmrażałem zawór w ogrodzie żeby na budowie (sąsiednia działka) była woda. Ja pustaki, nie białe, ceramikę - maxy, kupowałem w Boz'ie - Harasiuki. Stal kupuje przez firmę która stawia stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 02.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzięki za odzew w sprawie styropianu. Dziś zamówiliśmy Austrotherm EPS 70- 040 15 cm. PO 106 ZŁ brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 02.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 witam grupę!szczególnie doctor_t! powodzenia! no pogoda dziś piękna, niestety na razie budowa stoi i czeka na mocny plus- przed nami zalewanie co i potem wylewki więc czekać musmy, bo nie chce mi się jeździć i palić w kotle żeby ścianom było ciepło. śnieżynka!czy kupowałaś w bozie? my miesiąc niecały temu płaciliśmy NTB po niecałe 100pln z transportem i odroczeniem dostawy do - sam nie wiem. tyle że my niefelcowany. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts