Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień Dobry poradźcie proszę gdzie kupiliście styropian na ocieplenie domu ,braliście 15 czy 12cm?. Dwunastkę mają od ręki a 15 karzą nam zamawiać a tu czas nagli bo ceny idą w góre :-?

Ja najtaniej znalazłem styropin w NTB-bezpośredio u producenta.

Nikt mi lepszej ceny nie dał. Styropian równy. Kupowałem w grudniu 2007.

Kupiłem 12, teraz kupiłbym co najmniej 15.

Dzień Dobry poradźcie proszę gdzie kupiliście styropian na ocieplenie domu ,braliście 15 czy 12cm?. Dwunastkę mają od ręki a 15 karzą nam zamawiać a tu czas nagli bo ceny idą w góre :-?

Znajomy jesienią kupił również w NTB (Głogów Małopolski)-bezpośrednio u producenta. Kupował "15"

Znajomy jesienią kupił również w NTB (Głogów Małopolski)-bezpośrednio u producenta. Kupował "15"

Też kupowałem u producentacm- firma Admar z Przemyśla. Styropian równy, chociaż przykładałem do tego nieco mniejszą wagę, bo ściana 3W (5+10).

Ja też mam 15 cm z felcem - czyli zakładką. Kupowałam w Agra Dębica - jak zreszta całą wełnę, styropian pod wylewki i wszystko do płyt gips-kart. Transport w cenie.

Jak chcesz to moge popytac jakie maja tam teraz ceny.

derbi - ciesze sie ze Ci sie podoba moja kuchnia - jestem z niej serio dumna. Choc kosztowała swoje. :cry:

Na dniach bedzie wiecej zdjec w dzienniku.

w Bieszczadach zaś inwersja

czyli górą powietrze cieplejsze o kilka /kilkanascie stopni/ od tego przy ziemi

ze szczytów widac okolice az po Tatry i Warszawe

ciekawe zjawisko

ehhh aż szkoda że nie ma możliwości "wyskoczyć" na spacer jakiś

ale na miejscu, za brudnawym oknem

http://i131.photobucket.com/albums/p316/TomekWnek/canonboard/IMG_7718.jpg

:D

Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59

Myśmy sprowadzali z Kolbuszowej: http://www.solbet-kolbuszowa.com.pl/

Mąż skutecznie negocjował cenę przez telefon, a bloczki były wykonane bardzo solidnie. Murarze nie mogli się nadziwić, że takie równe :) Ale to było 1,5 roku temu ;)

Dzieki!

Tez sie nad solbetem zastanawiam. I zobaczę co powiedzą na na składzie jezeli chodzi o ostateczną cenę, może warto rzeczywiście z producentem bezpośrednio. to zalezy tez od ilości.

Pozdr

Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59

Myśmy sprowadzali z Kolbuszowej: http://www.solbet-kolbuszowa.com.pl/

Mąż skutecznie negocjował cenę przez telefon, a bloczki były wykonane bardzo solidnie. Murarze nie mogli się nadziwić, że takie równe :)

witam grupę!

szczególnie doctor_t! powodzenia!

no pogoda dziś piękna, niestety na razie budowa stoi i czeka na mocny plus- przed nami zalewanie co i potem wylewki więc czekać musmy, bo nie chce mi się jeździć i palić w kotle żeby ścianom było ciepło.

śnieżynka!

czy kupowałaś w bozie? my miesiąc niecały temu płaciliśmy NTB po niecałe 100pln z transportem i odroczeniem dostawy do - sam nie wiem. tyle że my niefelcowany.

pozdrawiam!