Lgrzechu 03.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wczoraj NTB 70-040 po 95 zł z przetrzymaniem 2 mies. i dostawą. Mają rewelacyjną 80-tkę z parametrem cieplnym 034 !!! ale nie tną na płyty tylko do wyrobów warstwowych Ponawiam prośbę do Was o namiary na solidną/fachową ekipę do fundamentów, ścian i stropu. Termin kwiecień/maj, miejsce Łańcut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witaj grupo! co się stało ? przez 12 godzin nikogo tu nie było? ostatnio wszyscy tacy aktywni a tu grozi spadkiem na następną stronę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witaj grupo! co się stało ? przez 12 godzin nikogo tu nie było? ostatnio wszyscy tacy aktywni a tu grozi spadkiem na następną stronę pozdrawiam psi temat tak aktywizował... Pół kotłowni wykafelkowane - jak na pierwszy raz to chyba wychodzi nieźle. Robota czasochłonna ale satysfakcji kupa. Decyzja podjęta: płytki w łazienkach położę samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ... i drzwi wejściowe zamontowane a przy tym piękna pogoda. Po prostu fajny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to gratuluję nowego fachu sam się zastanawiam czy się nie naumieć kładzenia płytek...zwłaszcza , że będzie tego ponad 100m2 . na razie mam zamiar od przyszłego tygodnia zabrać się za robotę konkretnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to gratuluję nowego fachu sam się zastanawiam czy się nie naumieć kładzenia płytek...zwłaszcza , że będzie tego ponad 100m2 . na razie mam zamiar od przyszłego tygodnia zabrać się za robotę konkretnie pozdro kryzys ojcem nowego fachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Grzesiu, co to za projekt? Jeśli kiedykolwiek zbuduję drugi dom, będzie właśnie taki Prześliczne są te zakamarkowe tarasy i w ogóle cała bryła domu, nie wspominając już o super urokliwej działce. Gdzie jest tak pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Grzesiu, co to za projekt? Jeśli kiedykolwiek zbuduję drugi dom, będzie właśnie taki Prześliczne są te zakamarkowe tarasy i w ogóle cała bryła domu, nie wspominając już o super urokliwej działce. Gdzie jest tak pięknie? Dzięki za miłe słowa nie dość że fajny dzień to i jeszcze dobre słowo na koniec Projekt jest z kolekcji muratora: C149 - "Dom w zaciszu". Wybrany ze względu na układ wnętrz ale z zewnątrz też się nam podoba. Dom stoi oczywiście w naszym pięknym podkarpaciu mniej więcej pomiędzy Leżajskiem i Przeworskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzięki za miłe słowa nie dość że fajny dzień to i jeszcze dobre słowo na koniec O, dzięki za błyskawiczną odpowiedź. Dam sobie projekt do ulubionych, a nuż się kiedyś przyda? Co do końca, ja idę tylko spać (jakby to powiedzieć... do "Leżajska" znaczy ) i jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nad rzeczką, opodal krzaczka siedziała kaczka dziwaczka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 "Powaga zabija powoli"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A świstaki siedzą.....i zawijają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 żółta żaba żarła żur ... słońce swieci - a miał byc deszcz - więc mi sie tak coś ... pi pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 04.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 "kurde, wpisuję na Wikipedii bambus, a ty mi jakaś roślina wyskakuje :/" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 niemożliwe..... a nie ryba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 04.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Z innej beczki Może ktoś (kończący budowę i nie tylko) ma do odsprzedania taczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja mam chyba ze 2 sztuki..... Muszę sprawdzić, jak nie zapomnę to jeszcze dzisiaj.Na pewno mam do sprzedania blaszak. Nie potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 04.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 NIESTETY Barak już kupiłam, a nawet przepłaciłam ale na pewno znajdziesz na niego zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No to szukam chętnego na blaszak......Ktoś ma zapotrzebowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts